Şimdi Ara

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.617
Cevap
77
Favori
239.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Durotan35

İkinci el olarak 70-80 bandında araç bakıyorum. Hangi motorile donanım paketini önerirsiniz? Ayrıca C3 lerin bazılarında kapı dışındaki siyah korumalıklar varken bazılarında yok olayı da tam anlamış değilim.
    2. el bakıyorsanız , 1.6 blueHDi düz vites SHINE (en full) alabilirsiniz.

2 ay önce 9000 km de kırmızı-beyaz sıfır hata olan aracı 69,500 e aldım...

bu arabanın sıfır fiyatı 3 ocak 2018 itibariyle çok yükseldi. daha öncesinde alanlar zaten 67-75 arasına aldılar. fiyatı ona göre belirleyin.

Tabi şuan sıfırı 100.000 civarında olduğu için 2. el piyasasını kullanıcılar belirleyebiliyor. 74-75 den fazla vermediğiniz sürece (kilometresi düşük olana) sıkıntı yok.
  • janavar® J kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ana konu bana ait gelip selamlayım dedim araçtan memnun musunuz bir sorunu oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JNG9O -- 15 Temmuz 2018; 10:38:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58cemo

Selamlar,
    Bende halen düz c4 VTİ var, satıp kızım için 2. el benzin otomatik feel C3 düşünüyoruz (yeni ehliyet aldı otomatik istiyor)fabia da bakıyoruz (daha dolu gibi duruyor)fabia mı C3 mü, kasa olarak c3 donanım olarak fabia..
    Araç aldınız mı hocam?

• Candan Mühendislik 1.6 VTi ye tüp takmış.

• Citroenci arkadaşlar, bu yeni kasa c3 HB 1.2 puretech bagaj iç ölçülerini ölçen arkadaş oldu mu hiç? yani genişlik ve derinlik ne kadar bagaj tabanında acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JNG9O

Hayırlı olsun hocam ana konu bana ait gelip selamlayım dedim araçtan memnun musunuz bir sorunu oldu mu ?
    1.6 bluehdi shine aldım ve gayet memnun kaldım. Performans ve donanım olarak gayet tatmin edici.

Tek sıkıntısı şehir içi yakıt tüketimi 5.0 civarında geziyor. Fabrika verisi olan 4.4 bana hayal gibi geliyor. Kışın bu değer daha da artacaktır. Araç 13.000 km ye geldi ve yakıt düşüşü olmadı. Klimanın bu kadar etki ettiğini düşünmüyorum.

Servis yazılım konusunda pek bilgi sahibi değil. Bu sebeple Multimedia cihazını kendim güncelledim. Gayet hızlı oldu ve Android auto özelliği geldi.
  • Merhabalar

Çok çok az yakan bir araç arıyorum.

Renault grubunda clio veya zorlasam megane olur gibi.

C3 onlara alternatif mıdır?

Donanım olarak megane daha yüksek gibi ama yakıt olarak c3 çok iyi gözüküyor

Yılda 20000 km buluyor. Otomatik olsa iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arastir

Merhabalar

Çok çok az yakan bir araç arıyorum.

Renault grubunda clio veya zorlasam megane olur gibi.

C3 onlara alternatif mıdır?

Donanım olarak megane daha yüksek gibi ama yakıt olarak c3 çok iyi gözüküyor

Yılda 20000 km buluyor. Otomatik olsa iyi olur
    Tavsiye ederim hocam Feel Edition alınkeyifle binin.

Clio dan kesinlikle daha iyi bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: CUMHUR45

Citroenci arkadaşlar, bu yeni kasa c3 HB 1.2 puretech bagaj iç ölçülerini ölçen arkadaş oldu mu hiç? yani genişlik ve derinlik ne kadar bagaj tabanında acaba?
    300 litre hocam 2 valiz sığıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JNG9O

300 litre hocam 2 valiz sığıyor

Alıntıları Göster
    Teşekkürler:)
  • Konuyu hortlatayım, hareketlensin...

Vergi indirimi furyasıyla C3 vti 1.6 otomatik aldım.

Çok zorlandım, B segment çok karışık. Hiçbir marka hah tamam bu dedirtmiyor. Birinde olan, diğerinde yok. En son İ20 ve C3 arasında kalmıştım. Çok uygun fiyatlı(kasım 2018 itibariyle nerdeyse tüm ülkeyi araştırarak) 83bin feel paket, airbumblı tek renk(beyaz) el sıkıştım.

Uzun yıllar kullanmayı planlıyorum. Eksileri var ama benim için çok büyük kayıp değil. Uzun yıllar kullanım için İyi bir araç aldığımı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediem76 -- 10 Kasım 2018; 2:15:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediem76

Konuyu hortlatayım, hareketlensin...

Vergi indirimi furyasıyla C3 vti 1.6 otomatik aldım.

