Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: tommiks464
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
20.851
Cevap
385
Favori
1.597.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hafızalı koltuk, ısıtmalı direksiyon, koltuk soğutma, 360 görüş ve ön kamerası olsa zaten kuş sütü eksik olurdu. Connected cam sonradan olmuyor ama onu dışardan cok kolay yaptırırsın. rusyada her arabada var :) ozellikler kaza ve trafikteki comarlari sikayet etmek için güzel enstrüman olurdu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar,
    Servisin önerdiği boya koruma, cam filmi, izolasyon vs... yaptıran yada bilgisi olan varmı acaba?
  • ramsey28 R kullanıcısına yanıt
    Hanımın LG G7 si ile Android auto apk sını indirip kurduktan sonra sorunsuz kablo üzerinden çalıştı uygulama. Navigasyon vs sıkıntısız çalışıyor. YouTube açınca sadece ses arabadan geliyor görüntü gelmedi. Mirrorlink üzerinden olsa oda gelir sanırım ama uğraşmadım. Benim mi5 te sıkıntı var ondan olmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetsolak977 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Shine donanim otoyol sürüş destek paketli
    Ötv muafiyetli 154000 platin gri renk

• Arkadaşlar araclarini teslim alip motor ses izolasyonu yaptiranlar; Nerede ne kadara yaptırdıkları ve sonuçları ile ilgili tecrübelerini paylasirlarsa cok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafatomen

Hocam. 18 jant mı 19 jant mı acaba. Otoyol sürüş genelde 19 da var ya ondan sordum.

Birde hangi il yada bayii den aldınız acaba mahsuru yoksa.

Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir şey daha soracaktım hocam unutmuşum. Herhangi bir hediye verdiler mi. Bir de sipariş mi bağladınız. Aracı teslim mi aldınız. Aldiysaniz 'da yeni mi. Yoksa daha önceden mi aracı bağlamıştınız.
    Ben ve diğer araç arayan arkadaşlara fikir vermesi açısından soruyorum. Lütfen yanlış anlamayın.

Teşekkürler.

• quote:

Arkadaşlar araclarini teslim alip motor ses izolasyonu yaptiranlar; Nerede ne kadara yaptırdıkları ve sonuçları ile ilgili tecrübelerini paylasirlarsa cok sevinirim.
    Bunu halledersek gerisi teferruat. 10 numara araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yağız41

Arkadaşlar,
    Servisin önerdiği boya koruma, cam filmi, izolasyon vs... yaptıran yada bilgisi olan varmı acaba?
    İzolasyonu servis kendisi yapmak içinmi önerdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican48balt -- 28 Ekim 2019; 17:24:2 >
  • NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    Uzerinde 18" jant var. Ankara ata otomotiv den aldim hocam

• NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    Ben 10 gün oldu alalı. Henuz yolda yeslim almadim aracı. Telefonla birçok ildeki bayileri aradim tesadüf burada otoyol sürüş destek paketli arac buldum hemen kapora ile araci sipariş ettim. Hediye olarak birsey konusmadim ama sordugumda paspasi ayarlayacaklarini söylediler.

• alican48balt A kullanıcısına yanıt
    Hayır test sürüşünde kabin içerisindeki motor sesi beni rahatsiz etti. Bana gore bu aracin izolasyonu basarisiz. Sonradan yaptiran arkadaslari duydumda. İnlardan bilgi almak icin sordum

• quote:

Ben 10 gün oldu alalı. Henuz yolda yeslim almadim aracı. Telefonla birçok ildeki bayileri aradim tesadüf burada otoyol sürüş destek paketli arac buldum hemen kapora ile araci sipariş ettim. Hediye olarak birsey konusmadim ama sordugumda paspasi ayarlayacaklarini söylediler.
    Cevaplar için teşekkürler hocam. Teslim tarihini ne dediler size. Forumda bayadır bekleyen arkadaşlar var diye biliyorum.

• ya arkadaş bu araca herkes ..k atıyor
    bi durun dünyada 1 yıldır satış rekoru kırıyor bizdeki durum Türkiyede araç yok Fransa limanındakiler bile satılmış
    lansman fiyatları bu fiyatlar tabiki artacak rakiplerinden neden ucuz olsun hepsinden daha yeni teknolojilerle gelen araç
    neyi eksik ne saçmalıyorsunuz bula bula akustik yalıtım olan çift camlı araca ancak motor sesi var eeee ne var 4 kez denedim motor sesi rahatsız etmedi
    ncap 4 diyip diyip çamur atanlar 5 diye diye dilimizde tüy bitti
    güvensiz diyenlere geyik testinde konforuna rağmen başarısını gösterdik
    araçlar bi gelsin kullanılsın o zaman eleştirirsiniz aceleniz ne
    herkes kendi aracını övüyor iyi de zaten senin seçimin bu araba değilse niye bu aracı kötülemekle uğraşıyorsun yoksa bu araçta gözün var da alamıyormusun
    sözüm burada mantıklı eleştirenlere fikrini söyleyenlere değil aracı denemeden görmeden almadan gömenlere !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: biyooo

