< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1052. sayfa)

-
-
Yakın zamanda yetkili serviste bakım yaptıran oldu mu? Dizel 30 bin(2. sene) bakım için fiyatlar nedir?
-
-
2 ay önce bakım yaptırdım, aracım 1.6 benzin 2020 model yaklaşık 21000km. 7bin tl ödedim.
-
C5 air cross max paketi çıkmış bu paket ile shine bold arasında ne fark var
-
İnternet sitesinde opsiyon yazan herşey shinebold ta mevcut
jantlar 19"
otomatik park(2023 lerde belli tarihe kadar var)
Otoyol Sürücü Destek Sistemi (Şerit Konumlandırma)
Dur-Kalk özelliğine sahip Uyarlanabilir Hız Sabitleme Sistemi
Yokuş İniş Destekli Grip Control Sistemi
Hava Kalitesi Sistemi
Krom cam çıtaları
Akıllı Far Asistanı
Trafik İşareti Tanıma Sistemi
Eller serbest elektrikli bagaj kapağı
Hafızalı yan aynalar
Nappa deri koltuklar
Elektrik ayarlı sürücü koltuğu
Hafızalı sürücü koltuğu
Isıtmalı ön koltuklar
Masajlı ön koltuklar
Panoramik açılabilir cam tavan ve tavan rayları (2023 belli tarihe kadar standart)
-
Akustik yalıtımlı cam yalan oldu gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araçlarin gösterge panelindeki hız verisi aracın gerçek hızından daha yüksek gösteriyormuş çeşitli sebeplerle( sürücü radara takilmasin, daha hızlı gittiğini sanıp hızı abartmasin vs). Genelde ya 10 km yada %10 gerçek hızdan fazla gösteriyormuş. C5 özelinde tam bilgisi olan varmı arkadaşlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzun yolda hız gösteren tabelayla gösterge aynıydı
Bilemedim hocam
bu tarz şeyleri benzer malzemeyi eritip o bölgeye ilave edip falan ilk hali gibi tamir edebiliyolar
başka bir araçta çatlak , delik tampon yaptırdım 2-3 kez
-
Önerebileceğim birileri var mı hocam?
1.her yıl değişiyo net birşey söylemek çok zor model yılına göre 2 araçı bulup tek tek kıyaslamak lazım ama 360 kamera ve hafizalı koltukta her shine bold araçta yok , mesela benimkinde yok - 2022 aralık teslim araç- , 360 kamera ve hafızalı/nappa koltuklar opsiyon gibi birşeydi , gibi diyorum çünkü bu opsiyonları istiyorum deme lüksünde yoktu araç kıtlığı vardı şansına hangi opsiyon geliyosa alıyodun , bana rengi sedef beyaz denk gelmişti mesela , oda opsiyon
4.adbule pişmanlıktır , hele pejo citroen gibilerde durum daha vahim diye biliyorum sanayide çalışanlardan dinlendiğim kadarıyla ama genel olarak her markada uzak durulması gereken birşey olduğunu çok dinledim , belki şansına sorun yaşamazsın ama ben o riskle yaşamak istemediğim için bulaşmadım , 1.6 aldım ayrıca 180 bg ile beklenmedik bir performansı var arabanın , bi şekilde denk getirip kullanmanı öneririm, hem dizele göre inanılmaz sessiz oluşu hem hızlanması çok beklenmedik seviyede
5-bu özelliğe çok takılmanı tavsiye etmem , 2017 honda civicte vardı ve zaman zaman kitlenmeden öylece bırakabiliyodum , çünkü anahtar ve telefon bitişik duruyosa cebinde zaman zaman kumanda çalışmıyo , sadece kendi kendine kitlenmesi değil anahtarsız girişte bile bazen tepki vermiyo bu tarz durumlarda civictede yaşadım c5tede . evet bende olsaydı daha iyi diyordum aracı ilk kullandığım zamanlar ama dediğim gibi güvenilecek birşey değil anahtar-telefon problemi nedeniyle. elceğe dıştan dokunup kitliyosun zaten
-
Mini onarım servisleri onarir. Kaskonuz da klozu varsa hepsini olmasa da bir kısmını karşılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 8 Mart 2025; 22:51:22 >
kapılar ayar yapılabilecek şekilde tasarlanır ve ihtiyaca göre ayarlanabilir , araç üretimindede araçlar kenarı çekilerek bol bol kapı ayarı yapılır, bunun yapılması normaldir , otomotiv sektöründe kapı üretimi yapan yerde 10 yıl çalıştım
-
2.5 yıldır kullanıyorum 26bindeyim , 1 kez kendi fren yaptı , önümdeki motosiklet sağa sinyal verip hafiften şeridin sağına geçti bende şeridin hafif solunda geçer giderim diye hızımı kesmedim ve frenede hiç dokunmadım , tam kendimi sola atmadan önce motorda hafiften hızını azalttı epeyce yaklaştım motora , ben daha direksiyonu hafif sola çeviremeden kendisi fren yaptı
parklarda aktif değil
tam hatırlamıyorum ama birde hız limiti vardı sanki devreye girmesi için min veya maks , bakmak lazım
fren desteğini açıkçası pek hissetmedim , belkide olayı budur hissettirmeden daha fazla frenliyodur bişey diyemicem
-
Kasko nun mini onarımı rst servis diye bir yer, inanılmaz kötü yorumlar var.
Alpay plastik diye bir firma buldum, yorumları çok iyi, oraya gideceğim sanırım, neticeyi paylaşırım buradan.
Auto king I deneyebilirsiniz bir kaç kez kullandım. Rs yi denemedim.
Alpay tekil bir firma dır, referansı varsa tanıdık vs denenebilir.
ben bursada sanayideki arkadaşıma teslim ediyodum , oda kim düzgün işçilik yapıyorsa ona yaptırtıyodu o yüzden birşey diyemicem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X