Şimdi Ara

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.621
Cevap
77
Favori
240.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam aynı araçtan ben de almayı düşünüyorum. Memnun musunuz memnun olmadığınız noktalar var mı? Yakıt durumu nedir tüpe gerek var mı? 65 bin liraya alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YENİ DOKUNMATİK EKRAN GÜNCELLEMESİ GELMİŞ

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu güncellemeyi yaptınız mı? fat32 formatlı disklere bir seferde 4.2gb dosya kopyalanamıyor. exFat olarak denedim araç görmedi diski.
  • paranoia P kullanıcısına yanıt
    Dosya uzantısını silin. Diske öyle kopyalayın. Sonrasında uzantıyı tekrar ekleyin

• janavar® J kullanıcısına yanıt
    Maalesef o şekilde de olmadı. Citroen'in sitesinde de bir açıklama bulamadım.
  • paranoia P kullanıcısına yanıt
    Ben öyle yapıyorum. Fat32 8 GB lik flash diske, winrar (.tar) dosya biçiminin uzantısını siliyorum flash diske atıyorum. Sonra tekrar *.tar dosya biçimi yapıp rar dan çıkartıyorum flash içerisinde

• Spoiler ı nerden edindiğinizi öğrenebilir miyim? Ben bir türlü bulamadım.
  • ilkerrersoy İ kullanıcısına yanıt
    Alırken opsiyon olarak üzerinde mevcuttu.

• Luaaaaaynt.

Selamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler selam,

Bu 2.el C3'ler ne olacak böyle ?

Bayram öncedir takip ediyorum.( dizel Feel paket)

75 civarıydı fiyatlar.

75'in altındakiler sattı.75-79'da duranların arabaları ilanda aylardır duruyor.

Birde 80 üstü yazan anlayamadığım bir tayfa var. Bu aracın kasko fiyatı 80 zaten ?

75 civarı satanlar satamadığı için kalktı ilandan ama yüksek fiyatlıların ilanları hala duruyor.
    Kışa doğru ucuzlar dedik daha çok arttı. Şuan işin kötüsü,75'e satılmadı , şimdi 80'i gören bende 81 yazarım onu gören o 80 se benımki 85 diyor.Fiyat uçtu. 90 yazan var

Bayram da 75'e 2016 20.000'de çelink jant +air bumplı hatasız araç bulabiliyorken şimdi boş paket feeller var.

Hatta hasarlı olanlar 70'in altındaydı. Adam hasarlısına 75 yazmış.
  • 1.2 benzinliye bakabilirsin hocam Ankara’da şehir içi ortalama 40 kr yakıyor ve çekişinden falan gayet memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: nocaption

Citroen C3 1.6 VTI FEEL 2017

-Deri Koltuk
    -Kobalt Mavi / Beyaz Tavan Kaplama (Çift Renk)
    -SUV görünümlü yan basamak
    -Ön tampon koruma ve Arka Tampon Difüzörü
    -Spoiler

Bu araba 2. El de kaça gider ?

• arabam.com uygulamasını telefona indirip, aracım ne kadar eder ya da alıcıyım alacağım araç ne kadar eder kısmı var.

Oradan araç bilgilerine girip aracın ortalama piyasa fiyatını bulabilirsiniz.

Ayrıca Otokaca diye bir site var internet üzerinden'de bakabilirsiniz
  • Araç ilk çalıştığında özellikle sabah ilk kez çalıştırdığımda direksiyonu çevirdiğim zaman sol ön ses geliyor tak diye daha sonra hiç bi şekilde ses yok sorun ne olabilir

• Arkadaslar merhaba. Bende de 1.2 live paket cagla yesili var. Airbump + sis fari olsa daha da yakisikli olacak. Airbump icin bir arkadas forumda 1700 tl yapistirma yapılıyor demis. Deneyen yaptiran oldu mu acaba merak ettim.

• Arkadaşlar 1.6 Bluehdi modelini almayı düşünüyorum fakat fiyatları çok uygun nedeni nedir acaba? Kullanan arkadaşlar var ise tavsiyelerini dinleyebilirim, arabanın tipi duruşu yakıtı çok hoşuma gidiyor.
  • Arkadaşlar 1.2 puretech 110 beygir bugün 5-6 litre arası yaktığını söyledi bayi, bu arabayı kullanan biri var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikfelsefesi -- 30 Ekim 2019; 15:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 564yasin

Arkadaşlar 1.6 Bluehdi modelini almayı düşünüyorum fakat fiyatları çok uygun nedeni nedir acaba? Kullanan arkadaşlar var ise tavsiyelerini dinleyebilirim, arabanın tipi duruşu yakıtı çok hoşuma gidiyor.
    Merhaba çok uygun derken kaç para ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikfelsefesi -- 30 Ekim 2019; 15:16:7 >
  • fizikfelsefesi F kullanıcısına yanıt
    30k civarı km leri 70 75 arasına bulunabiliyor hocam.
  • Son 3 gündür özellikle rölantideyken motor bölümünden bir tıkırtı sesi gelmeye başladı. Sanki eski model dizel araç sesine benzer şekilde. Bulunduğum bölge 19°C civarı, soğukla pek alakalı olacağını düşünmüyorum. Dikkatli dinleyince torpido arkasına denk gelen bölge gibi geliyor. Konu hakkında fikri olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.