< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (178. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba, atmosferik 1.2 puretech (83 hp) için hangi antifirizi önerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2020 1.2 turbo da Total Glacelf Auto Supra -37C 3 Litre Kırmızı Antifriz kullanıyor diye biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Atmosferik olanlarda mavi diye biliyorum. Şuan araçta olan da mavi hocam.
Doğrudur hocam
Merhaba, yakın zamanda 4. Yıl bakımı yaptıran var mıdır acaba? Fiyatlar ne seviyede
Arkadaşlar 2024 citroen c3lerde triger kronik sorunu çözüldümü herhangibir iyileştirme yapıldımı acaba? 2018 corollamda var 140.000 km oldu ne triger zinciri değişti ne buji değişti.Ama c3 gruplarında hep triger 30000-40000 kmde aşınıp değiştiğini görünce şaşırdım.
-
Herhangi bir iyileştirme yapılmadı, aynen devam.
-
2022 sonrası kayış tipi değişti. Triger kayışı yağ içinde olmasa bile 80bin civarı değişir. Bu araçta da 60-80 bin arası değişirseniz hiçbir sıkıntı olmaz. Millet zincir triger olan araçları baz alıyor. Halbuki kayışlı araçların çoğu 80bin civarında değişir.
Teşekkür ederim
-
Araçta sürüş esnasında sağ ön tarafta torpido ya da havalandırma tarafından gelen cızırtı sesi var . Tecrübe eden ya da çözümünü bilen var mıdır?
Ara sıra benim araçtanda geliyor A sütünü ile torpidonun birleştiği yere biraz bastırınca kesiliyor. Bende daha çok kalkış sırasında duyuluyor ses.
2021 model c3um 40.000 km ye geldi
Yağ su filtre değiştirip devam mı etmeliyim? Yoksa yapacağım başka bakım var mı dostlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Motora yağ konan yerden trigere bakın çatlama başlamışsa ustaya göstermenizde fayda var.
Merhaba 2021 C3 aracımızda arabayı çalıştırdıktan sonra çarpışma önleyici sistem uyarısı alıyoruz.
Bu konu hakkında tecrübesi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr4249 -- 9 Ekim 2024; 15:40:27 > -
nasıl bir uyarı alıyorsunuz? ekranda çıkan ibareyi söylüyorsanız siz veya yanınızda oturan kişi kemerini takmazsa çarpışma önleyici sistem çalışmıyor ve bunu belirten uyarı ekrana geliyor. Ama kemerleriniz takılı olduğu halde yinede uyarı veriyorsa bu konuda bilgim yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler 2024 c3 alıp elinde flash bellek olan varsa kullanım klavuzu olarak bana Zip dosyası oluşturup atabilecek olan varmı internet veya uygulamada var ama ben flash disk de ki orijinal ham halini istiyorum böyle bir güzellik yapacak olan varmı çünkü çıktı alıp araca koymayı düşünüyorum fiziksel olarak elimin altında bir kaynak olsun yeterli
Merhabalar ben üniversite öğrencisiyim annemle birlikte süreceğimiz bizi yormayacak masrafsız bir uygun fiyatlı b hatchback bir araç bakıyorduk ve c3 e rastladık görsel olarak ferahlık olarak içimize sindi fakat araç hakkında detaylı bilgiye sahip değiliz aklımızda corsa ve i20 seçenekleri de var fakat aralarında en fiyat performans şuanlık c3 gibi görünüyor. Şuan 2023 model feel bold otomatik 20bin km civarı ikinci ellerine bakıyorum. Sizlerin bu araç hakkındakş fikri nedir beklentimize uygun mudur, önerir misiniz bana önerebileceğiniz ya da söyleyebileceğiniz önemli bir bilgi var mıdır araç hakkında? Simdiden çok teşekkür ederim yorumlarınız için
-
Bulabileceğiniz en f/p aracı tespitiniz çok doğru. Bakımları yetkili serviste veya iyi bir özel serviste yapılan araç sizi kolay kolay üzmez. Şimdiden hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X