Şimdi Ara

Yeni Çıkan Yasaya Göre Kredi/Kredi Kartı Taksitlendirme Hak. Bilgi Paylaşımı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
5
Favori
9.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    haydaa bu ne saçma bir şey yahu! yeni kredi adı altında tekrar sigortada ne demek? bence burada kanunsuz bir durum uyguluyor Garanti, kesinlikle yazın bimer'e. millet zaten rahatlamak için bunu yapıyorken ekstra nakit para istemek çok anlamsız.
  • Biraz önce yazdım gerekeni bimere inşallah bi sonuç çıkar iyice mafedecek insanları bu uygulama iyiki hesabımda para yoktu yoksa imzalardım yarın kredi ödemesi taksidim var onuda yapmiyicam artık naparlarsa yapsınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağdur arkadaşlar sizde yazarsanız bimere bi çözüme ulaşırız

• Mağdur arkadaşlar sizde yazarsanız bimere bi çözüme ulaşırız

• Bende yapikrediyi aradım şuan gecikmiş odemem yok yapılandırma yapamazsın dedi neymiş yeni kredi çekip kapatacakmisim. Hani yasa çıkmıştı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

haydaa bu ne saçma bir şey yahu! yeni kredi adı altında tekrar sigortada ne demek? bence burada kanunsuz bir durum uyguluyor Garanti, kesinlikle yazın bimer'e. millet zaten rahatlamak için bunu yapıyorken ekstra nakit para istemek çok anlamsız.

İstersen yapmazsin hayat sigortasi,ayrica nakit degil taksitlide olabiliyor,bence sacmalik yok yanlis bakiyorsunuz olaya,ilk krediniz atiyorum 36 ay vade ve ona gore hayat sigortasi yapildi simdi vade 72 aya cikinca tabi yeni vade icinde yapilir sigorta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt
    arkadaşa sigortasız ya da taksitli bir seçenek sunulmamış ki hatta hesabında parası olsa sanıyorum ki haber dahi vermeden o 400 TL'yi tahsil edeceklerdi. Saçmalık olayın her yerinde, bakın 2 mesaj üstte de başka bir arkadaş gecikmede olmadığı için yararlanamamış yapılandırmadan. Sigorta yapılsın ona bir şey demiyorum ama adam zaten zorda olduğu için yapılandırıyorken sen ondan ekstra 400 TL istiyorsun.
  • Diger kredini kapatıyo banka yeni kredi açıyo onun içinde 400 tl para istediler vermezsen parayı olmuyo ben şubenin soylediklerini söylüyorum bide almasalar nolur sanki 400 ü 20000 i 38000 olarak geri istiyolar.

• Tekrardan söylüyorum yarın 400 ü koy hesabına öyle gel dediler

Olaya nasıl doğru bakabirizki bu durumda olan milyonlarca insan var taksit falan demiyo banka paran varsa sigorta icin olur yoksa yok varsada hesapta para çektiğin krediyi 2 katı olarak odersin dio banka neresinden bakalım bu olaya dogru olması icin

• Ben kesin kararimi verdim. İzleyecegim yol aynen şöyle. Yarın yapikredi yi arıyorum ve hem kredilerim için hem kredi kartı için sorucam yapılandırmayı eğer derlerseki gecikmen yok olmuyor. Bu sefer hiçbir odeme yapmayacağım. Onlar benim pesimde koşsunlar.

Arkadaş ben ödemeler zorladığı için istiyorum zaten yapılandırma yasa da bu yüzden çıkmadimi. Madem benim gecikmiş odemem yok yapmıyorsun. O zaman takibe düşenlere yap eee onlara da yok. İlla 1-2 ay faiz geçirecek hem yasal takibe dusmeyeceksin ondan sonra gel 2 katına yapılandırayim. Yok öyle keriz kusura bakmasın kimse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 4 Ekim 2016; 20:32:52 >
  • Mevcut butun kredilere yapilandirma yapiliyor,3 kiside bugun basvurduk hemde hic gecikmis odememiz yoktu,siz bilgisiz birine denk gelmissiniz bence :) isbankasi faizi ile garanti arasinda daglar kadar fark var biz 1.23 den yapilandiriyoruz garanti 1.70 leri goruyor neredeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

Mevcut butun kredilere yapilandirma yapiliyor,3 kiside bugun basvurduk hemde hic gecikmis odememiz yoktu,siz bilgisiz birine denk gelmissiniz bence :) isbankasi faizi ile garanti arasinda daglar kadar fark var biz 1.23 den yapilandiriyoruz garanti 1.70 leri goruyor neredeyse

Bilgisiz değil yıllardır orada adam ama ya banka çakallık yapmaya çalışıyor ya da calisan yarın sabah telefonla merkezden ogrenicez bakalım.

merhaba işbankası ve garanti bankası haricinde diğer bankalar hakkında bilginiz var mı, birde kredi kartları ve ek hesaplar dahil oluyor mu bilgi aldıysanız cevaplarsanız sevinirim. benim hiçbir bankada gecikmem yok. keske kredilerim işbankasında olaydı. tesekkürler bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut2012

merhaba işbankası ve garanti bankası haricinde diğer bankalar hakkında bilginiz var mı, birde kredi kartları ve ek hesaplar dahil oluyor mu bilgi aldıysanız cevaplarsanız sevinirim. benim hiçbir bankada gecikmem yok. keske kredilerim işbankasında olaydı. tesekkürler bilgi için.

Ziraat 1.44 ten basladi hocam,digerlerini bilmiyorum,kredi kartinida yapiyorlar ama ek hesaba birsey yapilmiyor bildigim kadariyla

teşekkürler hocam , bankalar bir netleşsede bizde rahatlasak artık.
  • Yapı Kredi Kredi birimini aradım az önce hayatımda bu kadar müşterisine önem vermeyen bir banka yoktur herhalde.

Muhatap olduğumuz kişi tam bir robot faiz bu kadar, bizim banka böyle belirledi, maaş müşterilerine aynı herkese aynı. Kredi borcun azalınca günde 10 defa arayıp size özel maaş müşterimize özel diye ıkınan banka şimdi sözde çıkan yasayla bütün ipleri eline almış gel gel yapıyor.

Teklife bak

1,45

Sonuç : Yapılandırma yapmıyorum, ödeme de yapmıyorum. Ya adam gibi teklif yaparlar ya da uğraşır dururlar.

Bu arada eleman şubeye gitmeye gerek yok biz burdan yapıyoruz siz sadece gidip imza atıyorsunuz diyor bu ne ayaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 5 Ekim 2016; 10:30:36 >
  • Sayın impact normalde kredinizi % kaçtan almıştınız. Şuan 1.45 dediklerine göre. Arada büyük bir uçurum mu var.

• İş bankasına uğradım. 1.29 oranından aldığım krediyi yapılandırmak için. 27000tl yapılandırılacak. Sigortalı 1.29 sigortasız 1.31. 60 ayda sigorta parası 1126 TL 72 ayda 1360 TL. Sigorta paralarını peşin istiyorlar. Sigortalı olarak alırsam 60 ayda 702 TL toplam ödeme 42000 TL olacak. 72 ayda 632 TL 45000 toplam ödeyeceğim. Sigortasız olursa 60 ay 706 TL, 72 ayda 636 aylık. Hangisi mantıklı.

• arkadaş 30-40 binlira için nasıl 72 ay ödemeyi göze alıyorsunuz ya. hayret ediyorum bu bildiğimiz 72 ay demi 6 yıl yani
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.