Çok zorlandım, B segment çok karışık. Hiçbir marka hah tamam bu dedirtmiyor. Birinde olan, diğerinde yok. En son İ20 ve C3 arasında kalmıştım. Çok uygun fiyatlı(kasım 2018 itibariyle nerdeyse tüm ülkeyi araştırarak) 83bin feel paket, airbumblı tek renk(beyaz) el sıkıştım.

Uzun yıllar kullanmayı planlıyorum. Eksileri var ama benim için çok büyük kayıp değil. Uzun yıllar kullanım için İyi bir araç aldığımı düşünüyorum.
    Hayırlı olsun hocam, jantlarınız kapaklı jantmı alaşım jantmı peki? Birde hangi bayiden aldınız acaba?
  • Teşekkürler.

Jantlar alaşımlı

Airbumb takılı

Tek renk (beyaz)

Adana tekbaş

Araçta şuan 93.500 etiket var şok oldum 😳

• quote:

Teşekkürler.

Jantlar alaşımlı

Airbumb takılı

Tek renk (beyaz)

Adana tekbaş

Araçta şuan 93.500 etiket var şok oldum 😳
    Bugün ben de kaporayı verdim, sizin fiyata anlaştık

Yalnız kia rio buldum birde 82bine.. Şuan kafam çok karışık 2 gün içinde karar vermem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: joker23

Bugün ben de kaporayı verdim, sizin fiyata anlaştık

Yalnız kia rio buldum birde 82bine.. Şuan kafam çok karışık 2 gün içinde karar vermem lazım.

Alıntıları Göster
    Hocam aynı para derken 83'e mi anlaştın?

Eğer aynı araçsa çok uygun kaçırma derim, bir de hangi bayiden aldın?

Başka araç dersen karışamam

Ben o mücadeleyi kendi içimde fazlasıyla verdim

• quote:

Hocam aynı para derken 83'e mi anlaştın?

Eğer aynı araçsa çok uygun kaçırma derim, bir de hangi bayiden aldın?

Başka araç dersen karışamam

Ben o mücadeleyi kendi içimde fazlasıyla verdim

Alıntıları Göster
    Evet 83 e Ankara Ata Citroen..

İkisinide sürdüm denedim. Evet c3 hakikaten albenili bir araç ama rionun da (6 ileri tam otomatik) yakıtının kağıt üzerinde 2lt az olması, fazladan 2 hava yastığı olması, Far sensörü vb olması cezbediyor..

Çetin mücadele valla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: joker23

Evet 83 e Ankara Ata Citroen..

İkisinide sürdüm denedim. Evet c3 hakikaten albenili bir araç ama rionun da (6 ileri tam otomatik) yakıtının kağıt üzerinde 2lt az olması, fazladan 2 hava yastığı olması, Far sensörü vb olması cezbediyor..

Çetin mücadele valla :)

Alıntıları Göster
    Hocam c3 için şuan 93binlerde fiyat veriyor bayiler.

Fiyat bu anlamda cazip, yakıt tüketimi de çok araştırdım, bir sürü ön inceleme videosu izledim. Ş.içi 7-7.5 yazmışlar?! Citroenin yazdığı fabrika verisini hiç görmedim. Citroen bonkörlük yapmış!?

1.6 tam otomatik bir aracın 7.5 lt altına ineceğini sanmam, tabii eğer atmosferik motorsa. Kia ne motor kullanıyor bilmiyorum. Ama eğer aynı motorsa yakıtı 2 şey değiştirir

1.Şanzıman ve vites sayısı

2.araç ağırlığı

Citoen Eat6 6 ileri, ağırlığı da bin küsür(1100 kg altında)

Donanım ve görünüş ise tamamen kişisel, sana kalmış bişey yani.

Ne seçersen seç şunu derim,

En iyi araç aldığın araçtır, aldıktan sonra hiçbir şekilde aracını sorgulama almışın artık. Aracınla barışık olmak psikolojik olarak önemli.

Şimdiden senin için en hayırlısı olması dileğiyle.

• @carpediem76 hocam teşekkür ediyorum..

Ailecek Rio da karar kıldık biz.. C3 için yarın öğlene kadar 83000 geçerli burdan almak isteyen bir arkadaş olursa bana ulaşsın

• Hocam cumartesi günü Ata Citroen 87500 lira fiyat verdi bize. Fazla geldi açıkçası 80'e falan bırakırlar diye gittik ancak hayal kırıklığı oldu.

Sizce beklemeli miyiz biraz daha? Aralık ayı gibi daha uygun olur mu acaba?
  • Arkadaslar c3 1.6 vti otomatik benzinli.bu araci almayi dusunuyorum. En uygun fiyatli nereden bulabilirim.

Bu aracin siz olsaniz beyaz rengini mi yoksa siyah mi tercih edersiniz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.