Şimdi Ara

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
77
Favori
240.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangi şehir orası,

benımkı 2900 kmde istanbul içi, ort. 9 lt
  • MyCitroen uygulamasında bakım ücreti hesaplanabiliyor. Bir de buna ek olarak, şehirdeki bayiileri arayıp teklif isteyebiliyorsunuz. YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janavar® -- 13 Haziran 2020; 15:48:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• janavar® J kullanıcısına yanıt
    Uygulama fiyatına göre yarı yarıya fiyat almışsınız.
    Bilgi için teşekkürler 👍

• coner C kullanıcısına yanıt
    ankara

• Merhaba herkese,

İki sorum olacak eğer yapan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

1- Araca spoiler takmak için araştırdığımda internet üzerinde boyalı şekilde sayılan bir iki ilan mevcut, acaba spoiler ı alsam nasıl takabilirim ne ile yapıştırmam gerekiyor? Ankara içinde c3 için spoiler satan montajı yapan bir yer önerebilecek var mıdır?

2- Araç içi lambaları led ile değiştiren oldu mu? Arıza ışığı yakma olayı var mıdır? Bir de hangi markayı önerirsiniz?
  • mementomori. M kullanıcısına yanıt
    Ankara sehir ici ortalama ilk 3000 km 9.2. Uzun yol ortalama 5.6. 7000 km genel ortalama 7.7 tl
    1.2 puretech eat6 shine 110 bg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06paintball -- 17 Haziran 2020; 11:46:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

2015 model 1.2 puretech 83 hp feel 53.000 km

95.000₺ istiyor kaputta boya var. Haricinde birşey yok. Fiyatı nasıl??

Bu arabaları çok beğeniyorum. Maks bütçem 95bin, alınır mı acil cevap lütfen

• 111 e 0 km aldim 15 gun once hemde feel paket. Cok kotu fiyat bence

• Hocam nerden aldınız 111e hala varsa bende alayım. Nette 2020 ikinci el feel c3 ler 150bin liradan başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safakk_tr -- 20 Haziran 2020; 21:37:52 >
  • 06paintball 0 kullanıcısına yanıt
    benim de 1.2 puretech eat6 feel 110 hp araç, trafikte kullanımdan farkediyordur belki bilmiyorum. ya da daha yakıta dikkat ederek kullanıyor olabilirim. 3000 km oldu sayılır benim de 6.8 günceli.

• safakk_tr kullanıcısına yanıt
    Güngoren mersa otomotiv 2020 c3 1.2 feel 82 hp 111k aldim 1 haziran

• Arkadaslar otomatik sanzimani nedir bu araclarin. Esim icin dusunuyorum da, sifir olanlarin eski modelleri var internet sitesinde, onlardan hangisi otomatik oluyor.

• Merhaba. 2017 1.2vti feel c3 sahibiyim. Öncelikle bu donanım paketi işini tam anlayamadım. Aracımda dokunmatik ekran yok. 4 cam otomatik, alaşım jant, hız sabitleyici, yokuş kalkış desteği vs var.
    Start stop, park yardımı, şerit takip ve sesli komut var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Bir de torpido açma kolu kırık. Kolu ayrıca bulamadım. Torpido kapağı komple 550 lira civarı. Çıkma veya uygun fiyatlı nasıl parça bulabilirim?
    Adana ve Gaziantep'te ikamet ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

• My Citroën uygulaması içerisinde aşağıdaki görüntülerde bulunan modernizasyon yapılacak yerler listelenmiş.
    Daha önce bilgisi olan ve ya yaptıran var mı?

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI

• quote:

Orijinalden alıntı: nocaption

My Citroën uygulaması içerisinde aşağıdaki görüntülerde bulunan modernizasyon yapılacak yerler listelenmiş.
    Daha önce bilgisi olan ve ya yaptıran var mı?

Hangi bölümde bu. Ben bulamadım

• Benim için geri çağırma bulunmuyor. Daha önce arka stop su alması sebebiyle gitmiştim. Geri çağırma adı altında ben söylemeden dediğitirdiler. Su borusu hakkında fikrim yok

Bu yılın bakımlarını yaptırdınız mı?
    Yapıldı ise ne kadar tuttu?

• Serviste yaptırmıyorum. Garanti süresi zaten doldu YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janavar® -- 29 Haziran 2020; 17:34:26 >
  • Merhaba arkadaşlar C3 1.2 110 beygir EAT6 Shine+plus paket için kapora verdim. Yakında gelecek inşallah Türkiye'ye. Şimdiden çok heyecanlıyım bir an önce gelsin diye.
    Bununla birlikte araçla hiç deneme sürüşü yapma fırsatım olmadı, hatta aracı pek araştırma fırsatım da olmadı. Youtube'da birkaç inceleme videosu izledim, içi geniş ve süspansiyonlar yumuşak deniyor. İnşallah memnun kalırız.

Citroende uzatılmış garanti fiyatları nedir bilgisi olan var mı? Bir de peşin bakım paketleri satıyorlar mı? Teslim tarihinde soracağım bu peşin bakım işini gerçi. Eğer satıyorlarsa normal bakım fiyatlarının ne civarda olduğu bilgisine de ihtiyaç var tabi mukayese edebilmek için. Örneğin ilk iki bakım için normal ücretin direkt iki katını peşinen isterlerse bir anlamı yok.

Son bir soru daha, 1500-2000 km rodaj sonrası yağda bir hayli motor parçası birikiyor, servisler buna yönelik bir ara yağ değişimi yapıyor mu?

En son soru: Kol dayama orijinal olarak takılabiliyor mu servislerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrdr -- 10 Temmuz 2020; 15:41:42 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.