Şimdi Ara

Yeni Çıkan Yasaya Göre Kredi/Kredi Kartı Taksitlendirme Hak. Bilgi Paylaşımı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
5
Favori
9.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgi için teşekkürler. 1,43 bana biraz fazla geldi. bende talep oluşturmuştum, ararsalar biraz düşüneceğim diyeceğim.
  • vakıftan yapabilen var mı yada teklif alan 72 ay kredi yapılandırma için?
  • ugur208 kullanıcısına yanıt
    Benimde normalde cektigim kredi faiz oranlarim 1.35 ile 1.40 ti. Ama vade uzun olunca degismis oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyzkrkc kullanıcısına yanıt
    Vakıfbankta ,kredi -kmh- k.kart yapılandırma yapıyorlar.

Faiz 1,2-1,5 arası değişiyor vadeye göre, %1 toplam borçtan yapılandırma ücreti alıyorlar.
    72 aya kadar çıkıyorlar

Şubenizle görüşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asrin43 -- 24 Ekim 2016; 16:6:32 >
  • ykb kart 1,43
    garanti kart 1,68
    akbank kart 1,39
    HSBC kart 1,49
    Finans kmh 2,02
    finans kredi 1,09

merhaba şuan yapılandırma yaptığım bankaların faizleri yukarıda
    bu oranlara diğer alınan kkdf vb. zımbırtılar dahil değil ve bunları ekleyince 0,25 puan daha faiz yükü biniyor.
    finansbank kredi kullandığınız oran ile devam ettiği için düşük oldu.tek karlı olduğum o zaten

bide işbankasını yapılandırmadım 2,42 istediler diye.

henüz yapılandırma yapamayan arkadaşlara duyurulur......
  • quote:

Orijinalden alıntı: hscetin83

ykb kart 1,43
    garanti kart 1,68
    akbank kart 1,39
    HSBC kart 1,49
    Finans kmh 2,02
    finans kredi 1,09

merhaba şuan yapılandırma yaptığım bankaların faizleri yukarıda
    bu oranlara diğer alınan kkdf vb. zımbırtılar dahil değil ve bunları ekleyince 0,25 puan daha faiz yükü biniyor.
    finansbank kredi kullandığınız oran ile devam ettiği için düşük oldu.tek karlı olduğum o zaten

bide işbankasını yapılandırmadım 2,42 istediler diye.

henüz yapılandırma yapamayan arkadaşlara duyurulur......

Garanti. 1,99 yanlışın var

• umut2012 U kullanıcısına yanıt
    1.15 den de ben yapılandırdım az önce, merak ettiğim sizin ödeme planı ne zaman geldi maile ve int. bankacılığında ne zaman göründü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

1.15 den de ben yapılandırdım az önce, merak ettiğim sizin ödeme planı ne zaman geldi maile ve int. bankacılığında ne zaman göründü?

1,15 mi? şaka mı? kaç ay vade. yoksa 36 ay mı?
    36 olursa daha önce ki faizden yapılanıyor galiba.
  • ugur208 kullanıcısına yanıt
    aynen 36 ay hocam da size planlar ne zaman geldi?

• travegostar kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    telefon görüşmelerim otomatik olarak kayıtlarını tutuyorum.
    tekrar kontrol ettim......hatun 1,68 demiş.
    24.833 tl borç 46.845 olmuş. 651 x 72 ay
    benhttps://kredi.hesaplama.net/hesaplama.do hesaplattım doğru gibi duruyor....

hacze düşmemek için neredeyse iki katı para istiyor .dinine yandığımın yeni neslin tefecileri olan bankalar.

sonra büyük bilançolar karlar açıklarlar bankalar.
    garibanlar sevinir. ülke büyüyor ...bankalar kazanıyor.

oysa bilmez bu karları ve şirketlere verdiği batık kredilerin bedelini yüksek faizle vatandaşların ödediği....

• allahın belaları. onlarlada onlarsızda olmuyor
  • Arkadaslar sonuc olarak imkani olan varsa yeni kredi cekmek daha mantiklimi oluyor su durumda? Mesela aylik halkbank 1800 iht. Kredi taksitim var uzatayim ufak ufak odeyim diyordum ama fena faizler :((

• quote:

Orijinalden alıntı: hscetin83

merhaba,
    telefon görüşmelerim otomatik olarak kayıtlarını tutuyorum.
    tekrar kontrol ettim......hatun 1,68 demiş.
    24.833 tl borç 46.845 olmuş. 651 x 72 ay
    benhttps://kredi.hesaplama.net/hesaplama.do hesaplattım doğru gibi duruyor....

hacze düşmemek için neredeyse iki katı para istiyor .dinine yandığımın yeni neslin tefecileri olan bankalar.

sonra büyük bilançolar karlar açıklarlar bankalar.
    garibanlar sevinir. ülke büyüyor ...bankalar kazanıyor.

oysa bilmez bu karları ve şirketlere verdiği batık kredilerin bedelini yüksek faizle vatandaşların ödediği....

444 0 333 arayıp rica etsem tekrar sorarmısın 1.99 faiz oranı teyid alabilirsin

• arkadaşlar vakıfbank kredi yapılandırması için başvurdum bana sundukları teklif 20160 tlborcu 48 ay vade ile 28805 tl olarak sundular sizce normal mi yoksa fazlamı aylık 600 tl karar veremedim
  • Finansbank bana 1.72 72ay teklif etti çok değil mi şimdi 36 ay talep ettim bakalım faiz oranı düşecek mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memet0864

arkadaşlar vakıfbank kredi yapılandırması için başvurdum bana sundukları teklif 20160 tlborcu 48 ay vade ile 28805 tl olarak sundular sizce normal mi yoksa fazlamı aylık 600 tl karar veremedim

Sana ve serkanbabaya sesleniyorum. 72 ay taksitlendireceksiniz bankanin verdigi orana razi olacaksiniz. Ancak siz 48 ay istiyorsunuz. Yani siz yapilandirma yapmiyorsunuz, eski krediyi kapatip yeni kredi alacaksiniz. Serkanbabanin orani cok cok cok yüksek. Vakifbank da yüksek. Vakifbanka gittiginde yapilandirmayi agzina kesinlikle alma, kredimi yenilemek istiyorum de. 48 ay ile istediginiz bankadan borç transfer kredisi alabilirsiniz. İş bankası faizleri 1,15 e indirdi mesela.

• ali.çınar A kullanıcısına yanıt
    ah be dostum işbankasına ve finanasbanka gittim ama yapmadılar 1-2 ay gecikmeler olmuştu geçmiş dönemlerde ödeme performansı düzensiz die yapmadılar kala kala vakıfbanka kaldık onlarda 48 ay vade aylık 600 den 1.30 dan yaptılar
  • Enpara da 48 ay için 1,35 . 72 ay için 1,41 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur208

Enpara da 48 ay için 1,35 . 72 ay için 1,41 .

diğer bankalara göre faizleri iyi görünüyor
    Işbankasi nin oranlari karsisinda bayagi geride kaldi enpara
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.