Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
17 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.851
Cevap
385
Favori
1.597.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence araç su an alınabilecek en iyi arac fiyat/performans/confor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim gibi araçlarını bekleyen arkadaşlarımız olduğunu biliyorum. Kapora verme tarihlerini,araç donanımını ve araç beklediği ili yazarlarsa güncel bilgiler elimizde olur diyorum. Hatta en son söylenen teslim tarihi de belirtilebilir.
    İlk ben başlayayım:
    9 Ekim-Shine-İstanbul-Kasım ilk hafta

• Mustafatomen M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir test daha. Konfora herkes hayran.

19:45 den 20:10 a kadar adam diyor ki.
    "Benim kullandığım ust paket Skoda superb den daha sessiz. Benim arabada oldugu gibi yol ve ruzgar sesi var..!"

OTOPARK.comyoutube
    Citroen C5 Aircross | Murat Koç ile TEST | Konforu için alınır mı?
    https://www.youtube.com/watch?v=P4CrnVuKpWs&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEXUS_07 -- 29 Ekim 2019; 20:5:2 >

• NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    Eskiden Sinan ın testlerini severdim. Daha bir Otomobil Test i gibi olurdu. Hatta test videosu çıktıktan sonra eğer zaman varsa şimdi yaptığı gibi sohbetli eğlencelik bir değerlendirme videosu falan çekilirdi.

Eğer bu test videosu ise; Hani arka diz mesafesi, hani arka koltuk baş mesafesi, hani araç donanım paketleri opsiyonları, hani aydınlatma grubu vs vs. Açıkçası eğer gerçek bir test videosu çekilecekse belli standartları olmalı. Örnek Motor1 - Neden almalı? videoları (Ki son dönemde her videolarını izliyorum. Gerçekten kaliteli işler çıkartıyorlar), veya Carviser test videoları. Her testlerinde belli kriterlere göre değerlendiriyorlar araçları. Ona göre bilgi veriyorlar.

Açıkçası bu video araç ile ilgili hiç bilgi sahibi olmayan ancak C5 Aircross u merak edenler için tam bir fiyasko. EAT8 e gitti ZF dedi mesela videoda. Sinan gibi bu işe hakim uzmanı olan birisinin yapmayacağı bir hata bence. Bir de aktif güvenlik fren sisteminde "Yok durmuyor sadece uyarıyor" diye yanlış bilgi verdi.

Kısaca Otopark ı severim Sinan ı severim. İlk abone olduğum kanaldır youtube da. Uzun zamandır takip ediyorum. Ancak Ant gittiğinden beri fark edilir bir düşüş var. Bu düşüşü C5A videosunda bir kez daha gördüm. Onlarca C5A test videosu izledim. Hem türk hem yabancı. Açık ara en kötüsüydü.

Bu arada; Bunlar tamamen kendi subjektif görüşlerimdir. Katılmayan arkadaşlar olabilir. Onların görüşlerine de saygı duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CengoCenk

Eskiden Sinan ın testlerini severdim. Daha bir Otomobil Test i gibi olurdu. Hatta test videosu çıktıktan sonra eğer zaman varsa şimdi yaptığı gibi sohbetli eğlencelik bir değerlendirme videosu falan çekilirdi.

Eğer bu test videosu ise; Hani arka diz mesafesi, hani arka koltuk baş mesafesi, hani araç donanım paketleri opsiyonları, hani aydınlatma grubu vs vs. Açıkçası eğer gerçek bir test videosu çekilecekse belli standartları olmalı. Örnek Motor1 - Neden almalı? videoları (Ki son dönemde her videolarını izliyorum. Gerçekten kaliteli işler çıkartıyorlar), veya Carviser test videoları. Her testlerinde belli kriterlere göre değerlendiriyorlar araçları. Ona göre bilgi veriyorlar.

Açıkçası bu video araç ile ilgili hiç bilgi sahibi olmayan ancak C5 Aircross u merak edenler için tam bir fiyasko. EAT8 e gitti ZF dedi mesela videoda. Sinan gibi bu işe hakim uzmanı olan birisinin yapmayacağı bir hata bence. Bir de aktif güvenlik fren sisteminde "Yok durmuyor sadece uyarıyor" diye yanlış bilgi verdi.

Kısaca Otopark ı severim Sinan ı severim. İlk abone olduğum kanaldır youtube da. Uzun zamandır takip ediyorum. Ancak Ant gittiğinden beri fark edilir bir düşüş var. Bu düşüşü C5A videosunda bir kez daha gördüm. Onlarca C5A test videosu izledim. Hem türk hem yabancı. Açık ara en kötüsüydü.

Bu arada; Bunlar tamamen kendi subjektif görüşlerimdir. Katılmayan arkadaşlar olabilir. Onların görüşlerine de saygı duyarım.
    Yeni çıkan bir test olduğu için paylaştım.

Otoparkı sevmem.

Motor1 bu piyasada bence bu işi en güzel yapan ekip. Carviser ı da beğenmiyorum. Fazla reklam kokan birkaç testi ve yorumu oldu. O zamandan beridir soğudum.

Bagaja 550 litre. Öne çekince 750 litre oluyor dedi. Diger dikkatimi çekenleri siz zaten söylemişsiniz. Ben ses yalıtım yada konfor muhabbeti yapılıp duruyor forumda. Onun için sadece o yorumlar sebebi ile paylaştım.

