Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1055. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.085
Cevap
388
Favori
1.631.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10511052105310541055
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Araç kasa değişiyor bu sene. Mevcut kasada bir iyileştirme olması mümkün değil.

Yeni C5a eylül de ülkemizde lansmanı olacak muhtemelen ekim sonu gibi ilk teslimatlar başlar sarkma olmaz ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 14 Mart 2025; 17:49:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • andorax A kullanıcısına yanıt

Merhaba

Evet yeni akü sonrasi bir sekilde devreye girmesi lazim deniyor ama dün uzun bi sürüs yapmama ragmen(120km tek seferde) maalesef hala aktif olmuyor. Bekleyip görecegiz artık bir sekilde belki keyfi gelince calıșicak diye umuyorum. Yorumlarda akü degisip hala calismayan arkadaslarda var benim gibi bu yüzden servis servis dolasmakta istemiyorum. Akıșına bırakanlar klübüne bende katılıyorum🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul anadolu yakasında memnun kaldığınız yetkili servis var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arka cam sileceği bakıyorum. daha önce aldığınız tavsiye edeceğiniz yer var mı? bizim arka silecekler 3008 yada c3 aircross ile uyumlu mu?. bu iki modelin arka silecekleri daha uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanGurol -- 18 Mart 2025; 13:27:9 >
  • HakanGurol H kullanıcısına yanıt
    3008 ile %99 aynı. Ölçüsüne bakıp alabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10511052105310541055
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.