Bugun c5 1.5 shine paket oto dizel araci test etmis bulunmaktayim.Arac suspansiyon ve vites gecisleri olarak sinifinin iyisi diyebilirim. Tabiki c3 b3nzinli 1.2 shine almak uzereyim ama arac test etmeden hala kararsizim. beyaz renk aldigim fiyat 225.500 tl size tavsiyem corlu citroende 2 adet metalik gti arac vardi ayni fiyata yarin arayip bilgi alabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (31. sayfa)
-
-
Hocam açıkçası bu kadar dolu (güvenlik ve teknoloji) bu özelliklerde başka araç bulamadım bir süredir ciddi ciddi araştırıyorum maalesef istediğim araçlar hep %80'lik dilimde. Sanırım opel de aynı grupta olduğundan aynı şanzımanı kullanıyordur tam bilgi bulamadım o konuda ama c3a seçmemin ana sebeplerinden biri de eat şanzımanı @Rozetmen
@milagrofzb sizin fiyat aldığınz araç 2021 miydi? 2020 modellerde güvenlik donanımı eksik o yüzden 2021'leri bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .bll -- 6 Şubat 2021; 1:2:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: .bllHocam açıkçası bu kadar dolu (güvenlik ve teknoloji) bu özelliklerde başka araç bulamadım bir süredir ciddi ciddi araştırıyorum maalesef istediğim araçlar hep %80'lik dilimde. Sanırım opel de aynı grupta olduğundan aynı şanzımanı kullanıyordur tam bilgi bulamadım o konuda ama c3a seçmemin ana sebeplerinden biri de eat şanzımanı @Rozetmen
@milagrofzb sizin fiyat aldığınz araç 2021 miydi? 2020 modellerde güvenlik donanımı eksik o yüzden 2021'leri bekliyorum.
Arac 2021 shine paket tam dolu.Aracin gelmesi mart basini bulacak simdi kapora veriyorsunuz ay sonu 26 subat gibi fatura kesiyorlar.Panaromik cam tavan katlanir ayna otomatik benzinli sanziman donanim olarak cok iyi tavsiye ederim. Test surusu araci olmadigindan kararsizim crossover farklimi olacak yoksa yalitim ve suspansiyonlarda siradan binek arac hissi verebilir diye korkuyorum. Teknolojik bir arac peki yol tutus test etmeden insan dusunuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Suspansiyon konusunu ben de çok merak ediyorum ama izlediğim bütün incelemelerde genel olarak konforlu ama güvensiz hissettirmiyor dedikleri için pek endişeli değilim açıkçası
-
quote:
Orijinalden alıntı: .bllHocam açıkçası bu kadar dolu (güvenlik ve teknoloji) bu özelliklerde başka araç bulamadım bir süredir ciddi ciddi araştırıyorum maalesef istediğim araçlar hep %80'lik dilimde. Sanırım opel de aynı grupta olduğundan aynı şanzımanı kullanıyordur tam bilgi bulamadım o konuda ama c3a seçmemin ana sebeplerinden biri de eat şanzımanı @Rozetmen
Aynı grup hocam. Crossland tipini beğenmiyorum pek ama koşulları konuşalım, ben cam tavan ve düşük mtv istiyordum. Hadi mtv tamamda cam tavan en istediğim şeydi. O yüzden shine cam tavanlı c3a aldım.
Yeni Crossland edition pakette 17 inç jant,led beyaz farlar(c3aircrossta halojen) ve diğer yardımcı sistemler var, ek olarak 1.5 dizel psa motoru 235 civarı.
Cam tavan şartım olmasa crossland dizel alırdım, c3aircross dizel feel pakete göre epey dolu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sungur16Aynı grup hocam. Crossland tipini beğenmiyorum pek ama koşulları konuşalım, ben cam tavan ve düşük mtv istiyordum. Hadi mtv tamamda cam tavan en istediğim şeydi. O yüzden shine cam tavanlı c3a aldım.
Yeni Crossland edition pakette 17 inç jant,led beyaz farlar(c3aircrossta halojen) ve diğer yardımcı sistemler var, ek olarak 1.5 dizel psa motoru 235 civarı.
Cam tavan şartım olmasa crossland dizel alırdım, c3aircross dizel feel pakete göre epey dolu.
