Şimdi Ara

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.624
Cevap
77
Favori
240.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne kadara aldınız aracı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsalonia

Ne kadara aldınız aracı?
    167
  • mrdr M kullanıcısına yanıt
    aracınız hayırlı olsun, ne zaman gelecek
  • Araba geldi, teslim bekliyorum.
    Şu bakım ve garanti konularında bilgi verebilecek kimse yok mu?
  • Arkadaşlar hiç 2. el piyasasını takip ediyor musunuz ?

dün bakayım dedim 50.000 km de 1.6 bluehdi shine paket 150.000 yazmışlar.

şöyle bir düşündüm benim 2016 model , 30.000 km de ki aracı 150.000 e satsak,
    yerine 1.2 110 hp , otomatik shine paket mi alsam. o da 150.000 olarak gözüküyor :D

bu fiyatlara satılıyor mu cidden 2. eller. yoksa millet fiyatı şişirip satılırsa satılır diye mi koyuyor.
  • 2019 shine aracımız için kol dayama ve geri görüş kamerası tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • janavar® J kullanıcısına yanıt
    Bence satılmıyor 😁

LANSMANRENGİ..21000KM.. OTOMATİKVİTES İlan No: 785605973https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-lansmanrengi..21000km-otomatikvites-785605973/detay

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI

• YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI

Valla ben bayi yalancısıyım. Bu arabayı 155-160 arası bırakırlar gibi

Sipariş usulü 2-3 ay içinde mi alınıyor diğer markalar gibi acaba 🤔

• Öyle bile olsa ne farkeder ki. 2 ay araba kiralasan yine kardasın. Araba 4 yaş gençleşiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janavar® -- 28 Temmuz 2020; 13:57:9 >
    Haklısın.
    Tek sorun istenilen fiyattan satabilecek miyiz?
    Önceki attığım görselde adam çok fazla fiyat değişikliği yapmış. Piyasa da bu fiyatlara alıcı bulma sıkıntısı var gibi. Vermemiz gereken fiyatı belirlemek de zor gibi.

• Şimdi bayii ile görüştüm. 161 TL shine plus bordu için fiyat aldım. Sen ona 158,5 falan dersin pazarlıkla.

Sizin aracınızı biz alırsak, yeni araç gelene kadar araç sizde kalsın diyebiliriz dediler. ( kaza vs yapmazsanız) sadece bizim aldığımız fiyatın üstünü peşin vermeniz gerekir diyor.

Burada bayii ölü fiyata almadığı sürece epey kar edilmiş oluyor. Çekeceğin en fazla 10-20 bin araç kredisi olur. O da en fazla

Benim araç, 2016 ve 30000 km de sadece. Bayinin dediği bu aracı kimse kaçırmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janavar® -- 28 Temmuz 2020; 14:13:28 >
    Bayağı cazip geldi.

• Dün C3 Shine 1.2 puretech EAT6 aracımı nihayet teslim aldım. Araçta plus paket de var (cam tavan+anahtarsız giriş/çalıştırma+geri görüş kam) bir hayli donanımlı. Gövde beyaz, tavan kırmızı. Kısaca değerlendireyim bu aracı düşünenler için.
    B segmenti bir araca göre bir hayli geniş içi (jazzlar falan böyle oluyordu geçmişten hatırladığım). Koltuklar yumuşak, direksiyon aşırı hafif, motor gücü yerinde, ancak 3 silindir olmanın verdiği bir tık fazla gürültü ve durmaya yakın hafif sarsıntı durumu var. EAT6 şanzıman pürüssüz çalışıyor. Bununla birlikte daha önceki araçlarımdan alıştığımın aksine baya düşük viteslerde tutuyor arabayı sanki sürekli sport moddaymış gibi. Vites yükseltme konusunda isteksiz. Bu nedenle tüketiminin bir hayli yüksek olacağını tahmin ediyorum. Dün ilk 70 km şehiriçi (çok da yoğun trafiğe girmeden 11 litre ortalama tüketimi oldu, 1500-2000 km sonra rodaj süreci bittiğinde belki 2-3 litre geriye gelir).
    Aracın süspansiyonları inanılmaz yumuşak ayarlanmış, piyasadaki en konfor odaklı lastiklerden michelin primacy 3 takılmış, araç kendi de zaten biraz yüksek (compact crossoverlar gibi), bu nedenle tümsekten bozuk yoldan falan pamuk gibi geçiyor. Ancak bu yumuşaklığının da önemli bir götürüsü aracın yol tutuşu. Pek güven vermiyor, virajlarda yatma hissi veriyor. Virajlara sert girilmez bu arabayla. İşin özü, uzun yol ve performanslı kullanımdan ziyade şehiriçinde pofidik pofidik gezmek için çok ideal bir araç.

