Şimdi Ara

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.617
Cevap
77
Favori
239.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar Citroën c3 puretech 1.2 aracım var aractan gemel olarak çok memnunum fakat araba direksiyonu tam kırdığımda özellik le araba dururken yada düşük hızlarda direksiyonu tam kırdığımda u dönüşü yaptığımda ve geri geri tam kırdığımda herzaman olmasada arada sırada tekerleeden takırtı geliyor araç 17000 km de 15000 bakımları yapılmıştı satın aldığımda bir sorun olabilirmi yoksa debriyajın yüksekte kavraöasından kaynaklı araba güçü yetmediğinden midir yada tam kirdiğimda hidrolik motorunu mu zorluyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxlpyzgt -- 7 Aralık 2018; 0:29:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mxlpyzgt kullanıcısına yanıt
    Eğer direksiyon sona dayandığı halde yine de sen en sonda tutuyorsan, direksiyon hidroliği ses yapabilir ve zamanla da sorun yaratır. Bir de, freni ilk bıraktığında, yada vites ilk hareketi verdiğinde ön tekerlerden hafif bir gıcırtı gelir. Fren kampanası diski bıraktığı için bu normal. Sendeki hangisi bilemedim. Kendin emin ol, yada serviste ustayla test sürüşüne çık.

• Arkadaşlar c3 1.6 vti aldık çok fazla yakıyor sanırım benden kaynaklı 100km 10 lt yakmisim bayan kullanıcılarda artıyor sanırım daha çok yeni yakıt olayı dışında sıkıntım yok bakalım bu sekil giderse LPG düşünüyoruz. Bu aracı kullananlar yakıt tüketimi düşer mi şuan 800 km de daha kış olması ve motora alisamamam bir etken olabilir mi LPG taktiran var mı bilgi verirseniz sevinirim. Onun dışında çok tarz ve rahat bir araba mukemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilek1379 -- 23 Aralık 2018; 13:36:34 >
  • Merhaba,Citroen C3 puretech 1.2 motorlar ile ilgili problemi olan arkadaş var mı? Yaptığım araştırmalar bu motorları iyi anlatmadı arıza çıkaran motorlar diyorlar.Almayı düşünürken vazgeçtim C3
  • 1.2 puretech feel pakete sonradan airbump taktırabiliyormuyuz?

evet. serviste 4 parça fiyatı 1700 civarıydı. ama yapıştırıcı ile yapıştırılıyor. kaportayı deldirmek istersen o senin bileceğin iş :)
  • Citroen C3 1.6 VTI FEEL 2017

-Deri Koltuk
    -Kobalt Mavi / Beyaz Tavan Kaplama (Çift Renk)
    -SUV görünümlü yan basamak
    -Ön tampon koruma ve Arka Tampon Difüzörü
    -Spoiler

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu da telefon için bonus duvar kağıdı

• Çok güzel araç. Sıfırı makul fiyatta olmasına karşın 2.eli çok yüksek. Ah şöyle 56 bandında olsaydın da alsaydık seni zalim.

• Radyo isimleri görünmüyor araçta rds özelliği var biliyorum aktif etmek için bi işlem gerekiyor mu yada araçta bu özellik yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxlpyzgt -- 26 Şubat 2019; 22:49:45 >
    Ne yazık ki son güncelleme ile rds özelliği gitti. Yeni güncelleme bekliyoruz

• janavar® J kullanıcısına yanıt
    Bana da My Citroen uygulamasına bildirim geldi “Araç Dokunmatik Ekranı Güncellemesi” dün yükledim son sürümü (sürüm: 075C) rds özelliği geldi. Bazı kanalların logoları da gözüküyor.

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    2018 ve 2019 Fiyatları
    *31 Mart 2019 a kadar geçerli Bayi Fiyatları

• Bende henüz gözükmüyor ekstra bişi yapmak gerekiyor mu yada gelemsini beklemeden indirebileceğiniz bi yer var mı?
    Birde kurulumunu tarif edersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxlpyzgt -- 12 Mart 2019; 10:45:34 >
  • Aşağıda kendi hazırladığım indirme ve yükleme yöntemi mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janavar® -- 12 Mart 2019; 11:2:56 >

• Bugün ben de indirip yükledim ama RDS aktif olmadı . Audio ayarları bölümünde ne RDS ne TA mevcut (075C)

• Yarın 40.000 km de 2017 model 1.2 feel paket alacağım kısmetse 2. El.

İnsanların yorumlarından biktim yok citroen alma yok pegout alma ne alayim diyorum 60 70 arasına egea diyorlar yada 100 bin km ve üstündeki araçları söylüyorlar En az 5 6 Yaşında.

1. Önceliğin yakıt tüketimi 2. Tasarım

Son kez bu konuyada yazayım. 1 2 senedir aktif olarak kullanan varsa 1.2 motot gönül rahatlığıyla önerebilir mı Hem yakıt hemde sıkıntı yaratmama olarak? Şimdiden Teşekkürler.

• Hemen hemen herkes aynı yorumu yapıyor pek aldırış etme türkşyede kafa hep aynı fiyatına göre çok çok memnun eder tabi araç tan bekletin dediğin gibi yakıt ve tasarımsa hiç düşünme al 5 aydır kullanıyorum fakat 1.2 puretech Peugeot 208 kullanan arkadasım var yaklaşık 3 senedir motorla ilgili hiç bi sıkıntı yaşamadı sakın kulannımda 5.7 6 arası şehir içi şehirler arası 110 120 hızlarda dahada tüketimin düşer araç şehir içi

Eyvallah Hocam. Bugüne Yetiştiremedik Ekspertize Soktuk Bir Sıkıntı Yok Araçta. Yarın İnşallah Alacağım Aracı. Satıcının Söylediğine Göre 25-30 Kr Yakıyormuş Şehir İçi Şuan. Forumlarda Gördüklerimde Bu Civarlarda Genelde. Teşekkürler Yorumunuz İçin.
  • janavar® J kullanıcısına yanıt
    E posta da linklerden biri güncelleme dosyası, diğeri lisans key’i

Ama MyCitroen Fransa sitesine girerek arabanın şasi no(VIN) ile indirme dosyası ve lisans key’i indirebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.