ya arkadaş bu araca herkes ..k atıyor
    bi durun dünyada 1 yıldır satış rekoru kırıyor bizdeki durum Türkiyede araç yok Fransa limanındakiler bile satılmış
    lansman fiyatları bu fiyatlar tabiki artacak rakiplerinden neden ucuz olsun hepsinden daha yeni teknolojilerle gelen araç
    neyi eksik ne saçmalıyorsunuz bula bula akustik yalıtım olan çift camlı araca ancak motor sesi var eeee ne var 4 kez denedim motor sesi rahatsız etmedi
    ncap 4 diyip diyip çamur atanlar 5 diye diye dilimizde tüy bitti
    güvensiz diyenlere geyik testinde konforuna rağmen başarısını gösterdik
    araçlar bi gelsin kullanılsın o zaman eleştirirsiniz aceleniz ne
    herkes kendi aracını övüyor iyi de zaten senin seçimin bu araba değilse niye bu aracı kötülemekle uğraşıyorsun yoksa bu araçta gözün var da alamıyormusun
    sözüm burada mantıklı eleştirenlere fikrini söyleyenlere değil aracı denemeden görmeden almadan gömenlere !!!!
    Aynen kardeşim. Bende bunu anlamam.

- Citroen in yuzune bakmam. Tasarimi rezalet.

- Araba ve o logo yok mu. Berbat..

Abi birisi size kırmızı mumlu oku, davetiye mi gönderdi. Abi lütfen bizim foruma gelin de bu araç ile ilgili yorumunuzu bizimle paylaşın diye.

- Asla Citroen almam.

Alma. Biri sana al demiyor. Hele ki Asla Citroen Almam diyebilecek adamın yerinde olsam. Kendi kendime sorarım. Ben rahatsızmıyım. Citroen almam. Niye Citroen sayfasına giriyorum diye.

Girme abi. Yorum yapma. Birisi seni zor mu ediyor.
    Ben superb alacaktım. Girdim foruma guzelce inceledim. Soru soracağım kafama takılan konuları forumdakilere sordum. Almayi düşünüyorum diye.

Sonra test ettim. Görüşlerimi de yazdım foruma. Bu bu konular garip geldi diye.

Ama almayacağım marka yada modellere, mesela karoq un yada suzuki vitara nın forumuna girip bakmam.

Sende gelme abi, bakma. Laf da atma yani demi...

• Mesut Abi C5 Aircrosu test etmiş
    Otomobilin Mesut Abisiyoutube
    Citroen C5 Aircross Test Sürüşü: Kulağınızın pasını silecek lastik sesleri
    https://www.youtube.com/watch?v=U6ODiHn_KWw&t=4s

sonuna kadar lütfen izleyin önce gömmüş sonra yol tutuş ve konfor açısından bayılmış.

Yorumlarda C5 Aircross mu Peugeout 3008 mi diye sormuşlar
    C5 AİR CROSS DEMİŞ

• @biyooo @NEXUS_07 üstadlara ilave olarak;
    Alacağınız otomobili ihtiyaçlar doğrultusunda belirlemelisiniz.Siz eğer bir mekanda arabanın anahtarını çıkarıp masanın üzerine bırakan tiplerdenseniz bu arabayı almayın.Yıllardır japon atmosferik + lpg kombinasyonu kullanan biri olarak niyetim aracımı sattıktan sonra ikinci el mercedes c serisi veya bmw f30 almaktı.Çünkü artık biraz konfor ve güç arayışındaydım.Daha sonra planlar değişti.İşin içerisine karavan alma niyeti girdi hayatta kapımın önüne sokmam dediğim dizel araçlara bakmaya başladım.Ama en büyük sıkıntım bu sefer şanzımandı.Çift kavramalı şanzımanların karavan çekerken sıkıntı olabileceğini araştırmalarım sonucunda farkettim.
    Sonra tesadüfen youtube'da inceleme vidyosunu gördüm.Kendini ispat etmiş bir motor ve şanzıman ikilisi bütçeme göre en idealiydi.Gittik test sürüşü yaptık.Aynı bayiide 3008 vardı ama c5'den sonra bana basık geldi.kullanıcılar üzülmesin ama yüzü de biraz eskimişti artık.Eski aracım suzuki scross, farklı olmaya alıştığımızdan ve bir tık daha konforlu olduğundan dolayı c5 konusunda eşimle hemfikir olduk.Yetmedi biraz daha araştırdık ve kaporayı verdik.

Şimdi buradaki insanlar istese o çok güvenilir markaları alamaz mıydı? Alırdı. Demek ki ihtiyaçlarını karşılamıyordu.
    O araçların kendilerine göre sıkıntıları var mıydı? Vardı.

