Şimdi Ara

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
77
Favori
240.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: janavar®

valla dediğim gibi biz peşin ödeme üzerinden konuştuk. şuan liste fiyatına plus b-paket ve renk eklendiğinde zaten 162.5 gibi bir rakam yapıyor. onun üzerinden 161 bin fiyat verildi. yarın öbür gün bayiye gitmeyi planlıyorum bakalım orada da bu vaatlerini yerine getirebilecekler mi. zaten öyle bir durumda kur sabitleme vs isterim .

bu arada aracınız çok güzel gözüküyor. güle güle kullanmak nasip olsun. fakat yakıt tüketimi garip bir şekilde yüksek geldi. Yeni nesil araçlarda rodaj durumu ortadan kalktı. ona rağmen nasıl 11 litrelerde geziyor anlam veremedim. fabrika verisi 5.7 iken , 11 çok fazla. Normal şartlarda fabrika verisinin 1 -1,5 üstü civarlarında olur. o da klima açık değilse. bizim araçlarda klima ortlama 1.5 litre farkettiriyor.

Alıntıları Göster
    Rodaj yok dense de rodajın olmaması işin doğasına aykırı. Ben ilk 1500-2000 km daha dikkatli kullanmaya, çok yüksek devirler çevirmemeye dikkat edeceğim.
    Bu arada citroenin herhangi bir akaryakıt şirketiyle ortak programı vs var mı? Diğer aracımla mesela iş bankası-petrol ofisi ortak programı var onu kullanıyorum. Hem tüm yakıt alımları garantili ve kayıtlı oluyor hem de yüzde 5 indirim yapılıyor mobil ödemeye.
    Citroen'in mesela Total ile falan bir anlaşması varsa ondan yararlanmak isterim.
    Geçmişte ford fiestam vardı, onlar da ford club kartı vermişlerdi money özellikli. İndirimler vs yaptırıyordu.

• C3 2020 Ağustos fiyatları güncellendi.
    Temmuz ayının üstüne 10.500₺ koymuşlar.

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba, 1.2 Puretech 110 Bg Düz vites Feel donanımını iki aydır kullanıyorum, aracı sıfır 122 bin TL'ye aldım fakat üstüne 3 defa zam geldi tüm marka modellerde uçtu gitti fiyatlar ne yazık ki. 3000 km yol yaptım iki ayda, almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak adına izlenimlerimi paylaşıyorum.

Öncelikle aracın dış görünüşünü çok beğeniyorum, aslında B sınıfı hb ama yüksekliği ve farklı dizaynı nedeniyle SUV gibi duruyor. Hatta geçen gün yıkamada para öderken yıkamacılardan biri diğerine bu araç cip galiba cip parası mı alacağız diye sordu

Aracın içi sınıfına göre geniş , tavanı yüksek .Boyum 1.80 başım tavana değmeyi bırakın yaklaşmıyor bile. Arkada yanlarda oturanlar da yükseklik problemi yaşamıyor. Feel donanım benim için yeterli , far/silecek sensörü ve geri görüş kamerası hariç herşey var diyebilirim. Araç dediğim gibi yüksek daha önceki araçlarımı evimin önüne park edip ön kapıyı açınca kaldırıma çarparken bu çarpmıyor. Motor güçlü, 1.2 motorun 83 bg olanı da var benimki 110 bg 205 tork, gerçekten hem hızlanmada hem de yokuşlarda kendini hissettiriyor. Özellikle 2. ve 3. viteslerde uzayıp gidiyor araç. 10 yıldır dizel araç kullanıyordum fakat bu araçla yokuş çıkarken aradaki farkı anlamıyorum bayılmıyor bana mısın demiyor. Yakıt tüketimine gelirsek, 2000 km şehir dışı 1000 km şehir içi yoğun akıcı trafik olmak üzere şu anki ortalamam 6.6 lt., benzinli bir araca göre iyi bir değer. Aracın vites geçişleri yumuşak kullanımı rahat, direksiyonda da aşırı sertlik veya yumuşaklık görmedim.

Hiç olumsuz yanı yok mu derseniz ; ön camlar sıfır açılmıyor, yani sonuna kadar açıldığında bile yarım cm kadar dışarıda kalıyor, camı açıp kolunuzu dayayarak araç kullanıyorsanız rahatsız edebilir . Araçta kol dayama yok, özellikle uzun yolda yokluğu hissediliyor . Bir de aracın yüksek olmasından ötürü mü bilmiyorum ama virajlarda biraz yatıyor gibi, eski araçlarımla girdiğim hızlarda giremiyorum aynı virajlara.

Sonuç olarak baktığınızda eksilerine oranla artıları çok fazla olan bir araç. İki ay önceki fiyatlara baktığımda b sınıfı hb araçların hemen hepsini incelemiştim, bu araç f/p olarak bana göre açık ara bir numaraydı, ha şu an diğer markaların fiyatlarını bilmiyorum ama hepsi aynı oranda arttıysa muhtemelen bu durum devam ediyordur bence.

Umarım düşünen arkadaşlara yardımcı olur, hayırlı olsun diyorum.

• koyumavi34 K kullanıcısına yanıt
    Camı tam açtıktan sonra 2 kez arka arkaya basın.

