Şimdi Ara

Yeni Çıkan Yasaya Göre Kredi/Kredi Kartı Taksitlendirme Hak. Bilgi Paylaşımı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
5
Favori
9.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akbank 25.000 tl üstünde 48 aya 1.19 veriyor.
  • Arkadaş bir de şu kredili mevduat hesabı(KMH)Hesaplarında yapılandırma yeniden taksitlendirme veya farklı bir şekilde olabiliyormu örneğin 2000 tl kmh borcunuz var bunu taksitle faiziyle birlikte her ay ödeyebiliyormuyuz böyle bir seçenek var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar2

akbank 25.000 tl üstünde 48 aya 1.19 veriyor.

bu yenı kredı kullanımı ama hocam degılmı. yanı kredı yapılandırma ıle alakalı daha ses yok akbanktan. ne mh ne genel merkez ne subeler. hıcbırı bısey bılmıyor ve yapmıyor.
  • aynen yeni kredi. akbankasında kredim olmadığından sormadım.
  • Garanti Bankasının hiçbir şubesi kredi kartıyla ilgili işlem yapmıyor." Henüz altyapı olusmadı dolayısıyla sistem yoktur 15 gün sonra tekrar gelin efendim " diyorlar.. Aranızda Garanti bankasından kredi kartı taksitlendirmesi yapan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsantrasyon.

Garanti Bankasının hiçbir şubesi kredi kartıyla ilgili işlem yapmıyor." Henüz altyapı olusmadı dolayısıyla sistem yoktur 15 gün sonra tekrar gelin efendim " diyorlar.. Aranızda Garanti bankasından kredi kartı taksitlendirmesi yapan varmı ?

10 gündür aynı masalı söylüyorlar bide diğer bankalarda yapmıyor diye iftira atıyorlar tabi bu ayda çakacaklar millete faizi sonra sistem oturur bu garanti varya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonuscard ın 50 tl ve üzeri peşin alışverişe taksitlendirmesi var ama
    120 tl lik alışveriş yaptım taksitlendirme yapmıyor mh bizden kaynaklı değil diyor geçen ay taksitlendirme yapmıştım aynı sorunu yaşayan varmı arkadaşlar

• Merhaba arkadaslar finansbank a 2500 lira kart borcum var yapilandirma talebinde bulundum 48 ay vade 1,89 teklif ettiler sizce fazla degil mi bu fazi oranı

• Symplegad kullanıcısına yanıt
    çok fazla ama kart borcu için hep o civarlarda diyorlardı faizler için. kart kapanıyor mu sizde de?
  • Finansbank i bilmiyorum kapatir mi ama Bonuskart i yapılandırmıştım bitti ödemesi geri açtılar kartı.

• İş bankasında tuketici kredisi ve kredi kartı borcum var;kredi kartımı geçen ay yapılandırmıstım.O yüzden yapılandırılamıyormuş;tüketici kredileriminde 2 ay ödenmediğinden puanım düşük olduğu için kefil bulmam gerekliymiş,en garip olanı ise ödemelerim düzensizmiş o yüzden yapılandırılamazmış.Yapılandırmanın çıkma sebebi bildiğim kadarıyla düzensiz ödemelerin ödenir hale gelmesiyken iş bankası yapılandırma yapmamak için elinden geleni yapıyor; bu tür benzer durumlarla karşılaşan arkadaşlar varsa nasıl bir yol izlemekteler. Bddk nın yönetmeliğindeki "Bu maddenin yayımı tarihinden önce kullandırılan ihtiyaç kredilerinin borç bakiyeleri, borçlu tarafından talep edilmesi durumunda en fazla yetmiş iki ay ile sınırlı olmak üzere yeniden yapılandırılabilir. Yeniden yapılandırma kapsamında borçluya ilave kredi kullandırılması halinde ilave kullandırılan kredinin vadesi kırk sekiz ayı aşamaz.” yapılandırılabilir kısmı tüketicinin isteğine mi bağladır yoksa bankanın isteğine mi orada bir sıkıntı var sanırım. Bu konuda bilgisi olanlar bu konuyu aydınlatırlarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: promethe79

İş bankasında tuketici kredisi ve kredi kartı borcum var;kredi kartımı geçen ay yapılandırmıstım.O yüzden yapılandırılamıyormuş;tüketici kredileriminde 2 ay ödenmediğinden puanım düşük olduğu için kefil bulmam gerekliymiş,en garip olanı ise ödemelerim düzensizmiş o yüzden yapılandırılamazmış.Yapılandırmanın çıkma sebebi bildiğim kadarıyla düzensiz ödemelerin ödenir hale gelmesiyken iş bankası yapılandırma yapmamak için elinden geleni yapıyor; bu tür benzer durumlarla karşılaşan arkadaşlar varsa nasıl bir yol izlemekteler. Bddk nın yönetmeliğindeki "Bu maddenin yayımı tarihinden önce kullandırılan ihtiyaç kredilerinin borç bakiyeleri, borçlu tarafından talep edilmesi durumunda en fazla yetmiş iki ay ile sınırlı olmak üzere yeniden yapılandırılabilir. Yeniden yapılandırma kapsamında borçluya ilave kredi kullandırılması halinde ilave kullandırılan kredinin vadesi kırk sekiz ayı aşamaz.” yapılandırılabilir kısmı tüketicinin isteğine mi bağladır yoksa bankanın isteğine mi orada bir sıkıntı var sanırım. Bu konuda bilgisi olanlar bu konuyu aydınlatırlarsa sevinirim.

