< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (30. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: milagrofzb
Merhaba arkadaslar bende araniza katilmayi dusunuyorum. 2021 shine paket benzin otomatik c3 aircross almayi dusunuyorum. Arac 2021 de tek renk geliyor aynalar ve ust renkli degil. Asil sorum 6 ileri benzinli sanzimanda vites gecisleri hissedilir derecede mi. yakit tasarrufu konusunda sehir ici 8.0 litreden fazlami yakiyor. stop start durumu cok mu keskin frene hafif dokunsakta stop yapiyormu yoksa ful frendemi devreye giriyor. ( astra kullaniyorum stop start var ve gercekten verimli). simdiden cevaplayan arkadasa tesekkurlermerhaba hocam, bende de 2020 shine 1,2 benzin var. vitesle alakalı şöyle bir durum var, 1-2 geçişleri az 2-3 geçişleri hafif hissettiriyor, birde ilginç bir durum var, 2 viteste vites geçmiş gibi yapıyor ama hal 2 de :) sanki ara 2,5 vitesi varmış gibi, aslında en güzeli test etmek.
start stop ta ise sert ve tam basınca devreye giriyor sistem, hafif basınca olmuyor, ayrıca n konumunda frene basmadan veya p konumunda frene basmadan da devreye girebiliyor.
-
Yakıta da ben yanıt vereyim. Şu an 1500 kmdeyim. Son 5 günlük İstanbul trafiğindeki ortalamam 7.7 lt. 3000 kmden sonra düşer diyorlar ki bu bile benim için iyi. İnternette trafikte 6-6.5 arası yaktığını söyleyenler ve ekran paylaşanlar var. Stop start hafif basınca da devreye giriyor ben de. Benim farkettiğim stop start aktifken nadiren de olsa geriye kaydırma yapabiliyor. Bence vites geçişleri hissedilmiyor. Daha önce honda civic kullanıyordum cvt şanzıman onunla çok farklı gelmedi bana. -
Arkadaşlar, araçlarınızı servise götürün ve son yazılımı yükletin. Benim araç 14.000 km ye geldi. Servis bakımını yaptırdım. Servis bakımı sonrası motorda ötme sesi nedeniyle kontrole gittim. Meğerse, klima kompresörü civatalarından biri gevşemiş, adamlar serviste kontrol edip sıkmaya erinmişler. 1 günüme mal oldu. Servislerin durumu bu işte. Şu anda yakıt tüketimim 7.2 seviyesinde. Hiç acımıyorum canım isterse basıyorum gaza. Klima çalışmadığı için avatnajlıyım. Klima çalışsa 7.7-7.8 litre seviyelerinde dolaşırdım. Aracım 1.2 110 hp manuel.
Herkese selamlar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: sertay_amerhaba hocam, bende de 2020 shine 1,2 benzin var. vitesle alakalı şöyle bir durum var, 1-2 geçişleri az 2-3 geçişleri hafif hissettiriyor, birde ilginç bir durum var, 2 viteste vites geçmiş gibi yapıyor ama hal 2 de :) sanki ara 2,5 vitesi varmış gibi, aslında en güzeli test etmek.
start stop ta ise sert ve tam basınca devreye giriyor sistem, hafif basınca olmuyor, ayrıca n konumunda frene basmadan veya p konumunda frene basmadan da devreye girebiliyor.
Alıntıları GösterVerdiginiz bilgiler icin tesekkurler. Bu aksam son olarak bayi ile gorustugumde 225.500 beyaz renk cift renk tavan artik yokmus. 1.2 shine tam otomatik benzin ful diyebilecegimiz arac. El freni kolu hosuma gitmedi heralde sizde biraz gec alismissinizdir. Sizin aldiginiz fiyatlar nasildi su an dip fiyati gibi geldi.