• janavar® J kullanıcısına yanıt
    Oldu valla ,teşekkürler

İlk mesajıma edit ; camlar sıfır açılabiliyormuş
  • 2019 shine için geri görüş kamerası çözümü tavsiyelerinizi bekliyorum.

Modül takarak Android arayüz ekleme alternatifi var ama 3000tl civarı maliyeti var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • janavar® J kullanıcısına yanıt
    benim c3 2019 1.2 puretech eat6 7bin km de. 7bin km ortalamam 6.2 lt

düz bir şehirde yaşıyorsanız 6larda yakar. ama hep yokuşlu inişli yerde sürerseniz ancak 10-11leri görür.

yakıt tüketimi bence çok çok iyi. ilk 70km ile ölçülecek birşey değil.
  • stellam33 S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru bilgi. Ben her zaman yakıt tüketimi olayını otobanda denerim. Şehir dışı verisi fabrika verisi ile örtüşüyorsa şehir içi de normal şartlarda örtüşür.

Ama, kişi sayısı, sürüş tarzı, rakım, trafik yoğunluğu, trafik ışığı, gidilen mesafeler, hava kalitesi, şehir yapısı gibi bir çok etmen söz konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: stellam33

benim c3 2019 1.2 puretech eat6 7bin km de. 7bin km ortalamam 6.2 lt

düz bir şehirde yaşıyorsanız 6larda yakar. ama hep yokuşlu inişli yerde sürerseniz ancak 10-11leri görür.

yakıt tüketimi bence çok çok iyi. ilk 70km ile ölçülecek birşey değil.
    Kesinlikle haklısınız. İstanbulda şehiriçi ortalama Ankara'ya kıyasla rahat 2 litre fark ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocaption

C3 2020 Ağustos fiyatları güncellendi.
    Temmuz ayının üstüne 10.500₺ koymuşlar.

Aradan bir hafta geçmeden bir o kadar daha zam yaptılar. Şu an için bayiler shine+plus paket araç için en düşük 184 bin diyorlar ve Eylül teslim. 1 zam daha yemesi çok muhtemel.

• haftaya tekrar zam gelıyor
  • selam arkadaşlar shine s 1.2 puretech ile aranıza katıldım gündüz ledlerle ilgili klavuzda net açıklama bulamadım nasıl sürekli aktif edebilirim ..Gündüz bazen açık bazen kapalı oluyor
  • BURKİNYO B kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal bir sorun olabilir. "auto mode", konumundayken açık olur. Gece bile

• quote:

Yazılımsal bir sorun olabilir. "auto mode", konumundayken açık olur. Gece bile
    İyi demedin kardeş auto modda sürekli .. Kısa uzunda sorun yok ama ledler normalde sürekli açık diyosun bende neden sürekli açık değil hay arkadaş
  • BURKİNYO B kullanıcısına yanıt
    Benimki 2016 ama bunun yıldan yıla farklı olacağını sanmıyorum. Emin olmak için yarın tekrar bakar bilgi veririm

• quote:

Benimki 2016 ama bunun yıldan yıla farklı olacağını sanmıyorum. Emin olmak için yarın tekrar bakar bilgi veririm
    Eyvallah çok sevinirim.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Şu aralar arabaları sadece galericiler alıyor galiba

Önceki sahibinin ilanı “PDF”
    yadi.sk
    C3 İLAN FİYAT.pdf — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/Vq9roVx_bkwy0g

2017 MODEL 1.6 VTİ OTOMATİK VİTES HATASIZ BOYASIZ İLK EL İlan No: 850657265https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2017-model-1.6-vti-otomatik-vites-hatasiz-boyasiz-ilk-el-850657265/detay

• Selamlar!

2019 shine plus ile aranıza katıldım. Anlayamadığım araç ile ilgili bir kaç nokta olacak yardımcı olursanız minnettar olurum.

-Araç bilgi ekranında, yuvarlak içerisinde MAX ibaresi yazıyor. Baktım kılavuzunda böyle indicator bulamadım. Bir türlü kaldıramıyorum.

-Stop-Start fonksiyonu araç durduktan sonra devreye giriyor lakin 20sn sonra araç hala durur pozisyonda iken kendiliğinden başlıyor. Araç haraketini beklemesi gerekmiyormu? Herhangi bir ayarı var mı?

-Ön yolcu koltuğunda yükseklik ayarı bulamadım. Acaba kaçırdığım bir şey mi var, yoksa böyle sıradan bir özellik araçlarımızda yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thee_Eng -- 31 Ağustos 2020; 0:54:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thee_Eng kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

-max yazısı ; aracın yol hız tabelalarını okumasıdır. Sistem açık demektir. Kitapçık 6. Bölüm 170. Sayfa. "hız sınırı tanıma"
    Eğer hız sınırlama direksiyon sol koldan açıkça MEM tuşuna basarak aracı limitkeyebilirsiniz.

- klima açıksa veya yakıt miktarı çok çok azsa devreye girer

- yolcu için yükseklik ayarı yok. B segmenti arabada genelde olmaz. Hatta hiç olmaz. C segmentte kısmen olur. D segmenti araçlarda genelde vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janavar® -- 31 Ağustos 2020; 7:38:24 >
  • nocaption kullanıcısına yanıt
    Güncellenen ÖTV’li Eylül 2020 fiyatları

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.