Alıntıları GösterBenim de isteklerim benzer o kadar araç içerisinde o çirkin el frenine rağmen ilk sıramda bu araç var yanına diğerleri yaklaşamıyor daha önce saydığım sebeplerden ötürü.
Teşekkürler cevaplar için
-
quote:
Orijinalden alıntı: .bllBenim de isteklerim benzer o kadar araç içerisinde o çirkin el frenine rağmen ilk sıramda bu araç var yanına diğerleri yaklaşamıyor daha önce saydığım sebeplerden ötürü.
Teşekkürler cevaplar için
Alıntıları Göstersarı sitedeki ilanlarda "uçak tipi el freni diyor" 5 defa boing kokpitinde uçamaya fırsatım oldu, böyle bir kol görmedim.
bence daha çok 10 numara gol sopasına benziyor.
-
1.5 dizel otomatik 1300 kg ağırlığı var ancak 0-100 ü 10.0 saniye yazılmış. Gerçekte bu kadar seri mi? Aynı zamanda yakıt değerleri nasıldır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
F14 ve az da olsa f16 gaz koluna benzettiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, sizce aşağıdaki araç alınır mı yoksa kasıp 2021 mi almak lazım? 2013 clio aracımı satıp yeni bir şey almak istiyorum, açıkcası cam tavan bana çok cazip geliyor.
Teşekkürler
-
Bu fiyata zaten çarpışma önleyici sistemli 2021 model shine alabilirsiniz 2. el bu fiyata çok yüksek
-
Teşekkür ederim cevabınız için, bilmediğimden soruyorum 2021 shine için sitede 296.000 yazıyor, acaba bir kampanya mı var?
-
Rica ederim açıkçası bu fiyatların bile fazla olduğunu düşünüyorum da seçeneğimiz yok maalesef. Almadan önce mutlaka bir kaç bayiyi arayın hatta imkanınız varsa bizzat görüşün derim, ben artık yoruldum ama c3a da karar kıldım bekliyorum ay sonunu
-
Arkadaşın da dediği gibi bir araştırın bayileri arayın ,eğer gerçekten almak istiyorsanız hali hazırda shine paket komşumda var ,eşi için almıştı ama hiç kullanmak nasip olmadı,çocukları vefat etti vs bir sürü sıkıntı yaşadılar.Ve aracı satacaklar .henüz ilana koymadılar. Aracın km si 15 km de, yani sıfır duruyor,sadece bayiden eve geldi :) arayıp da bulamayan varsa diye söylüyorum.
-
Yarın bayilere bakacağım, kendi aracımı da satışa koyuyorum. 0 km 2020 modeller sarı sitede 230.000 - 250.000 arası değişiyor, acaba 2020 mi alsam yoksa 2021'e mi kassam diyorum. Komşunuzun başı sağ olsun, sabırlar dilerim, bakarsınız bize kısmet olur.
-
arkadaşlar araç alacak olanlar acele etse iyi olur :) üretim duruyor fakat citroen kısmında değil opel peugeot kısmında.
-
1.5 dizel shine için fiyat alanlar oldu mu? 2020 ve 2021 için güncel fiyat nedir? kur son fiyat güncellemesinden sonra bayağı düştü ama liste fiyatı sabit kalmış. alt dilimden veriyorlar mı acaba?
-
Merhaba arkadaşlar, gerçekten de bayileri aramak lazımmış, şu an size aldığım fiyatı söyleyemiyorum (arada hatırı sayılır bir torpil var) ama yarın 2021 1.2 puretech Shine kapora vermeye gideceğim. Eğer sorun yok derlerse sizlerle fiyatı paylaşacağım, demek istediğim şu sakın sarı sitedeki 250-260 liralık fiyatlara kanmayın gidin pazarlık yapın.
-
Fiyat garantili veriyorlar mı?Hali hazırda var mı yoksa bekleyecek miisniz? Renk tercihiniz ne oldıu bu arada merak ettim?
-
Evet fiyat garantili veriyorlar, Mart başında gelecek iki araçtan biri için anlaşıyorum. 2021 1.2 puretech Shine donanım, renk sanırım kum beji, ayna ve arka yan camlar turuncu mu bilmiyorum yarın soracağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power animal -- 11 Şubat 2021; 18:27:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X