Arac yurtdisindan gelmesi 1 ayi bulacak 10.000 tl kapora istiyorlar ben 5.000tl yeterli diye soyledim saticiyi ikna etmis olabilirim. fiyat performans araciysa mantikli alim icin firsat gibi duruyor. 2. el piyasasi biraz dusunduruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ben en tepede Aralık ayında aldım 237000 tl. El freni evet görünüş kötü. Ben birde full astra k dan geçtim :) kalite düştü (bazı arkadaşlar kizabilir ama gerçek böyle) 2.el şimdiden düşünürseniz skoda kamiq tarzı arabalara bakın, ben pek onemsemedigim için aldım geçtim.quote:
Orijinalden alıntı: milagrofzbVerdiginiz bilgiler icin tesekkurler. Bu aksam son olarak bayi ile gorustugumde 225.500 beyaz renk cift renk tavan artik yokmus. 1.2 shine tam otomatik benzin ful diyebilecegimiz arac. El freni kolu hosuma gitmedi heralde sizde biraz gec alismissinizdir. Sizin aldiginiz fiyatlar nasildi su an dip fiyati gibi geldi.
Arac yurtdisindan gelmesi 1 ayi bulacak 10.000 tl kapora istiyorlar ben 5.000tl yeterli diye soyledim saticiyi ikna etmis olabilirim. fiyat performans araciysa mantikli alim icin firsat gibi duruyor. 2. el piyasasi biraz dusunduruyor.
Alıntıları Göster
Sizde ilave ön park sensörü, kendi kendine fren falan olacak iyi şeyler bunlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cevap icin tesekkurler.Astra k kac modeldi ve yakin zamanda sattiysaniz piyasasi kac veya siz kaca sattiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynalar renkli değilse cam tavan da yok mu acaba? Yakıt 7.6 benim ilk1500 km ortalaman. Vites geçişleri hissediliyor 2 3 arasında. Ama eski tam otomatik araçlarıma aynı. Corolla cvt vardı onda hiç hissetmiyordum. -
Yeniler kapak jant ve kol dayama yokmuş. Ayrıca fiyatlar düşüşte. Döviz düşüyor. Herkesin başına geliyor biz 236 lara aldık şimdi daha düşük mesela. -
quote:
Orijinalden alıntı: sevozgur
Aynalar renkli değilse cam tavan da yok mu acaba? Yakıt 7.6 benim ilk1500 km ortalaman. Vites geçişleri hissediliyor 2 3 arasında. Ama eski tam otomatik araçlarıma aynı. Corolla cvt vardı onda hiç hissetmiyordum.Aynalar ve tavan tek renk yapilmis. sunroof mevcut 17 inch jantlar birebir ayni arac. tuketim benzin 1.2 icin normal ozellikle istanbul icin
quote:
Orijinalden alıntı: milagrofzbCevap icin tesekkurler.Astra k kac modeldi ve yakin zamanda sattiysaniz piyasasi kac veya siz kaca sattiniz.
astra 2016 modeldi dynamic fakat excellence den sadece led far eksikti, diğer her şeyi opsiyon almıştım. (kendi kendine park, arka kamera, kör nokta uyarı vs, en çok ta kör nokta uyarı ile ön park sensörünü arıyorum)
astrayı satmam ani oldu düşüğe verdim mecburen, müşteri temsilcisi araba yok dedi 2 ay birden aradı parayı 1 hafta içinde vermeniz lazım dedi, 51000 km deydi daha :) ha memnumdum neden satttım, 5 yıl olmuştu yenilemek istedim hiç sorunu arızası yoktu, sadece ön cam fıskiyesi bozuldu 5 yıl içinde. ha birde bebek oldu 5 yıl içinde :)
astra reklamı gibi oldu ama , astra c3 air e göre sertti, oturma pozisyonu aşağıda olduğundan yoldaki bozukluklar anlaşılıyordu. ama almak isteyene astra tavsiye ederim. yenileri çok yüksek fiyat olduğundan yanaşmadım pek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sertay_aastra 2016 modeldi dynamic fakat excellence den sadece led far eksikti, diğer her şeyi opsiyon almıştım. (kendi kendine park, arka kamera, kör nokta uyarı vs, en çok ta kör nokta uyarı ile ön park sensörünü arıyorum)
astrayı satmam ani oldu düşüğe verdim mecburen, müşteri temsilcisi araba yok dedi 2 ay birden aradı parayı 1 hafta içinde vermeniz lazım dedi, 51000 km deydi daha :) ha memnumdum neden satttım, 5 yıl olmuştu yenilemek istedim hiç sorunu arızası yoktu, sadece ön cam fıskiyesi bozuldu 5 yıl içinde. ha birde bebek oldu 5 yıl içinde :)
astra reklamı gibi oldu ama , astra c3 air e göre sertti, oturma pozisyonu aşağıda olduğundan yoldaki bozukluklar anlaşılıyordu. ama almak isteyene astra tavsiye ederim. yenileri çok yüksek fiyat olduğundan yanaşmadım pek.
