Şimdi Ara

Yeni Çıkan Yasaya Göre Kredi/Kredi Kartı Taksitlendirme Hak. Bilgi Paylaşımı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
5
Favori
9.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akbanka olan toplamda 51 binlira tutarındaki şuankı kredılerımı tek bır kredıde 48 ay vade ıle toplansın ıstedım. aylık 1730 toplam ödemem suan. 1180 cıvarı aylık odeme cıkıyor bana 48 lira totalda 57 bınlıraya gelıyor. 6 bın lıra fark ıle odememı 48 aya cıkarıp 1730 dan 1180 e dusurecegım. oran 1.19.

ne dersınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam yapilandirirdim. 48 aya 6000 faiz iyi bence. Zaten faiz almadan krediyi vermezler.bende Akbankta sira bekliyorum. 32000tl 48 ay bakalim ne diyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 32000 tl ya 48 ay 960 tl verdi. 48 aya 13 bin faiz. Abooooov

• Bddk ya yönetmeliğin uygulanmadığına ve faizlerin yüksek olduğuna dair şikayetlerinizi yazın.Şikayet içinhttps://ebulten.bddk.org.tr/esikayet/
  • Ya garanti bankası kredi kartlarına taksitlendirme başladımi arkadaşlar? Ne bitmek bilmez altyapı çalışmalarıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar2

Ben olsam yapilandirirdim. 48 aya 6000 faiz iyi bence. Zaten faiz almadan krediyi vermezler.bende Akbankta sira bekliyorum. 32000tl 48 ay bakalim ne diyecekler.

ama benım 51 bınlık borc kapama yapılacagı ıcın 41.500 e dusuyor. 41500 cekıp 57 odeyecegım yanı 15 bın kusur faız. 1.19 dan sızınkıde benımkıde. suankı endusuk faız bu. normal bence. ben bugune onay beklıyorum Allahın ızını ıle .oklenırse yapacagım.

• benimki onaylanmadı umarım sizinki onaylanır.
  • işbankası müşteri hızmetlerını aradım bu yenı cıkan yapılandırma ıle ılgılı bıze bılgı verılmedı bulundugunuz subenızle görüşün yapılandırma ıcın dedılerbunların cıkaracagı kanun bu kadar olur
  • cem_uar2 kullanıcısına yanıt
    zaten eski taksitler fazla geliyor, yeni yapılandırma ile taksitleri daha düşük tutmak için yapılandırmıyor musunuz? bu bankaların amacı nedir ya, onaylanmama nasıl bir durum anlayamadım. zaten hiç ödemesin avukata verilmeden önce yapılandırma talep etseniz yapıyorlardı. kafam çok karıştı bu durumlardan, günlerdir gidicem gidicem diyorum ama hep bekletiyorum.

• Taksit dusmesine dusuyor ama faizden geciriyorlar. Nerden baksan senelik 3000 tl faiz. Acelemiz yok. En kotu faiz isletirler.zaten her turlu geciriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: şarköylüMehmet

quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar2

Ben olsam yapilandirirdim. 48 aya 6000 faiz iyi bence. Zaten faiz almadan krediyi vermezler.bende Akbankta sira bekliyorum. 32000tl 48 ay bakalim ne diyecekler.

ama benım 51 bınlık borc kapama yapılacagı ıcın 41.500 e dusuyor. 41500 cekıp 57 odeyecegım yanı 15 bın kusur faız. 1.19 dan sızınkıde benımkıde. suankı endusuk faız bu. normal bence. ben bugune onay beklıyorum Allahın ızını ıle .oklenırse yapacagım.

onaylandı, kullandım. İnşallah sızde çözüm bulursunuz.

• enpara ya mesaj attım. hemen aradılar henüz çalışma devam ediyor. sizi arayıp bilgilendireceğiz diyor.
  • Garanti 21 ekim itibarı ile kredi kartı taksitlendirme işlemine başlayacağını bildirdi ilgilenenlere duyrulur

• arkadaşlar kredi kartlarında yapılandırmada yapılandırma yapıldıktan sonra kart aktif olarak açık mı kalıyor yoksa kapatılıp sadece ödeme yapıp kullanıma kapalı mı oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: orjnll

arkadaşlar kredi kartlarında yapılandırmada yapılandırma yapıldıktan sonra kart aktif olarak açık mı kalıyor yoksa kapatılıp sadece ödeme yapıp kullanıma kapalı mı oluyor?

Kanuna göre açık olması gerekiyor ama işguzar bankalar iptal ediyormuş

• bugün kredimin olduğu bankalara gittim ( denizbank ve ing ) bana bir numara verdiler arayıp oradan yapacaksınız, buradan olmuyor dediler. aradım ve herhangi bir şart vs aramadan derhal yapılandırıldı krediler. Görevli arkadaş bütün vadeleri vs. tek tek sayıyor, istediğinizi seçiyorsunuz ve 5 dakika sonra yeni ödeme planı mail adresinize geliyor. isteyen olursa ing ve denizbank numaralarını verebilirim, şubeye gitmeye zahmet etmesin. Ayrıca enpara'dan da kredim var ama kendileri sadece talep oluşturabildiklerini böyle bir alt yapılarının olmadığı söyledi, bakalım onuda bekleyip göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

bugün kredimin olduğu bankalara gittim ( denizbank ve ing ) bana bir numara verdiler arayıp oradan yapacaksınız, buradan olmuyor dediler. aradım ve herhangi bir şart vs aramadan derhal yapılandırıldı krediler. Görevli arkadaş bütün vadeleri vs. tek tek sayıyor, istediğinizi seçiyorsunuz ve 5 dakika sonra yeni ödeme planı mail adresinize geliyor. isteyen olursa ing ve denizbank numaralarını verebilirim, şubeye gitmeye zahmet etmesin. Ayrıca enpara'dan da kredim var ama kendileri sadece talep oluşturabildiklerini böyle bir alt yapılarının olmadığı söyledi, bakalım onuda bekleyip göreceğiz.

enpara da ki kredinizi diğer bankalara taşıyabiliyor musunuz? sordunuz mu?
    Bir de faiz oranları nedir ing ve deniz de.72 ay için.
  • ugur208 kullanıcısına yanıt
    onu bilmiyorum hiç. ben sadece kredileri yapılandırmak istiyorum dedim, taşıma işinde sanırım farklı şartlar ararlar. faiz oranı aylık 1.4, yüksek ama yapacak bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

onu bilmiyorum hiç. ben sadece kredileri yapılandırmak istiyorum dedim, taşıma işinde sanırım farklı şartlar ararlar. faiz oranı aylık 1.4, yüksek ama yapacak bir şey yok.

DeniZbank faiz oranı ne yaptı yapılandırmada

• travegostar kullanıcısına yanıt
    iki bankada 1.4 tan yapılandırdı hocam.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.