Şimdi Ara

Yeni Çıkan Yasaya Göre Kredi/Kredi Kartı Taksitlendirme Hak. Bilgi Paylaşımı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
5
Favori
9.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cem_uar2

Sayın impact normalde kredinizi % kaçtan almıştınız. Şuan 1.45 dediklerine göre. Arada büyük bir uçurum mu var.

1,28 1,43 1,47 1,49 mesele 1,45 değil isterse 1,60 desin fakat oran herkese göre aynı olamaz. 3 aylık müşteriyle 7 yıllık maaş müşterisi aynı değildir. 20 tane kredi kullandım şimdiye kadar nadir gecikmem vardır. Daha uygun teklif gelmeli. Ben ödemeden bekleyeceğim bakalım ne olacak.
  • Dün vakıf banka uğradım takibe düşmeyenler için 72 ay uygulaması bizde yok dediler her kafadan bir ses çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Han_09

Dün vakıf banka uğradım takibe düşmeyenler için 72 ay uygulaması bizde yok dediler her kafadan bir ses çıkıyor

Evet hocam dün bende uğradım Vakıfbanka. Önce kredi çektiğim şubeye gittim onlar bilgimiz yok dedi. Sonra kızılayda şubeye gittim evet çıktı ama kredi çektiğiniz şube yapılandırabilir dedi sadece. Eşimin çalıştığı yerdeki vakıfbank şubeside yararlanamayacağımı söyledi. Her kafadan bir ses çıkıyor. Daha sistem oturmadı. Beklemek en mantıklısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar2

İş bankasına uğradım. 1.29 oranından aldığım krediyi yapılandırmak için. 27000tl yapılandırılacak. Sigortalı 1.29 sigortasız 1.31. 60 ayda sigorta parası 1126 TL 72 ayda 1360 TL. Sigorta paralarını peşin istiyorlar. Sigortalı olarak alırsam 60 ayda 702 TL toplam ödeme 42000 TL olacak. 72 ayda 632 TL 45000 toplam ödeyeceğim. Sigortasız olursa 60 ay 706 TL, 72 ayda 636 aylık. Hangisi mantıklı.

Bana sigorta taksitli mi olsun dediler evet dedim,her ay kredi kartindan cekilicek daha onceki kredilerimde oyleydi,niye pesin istemisler anlamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi telefonla ingyi aradim kredi karti yapilandirma icin 2 ay gecikmeye girmek gerekiyormus ve 1.79 faiz oraniymis. Sıkıntı şu benim gecikmem yok. Ne anladik bu isten. Ödememeye teşvik ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut2012 -- 5 Ekim 2016; 13:21:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut2012

Simdi telefonla ingyi aradim kredi karti yapilandirma icin 2 ay gecikmeye girmek gerekiyormus ve 1.79 faiz oraniymis. Sıkıntı şu benim gecikmem yok. Ne anladik bu isten. Ödememeye teşvik ediyorlar

1.79 az 3.79 olmazsa yapılandırmam diye söyleyin. Çok konikler ya benimde gecikme yoktu dün ödemesi olan krediyi odemedim bugün olurmuş şaka gibiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 5 Ekim 2016; 13:25:52 >
  • Simdi benim suan ki kredi kartimin limiti 750 iken 5200 mü olucam yoksa yeni kredi karti alicaklara mi en alt limit mi 5200 olacak

• umut2012 U kullanıcısına yanıt
    kredi kartı kapanıyormuymuş kullanıma, bilginiz var mı?

• Ben kredi basvurum red yedi az once,baska 2 bankadan kredi karti takibindeyim diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

Ben kredi basvurum red yedi az once,baska 2 bankadan kredi karti takibindeyim diye

iyice saçmalıyorlar. yeni kredi değil ki bu. zaten vermişsin krediyi. sadece taksiti ve faizi arttırıyorsun ne diye nazlanıyorlar anlamıyorum. Aslında onları için bulunmaz bir fırsat. aynı parayı iki kez satıyorlar. Hakkaten ben bunları anlamıyorum. ha verdikleri para da kendi paraları değil bunu biliyorsunuzdur, devletin parasını veriyorlar. merkez bankası veriyor krediyi aslında. faizi bunlar alıyor sadece.
  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt
    uygun bulunmuştur diye mesaj gelmesine karşın nasıl böyle yaptılar ki? rezalet işte hocam gördünüz mü adamlar yapılandırmada bile önünüze set çekiyorlar. halbuki ne demişti başbakan yeni kredi değilse 72 ay yapılandırma yapılır yeni kredide banka kendince kriterlere bakar.
  • vakıfbankdan kredi kartımı yapılandırdım. 72 ay için neredeyse borcun kendisi kadar faiz hesapladılar . 48 ay yapılandırma yaptım çok daha avantajlı oldu.
  • razzmazz R kullanıcısına yanıt
    hocam detayları anlatır mısınız, kart kullanıma açık mı, limit ve ödeme nasıl olacak, faiz oranı kaç? çünkü kart kullanıma kapanıyor diyen olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

uygun bulunmuştur diye mesaj gelmesine karşın nasıl böyle yaptılar ki? rezalet işte hocam gördünüz mü adamlar yapılandırmada bile önünüze set çekiyorlar. halbuki ne demişti başbakan yeni kredi değilse 72 ay yapılandırma yapılır yeni kredide banka kendince kriterlere bakar.

60 ay vade orani icin bu faiz uygun bulunmustur anlamini tasiyormus o mail :)

• Bazzzingaaa kullanıcısına yanıt
    kart kullanıma kapandı hatta kartı orada teslim ettim ilginç ama öyle. faiz %30 dediler. hesaplayınca toplam maliyet %35 oluyor. yani borç*1.35=toplam maliyet bunu da 48 aya böldüler. kısaca bu
  • taksitli nakit avanslar tekrar 12 aya mı çıktı?
  • Bugün halkbanktan mesaj geldi. 1000 TL 1,49 oran 7 ay taksit. Toplam 1078 TL yapıyor. Masraf falanda yokmuş

• Devlet yapılandırmada faiz oranlarını bankalara bırakırsa böyle olur borcunu 72 ayda iki katı olarak geri ister kan emiciler bunların eline düşmeye gör sözde insanlar rahatlayacaktı resmen bankalar daha fazla sömürsün die yapılmış bu uygulama

• yasa yeni çıktı ya bankalar da ne yapacağını tam bilmiyor müşteri temsilcileri de bilmiyor
    belirsizlik durumu var herkes tuttuğunu öpecek anlaşılan bu
    tavsiye isterseniz bankaları tek tek gezin oranlarını neyse not alın hesabı kitabı yapın
    ama işlem yapmadan belli bir süre beklemede kalın.
  • Yapikredi yapılandırma yerine 48 ay kredi başvurusu yaptım 4 krediyi kapatmak için 1.37 faiz orani verdi bakalım yarın belli olacak. Yapılandırmadan daha karlı benim için inşallah olur.

Kredi kartı yapılandırma orani da 1.47 ymis yapikredi öyle söylediler.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.