Alıntıları GösterBugun c5 aircross test surusu yapicam en azindan konfor olarak denemis olurum. Kiyaslama tabiki yapilmaz suv ve aircross farkli araclar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hali hazırda 1.6cdti Execclans 53.000 km de aracım var.Ayni zamanda 1.5 FEEL c3 aircross aracım var.
C3 aircross hicbir anlamda Astra nin eline su dökemez. Keşke astranizi satmak zorunda kalmasaydınız. Inşallah c3 u satar insignia almanız nasip olur. -
C3 aircross ile c5 aircross arasında uçurum sayılabilecek kalite ve donanım farkı var.c5 in konforu aşık edebilir. C3 kötü demiyorum ama C5 daha farklı. -
Benzinli shine paket için teklif alan var mı? 220 civarına inmesini bekliyorum ama talep bu kadar fazlayken yapacaklarını düşünmüyorum
-
Arkadaşlar şu videodaki 2021 Model C3A’nın ön konsolundaki tasarımı çok beğendim. Bizim ülkemize gelen araçlarda ücret karşılığında o şekilde bir değişiklik yapılabilir mi? Videoda söylendiğine göre o da plastik bir parçaymış.
https://www.youtube.com/watch?v=NlSQrLCjdfU&feature=youtu.be
quote:
Orijinalden alıntı: Delpo41
Arkadaşlar şu videodaki 2021 Model C3A’nın ön konsolundaki tasarımı çok beğendim. Bizim ülkemize gelen araçlarda ücret karşılığında o şekilde bir değişiklik yapılabilir mi? Videoda söylendiğine göre o da plastik bir parçaymış.
https://www.youtube.com/watch?v=NlSQrLCjdfU&feature=youtu.beVideodaki C3 yalnız. Yeni C3'ü ben C3A alırken incelemiştim, dolgulu koltukları ve dediğiniz maun kaplama görünümü epey iyi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: .bllBenzinli shine paket için teklif alan var mı? 220 civarına inmesini bekliyorum ama talep bu kadar fazlayken yapacaklarını düşünmüyorum
Biz bir yakına aradık bulamadık, batı bayiilerinde araç yok. Cam tavan takıntınız yoksa Crosslandx 1.5 dizel edition bakın epey dolu + led far var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sungur16Videodaki C3 yalnız. Yeni C3'ü ben C3A alırken incelemiştim, dolgulu koltukları ve dediğiniz maun kaplama görünümü epey iyi.
Alıntıları GösterEvet haklısınız, ben C3 Aircross şeklinde arattım ama bu video denk gelince dikkat etmedim. Hem göğüs hem de koltuklar gerçekten güzel olmuş.
Ne yazık ki astra bambaşka hele dizel motor,quote:
Orijinalden alıntı: Proe2001
Hali hazırda 1.6cdti Execclans 53.000 km de aracım var.Ayni zamanda 1.5 FEEL c3 aircross aracım var.
C3 aircross hicbir anlamda Astra nin eline su dökemez. Keşke astranizi satmak zorunda kalmasaydınız. Inşallah c3 u satar insignia almanız nasip olur.
Nasip böyleymiş hatun da sıkıştırdı biraz böyle oldu.
İnş insignia da olur ileride, 4-5 yıl sonra artık.
Herkese en iyi arabalar nasip olur inşallah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X