Şimdi Ara

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
77
Favori
240.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nocaption

Güncellenen ÖTV’li Eylül 2020 fiyatları

Geçtiğim ay yaptığımız muhabbette keşke değiştirseymişim aracı aldı başını gidiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • janavar® J kullanıcısına yanıt
    Şimdi 2020 model arabaya biniyordun 😏😞

• Merhaba C3 için geçen ay kapora verdim bayiye, makyajlı kasa gelecekmiş muhtemelen 15 gün sonra lansman yapılacak dediler şuandaki fiyatları gecici esas fiyatları 15-20 gün içerisinde belli olacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulumahitu U kullanıcısına yanıt
    Aracın faturası henüz kesilmediyse, mevcut ötv kdv den etkileneceksiniz sanırım

• Geçen ay sadece sipariş açtırdılar renk seçimimi sordular gelecek makyajlı kasa hakkında detay opsiyon vs.onlarda pek bilmiyor 15 20 güne bilgi vereceklermiş. ötv ve kdv den etkilenmiyor o yüzden fiyat değişmedi 230 bin tl yi geçen otomobiller etkileniyor.

• Ulumahitu U kullanıcısına yanıt
    Bizimki 45 ten 50 ye çıktı diye biliyorum

pardon ben shine paket siparişi verdim onun üzerine böyle bir yorum yaptım evet feel paketin ötv oranı dediğiniz gibi yükselmiş.

• Bende c3 shine manuel 110bg ile aranıza katıldım. Makyajlı kasa için fiyat sabitleme yapmadıkları için o riske girip beklemedim araçların gelmesini. Pek fark yok zaten makyajlı kasa ile şimdi arasında. Araca gelirsek daha 600km yi yeni geçtim ama yakıt tüketimi 9.2lt de sıfırlayıp tekrar bakmam lazım tabi ancak şu anda şehir içi için bile oldukça fazla. Motor performansı oldukça iyi şahsen bu kadar seri ve güçlü bir motor beklemiyordum. Aracın konforu gayet iyi yoldaki çukurları vs hissettirmiyor neredeyse. İç malzeme kalitesi olarak yeni kasa fiesta titanium x paket ile karşılaştırırsak onun gerisinde kaldığı çok açık. Yine de ucuzmuş hissini vermiyor içeride. Ses sistemi iyi bizdeki fiesta da Ford un kendi özel ses sistemi paketi var onla aynı kalitede olmasa da yakın kalite olarak. Nedense android telefonu bağlayıp spotify dan şarkı dinlerken bir süre sonra bağlantı kopuyor sonra tekrar bağlasanda şarkıyı çalmıyor bu durum canımı sıktı oldukça biraz daha çözümünü bulamazsam servise göstereceğim aracı. Dün akşam aracı park ederken turuncu bir uyarı ışığı yandı ve sönmedi. Kitapçığından bakınca ön çarpışma fren sisteminin devre dışı bırakıldığı anlamı geliyormuş, ön arka çok git gel yaptığım için otoparkta böyle bir şey oldu sanırım durumu bilen arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur tabiki. Kol dayama olmaması iyi değil makyajlı kasada varmış ileride umarım canımı sıkmaz bu durum çünkü fiesta yı da kullanıyorum alışamama durumu olmaz umarım. Virajlarda araç pek güven vermiyor ama tehlikeli durumada sokmadı hiç beni yolda duruyor araç kayma yapmıyor bu yönünü sevdim. Motor fiesta ya göre daha sesli çalışıyor, gece vakti yolda giderken motor sesi içeride baya tabi Fiesta 1.1 atmosferik motor o yüzden kıyaslama yapmak doğru olmaz. İçi oldukça ferah aracın sanki b sınıf bir araca binmiyormuşsun da C sınıfı bir araçtasın gibi bu oldukça hoşuma gitti. Direksiyon oldukça yumuşak şehir içi için mükemmel bir direksiyonu var hiç yormuyor seni uzun yolda daha denemedim ama aracı umarım uzun yoldada mutlu eder beni. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar biraz fiesta ile karşılaştırma gibi oldu yazı ama belki iki araç arasında kalan biri olursa yardımcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 12 Eylül 2020; 9:5:19 >

• Dün uzun bir yol yaptım. Araç içerisinde bariz bir şekilde rüzgar sesi var. Önerileriniz nedir? Hiç akvaryum hortumu kullanan oldu mu ?

• 2020 makyajlı kasada kol dayama şeyini yoketmeyi başaran varmı ? bayi yasal olarak yapamayız diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Thee_Eng

Dün uzun bir yol yaptım. Araç içerisinde bariz bir şekilde rüzgar sesi var. Önerileriniz nedir? Hiç akvaryum hortumu kullanan oldu mu ?
    kaç km'de rüzgar sesi alıyor ve şiddetlimi?

• Selamlar
    Bugün 1.2 shine makyajlı için kapora verdim 186 ya anlaştık
    Aradıklarımın içinde 185 diyende vardı 192 fiyat veren bayide.
    Liste fiyatları olmadıgı için herkes tutturabildiğine
    Yalnız fiyatlar 22 si gibi belli olacakmış +- fiyat değişecek citroenin acıkladıgı rakamlara göre
    Araçlar baya donanımlı listesini ekleyebilirsem ekliycem

• YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI

• Tam 2 ay önce 161 fiyat verdiler. Nasıl bir terbiyesizlik bu. Dolar 10 kuruş arttı sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: janavar®

Tam 2 ay önce 161 fiyat verdiler. Nasıl bir terbiyesizlik bu. Dolar 10 kuruş arttı sadece.
    Euro'ya bakıcaksın araba alırken ayrıca Ötv zammı için Rte'ye teşekkür edebilirsin.

Euro 9 a gidiyor.
    Tahmini ekim ayında iyi bir zam daha gelecek

• Ağzımız dolara alışmış. Haklısın euro %15 arttı 2 ayda. Bir şey derdim ama Silivri bu mevsimde de soğuktur. 1 kendimize 1 devlete araba alıyoruz. 1 kendimize yakıt 1 devlete yakıt alıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: özkonak50

En dolusu icin ne dediler hocam ?
    Fiyat aldinizmi ?
    Teslimat ne zaman

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Ekim ilk hafta yada 2.hafta teslim olacak
    Ay sonu faturası kesilecekmiş
    Plus paket artık yok ordaki donanımları standart yapmışlar sadece cam tavanı yok
    Onun yerine ısıtmalı koltuk gelmiş

• özkonak50 Ö kullanıcısına yanıt
    Fiyat sabitlendi mi yoksa o günkü kur hesaplanıp fiyatta bir artış olacak mı

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.