Peugeot 3008 ilk çıktığında peder bey gömüyordu şimdi istese de alamıyor fiyatlar uçtu gitti.
    Citroen de artık kendisini ispatlaycaktır. Aksini düşünüyor olsaydım kesinlikle almazdım.Ki zaten aynı motor ve şanzımanı kullanması en büyük etken.

Herkes fikrini beyan edebilir ama işkembeden sallamasın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinadangelencerez -- 29 Ekim 2019; 1:7:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kinadangelencerez

@biyooo @NEXUS_07 üstadlara ilave olarak;
    Alacağınız otomobili ihtiyaçlar doğrultusunda belirlemelisiniz.Siz eğer bir mekanda arabanın anahtarını çıkarıp masanın üzerine bırakan tiplerdenseniz bu arabayı almayın.Yıllardır japon atmosferik + lpg kombinasyonu kullanan biri olarak niyetim aracımı sattıktan sonra ikinci el mercedes c serisi veya bmw f30 almaktı.Çünkü artık biraz konfor ve güç arayışındaydım.Daha sonra planlar değişti.İşin içerisine karavan alma niyeti girdi hayatta kapımın önüne sokmam dediğim dizel araçlara bakmaya başladım.Ama en büyük sıkıntım bu sefer şanzımandı.Çift kavramalı şanzımanların karavan çekerken sıkıntı olabileceğini araştırmalarım sonucunda farkettim.
    Sonra tesadüfen youtube'da inceleme vidyosunu gördüm.Kendini ispat etmiş bir motor ve şanzıman ikilisi bütçeme göre en idealiydi.Gittik test sürüşü yaptık.Aynı bayiide 3008 vardı ama c5'den sonra bana basık geldi.kullanıcılar üzülmesin ama yüzü de biraz eskimişti artık.Eski aracım suzuki scross, farklı olmaya alıştığımızdan ve bir tık daha konforlu olduğundan dolayı c5 konusunda eşimle hemfikir olduk.Yetmedi biraz daha araştırdık ve kaporayı verdik.

Şimdi buradaki insanlar istese o çok güvenilir markaları alamaz mıydı? Alırdı. Demek ki ihtiyaçlarını karşılamıyordu.
    O araçların kendilerine göre sıkıntıları var mıydı? Vardı.

Peugeot 3008 ilk çıktığında peder bey gömüyordu şimdi istese de alamıyor fiyatlar uçtu gitti.
    Citroen de artık kendisini ispatlaycaktır. Aksini düşünüyor olsaydım kesinlikle almazdım.Ki zaten aynı motor ve şanzımanı kullanması en büyük etken.

Herkes fikrini beyan edebilir ama işkembeden sallamasın artık.
    Bir kaç karşılaştırma...

3008 & C5A
    L'argusyoutube
    Le Citroën C5 Aircross VS le Peugeot 3008
    https://www.youtube.com/watch?v=yoIvhaWHOe8&feature=youtu.be

başka bir 3008
    Jano Hargašyoutube
    DVOJITÝ VIDEOTEST: Citroen C5 Aircross a Peugeot 3008
    https://www.youtube.com/watch?v=ZtUaL2xg8xk&feature=youtu.be

Tiguan & C5A
    automotomagazineyoutube
    Citroën C5 Aircross VS Volkswagen Tiguan : une question de philosophie
    https://www.youtube.com/watch?v=wGG6-gnwJBY&feature=youtu.be

Sportage & C5A
    L'argusyoutube
    Le Citroën C5 Aircross affronte le Kia Sportage
    https://www.youtube.com/watch?v=-9cvJ8rmp5I&feature=youtu.be

Grandland X & C5A
    L'argusyoutube
    Le Citroën C5 Aircross affronte l'Opel Grandland X
    https://www.youtube.com/watch?v=CXlhnDE_f9w&feature=youtu.be

Kadjar & C5A
    L'argusyoutube
    Le Citroën C5 Aircross affronte le Renault Kadjar
    https://www.youtube.com/watch?v=5XBl92xfudo&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: NEXUS_07

Cevaplar için teşekkürler hocam. Teslim tarihini ne dediler size. Forumda bayadır bekleyen arkadaşlar var diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    Kasim 15 inden sonra gelir dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsolak977

Mesut Abi C5 Aircrosu test etmişhttps://www.youtube.com/watch?v=U6ODiHn_KWw&t=4s

sonuna kadar lütfen izleyin önce gömmüş sonra yol tutuş ve konfor açısından bayılmış.

Yorumlarda C5 Aircross mu Peugeout 3008 mi diye sormuşlar
    C5 AİR CROSS DEMİŞ
    Gömdüğü nokta heryerde kullandigi airbumb. Baymis her yerde ayni seyi gormekten. Bence haksiz da sayilmaz. Bir sembolü bu kadar herseyin icine sokmanin abarti oldugunu düşünüyorum. Ama c5aircross alanlardan biriyim. Her güzelin bir kusuru var

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.