Sen neden kendini parçalıyorsun ki daha bu kadar utanmaz arlanmaz bankacılık dünyanın neresinde var sen ödemek için kendini parçala adamlar kefil getir yeniden yapılandırmak için diyor demişsin deseydin ya oldu gel bide arkama geçin kardeş sana tavsiyem hiç ödeme bırak onlar koşsun peşinde 5 sene sonra yüzde 50-60 indirimle peşin kapatırsın malın mülkün yok ise hiç bir şey alamazlar böyle ahlahsızlık varmı yağ sen ödeme için kendini parçala bunların yaptığı terviyesizliğe bak

• Arkadaslar, Hala bekliyoruz nerdeyse 2 hafta olacak hala netlesmedi birseyler.iyice can sıkıntısı oldu. Su an hic gecikmem yok.zar zor asgari ve kredileri odemeye calisiyorum.artik odeyecek durum kalmadi.illa gecikmeye giricez yani yapilandirma için.kına yakarlar artık.

• 72 ay yapılandırma ile ilgili hiç ümidim yok. Olsada deli faiz koyuyorlar. Alabilirsiniz akbank 25 bin üstüne 1.19 dan 48 ay vakıflar bankasına 50 bin üstü 1 otomatik ödeme talimatı verirseniz 1.18 den 48 ay kredi veriyor.

• İşbankasi 1,22 orandan 72 ay yapilandirmis bugün. Diğer bankalar da yakinda başlar.

• herkese merhaba kredi kartımı taksitlendirmek istiyorum bonus gold var.Asgari ücreti ödedim geçen dönemlerde geçikme oldu bu ay hastane masrafı filan ameliyat derken sıkıntılı bir ay olacak taksitlendirme mi yapsam yoksa ekstre mi atlatsam ekstre atlatsam tekrar önümüzdeki ay asgari ödeyebilirmiyim ? Sizce taksitlendirmemi yapılmalı yoksa ekstre mi atlatılmalı taksitlendirme yapıldığında yanılmıyorsam kredi kartının taksidi bitmeden kullanamıyoruz peki başka banka verir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: promethe79

İş bankasında tuketici kredisi ve kredi kartı borcum var;kredi kartımı geçen ay yapılandırmıstım.O yüzden yapılandırılamıyormuş;tüketici kredileriminde 2 ay ödenmediğinden puanım düşük olduğu için kefil bulmam gerekliymiş,en garip olanı ise ödemelerim düzensizmiş o yüzden yapılandırılamazmış.Yapılandırmanın çıkma sebebi bildiğim kadarıyla düzensiz ödemelerin ödenir hale gelmesiyken iş bankası yapılandırma yapmamak için elinden geleni yapıyor; bu tür benzer durumlarla karşılaşan arkadaşlar varsa nasıl bir yol izlemekteler. Bddk nın yönetmeliğindeki "Bu maddenin yayımı tarihinden önce kullandırılan ihtiyaç kredilerinin borç bakiyeleri, borçlu tarafından talep edilmesi durumunda en fazla yetmiş iki ay ile sınırlı olmak üzere yeniden yapılandırılabilir. Yeniden yapılandırma kapsamında borçluya ilave kredi kullandırılması halinde ilave kullandırılan kredinin vadesi kırk sekiz ayı aşamaz.” yapılandırılabilir kısmı tüketicinin isteğine mi bağladır yoksa bankanın isteğine mi orada bir sıkıntı var sanırım. Bu konuda bilgisi olanlar bu konuyu aydınlatırlarsa sevinirim. Bazı yerlere şikayet ettim henüz bir yanıt alamadım sizde gerekli yerlere şikayet ederseniz belki bu yönetmeliğin nasıl uygulanacağına dair bir fikir ediniriz.

İş bankasına dilekçe ile basvuru yaptım; şubeden telefon geldi bu konuyu müdürlüğe gitmeden çözmeye çalışalım 48 aylık yapılandırma yapmaya çalışalım müdürlük kefil istiyor ve kefil bulamadıgınızdan 72 ay yapılandırmıyor denildi.Yapılandırmanın olup olmayacağına dair sonucu yarın haber verilecek.

• Enpara'dan hala yanıt gelmedi.Yapılandırma yapanlar var mı?
  • djangobjk kullanıcısına yanıt
    Enparadan daha onceden bende talepte bulundum doneceklerdi. Dun aksam aradim, degerlendirilip dönuleceğini soylediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben krediyi is bankasindan 1.29 oran ile almistim. Simdi 1.22 oranini vermezler. Ayrica sigortasi falan yuzu astarindan fazla geliyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.