Şimdi Ara

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (179. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.617
Cevap
77
Favori
239.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aşağıdaki görselde bulunan uyarıyı alıyorum.Kemer ile alakalı değil durum.Aküyü ayırıp geri bağladım.Sorun devam ediyor.

• onr4249 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, benzer arızayı 2 ay önce bende aldım, garantisi olduğundan kamerayı değiştirdiler, bozulmuş. Garantisi varda hemen servise gidin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, c3 e airbump ı sonradan taktırmak istesem kapıyı mı deliyorlar ? Yoksa yapışkanla çözebilir miyiz? Yaptıran varmı hiç ? Teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • airport34 kullanıcısına yanıt

Normal şartlarda tırnaklı ama sağlam bir yapıştırıcı belki tutar. Tırnakları kırıp yapıştırmayı yapacak babayiğit lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Airbumb dediğimiz şey aşağıdaki gibi bir şey . Gördüğün üzere 7-8 tane tırnak mevcut. Bu sadece arka kapı için olan. Bir de ön kapı için olan lazım onda da 12-13 tırnak vardır. Kaportada bu kadar delik ister misin bilemem. Bir de delindikten sonra çok iyi yalıtım yapılması gerekir ki o bölgelerden kapı içine su almasın ve paslanmasın. Tırnaklar kırılıp, spoiler falan yapıştırmada kullanılan yapıştırıcılar ile yapıştırılır. Tanesi 5000 TL olan bu parçalar için riske girer misiniz acaba ?(20.000 TL)

• janavar® J kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağolasın

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu arada şuan aklıma gelen bir fikir :)

bulunduğun bölgede 3D yazıcı işinde olan birileri var ise ölçüler alınarak çok çok ucuza malzeme yazdırılabilir. sonrası çift taraflı bant benzeri ürüne bakar :) ayrıca istediğin detayı da eklersin.

https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=tZCP_giV7l0

• Merhaba. Bir süre önce 2020 model shine s donanım c3 aldım.
    Tuhaf gelen 2 yönü var aracın. 1 arka camlar manuel, ikincisi de benzin almak için kontak anahtarını pompacıya vermek zorunda kalmam. Bunlar için bulunmuş bir çözüm varmı?
    Ve aracın yağ bakımını yaptırmak istiyorum. Kesinlikle şu yağı kullan dermisiniz yoksa bütün araçlarımda kullandığım mobil 1 markasının esp 5-30 yağını kullanabilirmiyim?

• Wilusa kullanıcısına yanıt
    TOTALENERGİES QUARTZ INEO FİRST 0W30 – BİNEK ARAÇ MOTOR YAĞI benzinliler için bu kullanılmalı aksi halde triger sorunu olur

• muslucus kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz yağ haricinde kullanılan yağlarda triger sorunu olduğu kanıtlanmış bişey mi yoksa citroen'in total le yaptığı anlaşmadan dolayı mı tavsiye ediliyor?

Merhaba, Shine S paket Shine paketten daha üst bir paket değil mi?

• sokratesnk kullanıcısına yanıt
    Valla bildiğim kadarı ile shine s paketler pandemi döneminde Tr de araç sıkıntısı varken citroen'in avrupa için üretip Tr ye gönderdiği c3 ler. O yüzden araçta yok yok iken arka camlar manuel.

Çünkü benim arac 2020 Shine arka camlar elektrikli, depo kapağı anahtarsiz ki zaten arabada anahtarsiz, ondan sordum

• En üst paket Shine ama şuan satılan Shine değil. İlk satılan, cam tavanlı, kör nokta uyarılı, koltuk ısıtmalı Shinelar. Bizimkiler onun yanında şayn olur anca.

• Herkese merhaba benim 2020 model shine s edition aracım var multimedyada son sürüm ne acaba ve radyoda kanalların bazılarında radyonun görseli var ama çoğunda yok bunları nasıl çözebilirim yardım edermisiniz şimdiden çok teşekkürler

• arkdaşlar 2024 shine paket aldım.

araç 9-11 lt arası yaktı.

şuanda 3000 km yi geçti. uzun yola da gittik bir kaç ay oldu.

yakıtı 9 lt de devam ediyor.

bu normal mi?

servise göstermeme gerek var mı_

tecrübelerinizi yazabilir misiniz.

• murat234 M kullanıcısına yanıt
    Şehirler arası 4.5 - 5.5 litre, şehiriçi 8, 8,5 litre

• muslucus kullanıcısına yanıt

evet öyle olmasını bekledim.

ancak hiç o rakamlara inmiyor.

nasıl yapacağız

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.