Şimdi Ara

Yeni Çıkan Yasaya Göre Kredi/Kredi Kartı Taksitlendirme Hak. Bilgi Paylaşımı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
5
Favori
9.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanbaba

Finansbank bana 1.72 72ay teklif etti çok değil mi şimdi 36 ay talep ettim bakalım faiz oranı düşecek mi

Kredi kartımı 36 ay 1.89 dediler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir de kmh lar hakkında bilgisi olan var mı? kmh da kullanılan krediler veya diğer işlemler de taksitlendirme/yapılandırma olayı sanırım her banka yapmıyor bankadan bankaya göre değişiyor sanırım ama genel bir yöntemi vardır ona göre 3000 5000 tl lik olan kmh lar var bunlar için nasıl bir yapılandırma yapar bankalar bilgisi olanlar paylaşırsa sevinrim
  • orjnll O kullanıcısına yanıt
    Akbank 3000 kmh 24 ay 1,35
    enpara 3000 kmh 48 ay 1,35 teklif verdiler enparayı yaptırdım akbank yaptırmadım.
  • djangobjk kullanıcısına yanıt
    enpara da ki kmh kapandı mı hocam yapılandırma sonrası?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazzzingaaa kullanıcısına yanıt
    kapanıyor hocam
    yani bu ay ilk taksidi odedim limitte herhangi artıs yok .
    banka bi şekilde senin adına odeme yapıyor ve taksit yapıyor 3100 tel para girişi yaptı bana sonra hesabı vadeye boldu.
  • Halkbank kredi kartı için kartın vadesi de gelmemiş tüm borclara yapılandırma başladı mı arkadaşlar? 10 gün kadar önce aradıgımda sadece ekstre borcuna yapılandırma yapılıyordu

• Yapıkredi kredim var 11bin toplam 9bin ana para var 72 ay taksit ile yapılandırmada ana paramı hesaplanıyor yoksa toplam ödenecek tutar mı.

• Anaparanız üzerinden hesaplama yapılır.

• Arkadaşlar Merhabalar Konumuz Güncel Kalsın.....Bu Konuyla İlgili Deneyimler Yapılan İş/İşlemler Şikayetler/İtirazlar/Yüksek Faizler/Resimler Dilekçelere Formlar ...... Nelere Dikkat Etmeliyiz Bunlarla İlgili Haksızlıklarla İlgili Nerelere Başvurularda Bulabiiriz Şeklindeki detaylı paylaşımlarımızla Konuyu güncel tutup İlerleyelim ...ben bu aralar mesala kmh larla uğraşmaktayım sayfamızda konularımız mevcut diğer arkadaşlarlarımızda kmh/kredi/kredi kartı ile ilgili paylaşımlarla daha çok bilgi elde edip daha sağlıklı bilgilerle işlemlerimizi daha iyi yapabiliriz tekrar dan iyi forumlar....
  • Halkbank kredi kartı için kartın vadesi de gelmemiş tüm borclara yapılandırma başladı mı arkadaşlar? 10 gün kadar önce aradıgımda sadece ekstre borcuna yapılandırma yapılıyordu

• Arkadaslar Vakifbank kredi kartini gecikmeye girerek veya girmeyerek yapilandirman var mi

• umut2012 U kullanıcısına yanıt
    1,29 dan 48 ay yapılandırdım %1 toplam borçtan komisyon alıyorlar hayat sigortası yapmadılar
    2-3 dönem asgari ödememiştim aynı ordan kredili mevduatıda yapılandırdılar
    72 ayda yapıyorlar ama faiz oranı yükseliyor
  • Arkadaşlar Akbank dan yaptırabilen var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asrin43 A kullanıcısına yanıt
    Hocam tesekkurler bilgi icin . peki sunu sorucam vakifbanka gittigin gibi subeden yapiyorlar mi islemi yoksa sonradan cagri merkezinden ariyorlar mi. Ben subeyi aradigimda biz talebi aliriz. Uygun gorulurse telefonla geri donus yapilir denildide. Sen nasil yaptirdin. Ayni gun icinde islem oldumu.

• serkanbaba kullanıcısına yanıt
    Akbank kredi kartim bugun son odeme gunu. Yarina geciktirip yapilandirma yapicam. Gecikmeyenlere hala birsey yok ilk gecikmem olacak ve bilincli yapiyorum şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut2012 -- 11 Kasım 2016; 12:59:51 >
  • hscetin83 H kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalbrlk -- 3 Aralık 2018; 22:26:53 >
    hemen yaptılar şubeden
    yalnız benim çalıştığım yere yakın şube müşteri temsilciside çok samimi olmasa da tanıdık gibi
    telefonla iş halledemezsin bu memlekette direk gitmen lazım ne kadar uzak sana bilmiyorum ama mutlaka gitmeye çalış
    çalışıyorsan bodro ve sgk hizmet dökümünüde yanında götür istediler
  • asrin43 A kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam cok sağol, soyledigin iyi oldu evraklari her ihtimale karşı götüreyim yanımda.izin alıp ben subeye gidesiye 1 saat suruyo.tekrar tesekkurler bilgi için.

Hocam bana yapılandırmanın başlamadığını söylediler.Tekrar bir arayıp sorayım.Faiz oranını öğrenebilir miyim?

• Yapılandırma işi artık iyice sulandı mantıksızlaşıyor yetkililer ilgelenmiyor Özel Bankalar Kendilerine Göre Bir takım şartlar koyuyorlar iş iyice cılkı çıktı yeniden bu işe ciddi ayar lazım acemice ve aceleci oldu galiba bu işler...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.