Yeni arabanız hayırlı olsun. Aracınızın iç-dış ve donanım görsellerini paylaşabilir misiniz? 🙂

• quote:

Orijinalden alıntı: janavar®

Valla ben bayi yalancısıyım. Bu arabayı 155-160 arası bırakırlar gibi
    Malesef bırakmıyorlar. 20-25 gün önce bu arabayı satabilen yani kotasında bu araba bulunan 2 tane bayi vardı bütün Türkiye'de. Tüm citroen bayilerini aradım eksiksiz olarak. Her ikisi de plus paketi de olan söz konusu araçlar için bu yolladığınız liste fiyatlarının birkaç bin üstünü söylediler. Diğerine kıyasla biraz daha az söyleyenden aldım ben de. Şimdi o zamana kıyasla euro kuru da bir hayli yukarı gitti. Tahminimce şu an yurtdışından henüz Türkiye'ye giriş yapmamış aracı bulsanız dahi 170'in altına alınması zor olabilir.

Yok 161 bin TL mersin çayan otomativ den bordo cam tavan shine/plus paket için fiyat verildi. Eylül 25 civarı teslim olur denildi. 161 nakit kredi olmadan alım olacak dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nocaption

Yeni arabanız hayırlı olsun. Aracınızın iç-dış ve donanım görsellerini paylaşabilir misiniz? 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: janavar®

Yok 161 bin TL mersin çayan otomativ den bordo cam tavan shine/plus paket için fiyat verildi. Eylül 25 civarı teslim olur denildi. 161 nakit kredi olmadan alım olacak dedim.
    Orada şöyle bir problem var, fiyat tahmini söyleniyor. Gümrükten giriş anında geçerli olan kurdan fatura kesiliyor. Ben bahsettiğiniz aracın 170 binin altına getirilmesinin pek olası olmadığını düşünüyorum. İnşallah almayı düşünen arkadaşlar o fiyattan alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdr

Orada şöyle bir problem var, fiyat tahmini söyleniyor. Gümrükten giriş anında geçerli olan kurdan fatura kesiliyor. Ben bahsettiğiniz aracın 170 binin altına getirilmesinin pek olası olmadığını düşünüyorum. İnşallah almayı düşünen arkadaşlar o fiyattan alabilir.

Alıntıları Göster
    valla dediğim gibi biz peşin ödeme üzerinden konuştuk. şuan liste fiyatına plus b-paket ve renk eklendiğinde zaten 162.5 gibi bir rakam yapıyor. onun üzerinden 161 bin fiyat verildi. yarın öbür gün bayiye gitmeyi planlıyorum bakalım orada da bu vaatlerini yerine getirebilecekler mi. zaten öyle bir durumda kur sabitleme vs isterim .

bu arada aracınız çok güzel gözüküyor. güle güle kullanmak nasip olsun. fakat yakıt tüketimi garip bir şekilde yüksek geldi. Yeni nesil araçlarda rodaj durumu ortadan kalktı. ona rağmen nasıl 11 litrelerde geziyor anlam veremedim. fabrika verisi 5.7 iken , 11 çok fazla. Normal şartlarda fabrika verisinin 1 -1,5 üstü civarlarında olur. o da klima açık değilse. bizim araçlarda klima ortlama 1.5 litre farkettiriyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.