Bence de tespitleriniz doğru.
    Bu test değil. Araba sürerken sohbet gibi olmuş...

• NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmasın. Sizin paylaşımınıza istinaden değil de daha çok test olmadığını belirtmek için yazmıştım. Yoksa bu topic te en fazla paylaşım yapanlardan birisiniz. Faydalı bilgilerinizi bizlerle paylaşıyorsunuz. Size hiçbir şekilde eleştirim olamaz.
  • Videoda testi yapılan araç benzinli model bu nedenle ses olmaması normal ama videoda yer yer yanlış bilgiler sunuldu ve kişisel ve bence yanlış anlatımlar vardı.
  • Nexus_07 sizin araç hakkında güzel paylaşımlarınız oldu geçmiş sayfalarda, bunları unutmasam bari dediğim yerler de vardı içlerinde. Burası ana konu ama konu sahibi gördüğüm kadarı ile ortada yok arabaları aldıktan sonra sizin verdiğiniz bilgileri ya burada ya da sizin açtığınız yeni bir konu altında paylaşırsanız ben şahsen o konu altındakileri okumayı ve yazmayı tercih ederim.
  • quote:

Yanlış anlaşılmasın. Sizin paylaşımınıza istinaden değil de daha çok test olmadığını belirtmek için yazmıştım. Yoksa bu topic te en fazla paylaşım yapanlardan birisiniz. Faydalı bilgilerinizi bizlerle paylaşıyorsunuz. Size hiçbir şekilde eleştirim olamaz.
    Yok hocam estafurullah.

Bende bu tarz sadece sohbet gibi geçen testleri sevmiyorum. Yerli de yabanci testlerde de. Adam karsisina kamerayi koymus. Sohbet ederek araba kullanıyor.

Sadece konfor hakkinda yada suspansyon hakkinda ne soyleyecekler diye merak ettim.

Yoksa test falan degil bu.

Motor1 bu konuda en çok taktir ettiğim isi yapiyor.

Bende zaten sizinle hemfikir oldugum için cevap verdim. Yoksa alındığım birşey yok. Olamaz da.

• quote:

Orijinalden alıntı: dentist24

Nexus_07 sizin araç hakkında güzel paylaşımlarınız oldu geçmiş sayfalarda, bunları unutmasam bari dediğim yerler de vardı içlerinde. Burası ana konu ama konu sahibi gördüğüm kadarı ile ortada yok arabaları aldıktan sonra sizin verdiğiniz bilgileri ya burada ya da sizin açtığınız yeni bir konu altında paylaşırsanız ben şahsen o konu altındakileri okumayı ve yazmayı tercih ederim.
    Hocam eğer işe yarayacak dişe dokunacak birşey yapabilirsem ne mutlu bana.

Aslında aracımı inşallah teslim aldıktan sonra bu tarz birşeyi yeni bir sayfada. Hatta Nexus ve C5Aircross gibi bir konu açıp. Hem tüm bilgileri bir araya toplayıp hem de yenilerini ve kurcaladıkça bulduklarımı, ayrıca çektiğim videolarla birlikte paylaşacağım bir sayfa yada konu istiyorum. Paylaşım ve katılım da olursa elbette ki memnun olurum. Aklımda belli şeyler var. Inşallah zamanla yapabilirim.

Önce şu arabayı bir alabilseydik. Yapacak şey çok da...

• Arkadaşlar bu aracın aktif güvenlik sisteminde sadece uyarı mı var yoksa frende yapıyor mu ? Deneyen oldu mu ? Bayide test sürüşünde sadece uyarı fren yapmıyor demişlerdi.

• ramsey28 R kullanıcısına yanıt
    Denememekle beraber yapıyor, önce uyarı, sonra siz yeterli fren yapmazsanız veya hiç yapmazsanız kendi yapıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ramsey28 R kullanıcısına yanıt
    Bende denememe rağmen aşağıdaki şekilde citroen in yalancısıyım. Durduruyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengoCenk -- 30 Ekim 2019; 8:2:57 >
  • İlandaki araç sizce de ilginç değil mi?

Hem feel adventure hem de anahtarsız giriş , çalıştırma ve kablosuz şarj var.
    sahibinden.com
    2019 Citroën C5 AirCross 1.5 BlueHDI 210.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 745075730
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-citroen-2019-citroen-c5-aircross-feel-adventure-8ileri-tam-otomatik-745075730/detay

• quote:

İlandaki araç sizce de ilginç değil mi?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-citroen-2019-citroen-c5-aircross-feel-adventure-8ileri-tam-otomatik-745075730/detay
    Kablosuz sarj yok bence orası bos yer start stop yerı bos ama kontak kısmına baska bir aparat takılmıs muhtemelen servıs takmıstır..

• quote:

İlandaki araç sizce de ilginç değil mi?

Hocam muhtemelen bunu özel serviste takmışlardır. Yetkili servis böyle bir işlem yapmaz. Garantiyi bizacak bir işlem olduğu için dokunmak istemezler. Sorun olursa taraf olmamak için. Uydurma birşeydir. Ben şahsen güvenemem. Ayrıca aracı da garanti dışı bırakacaktır. Hatta bırakmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: NEXUS_07

Hocam muhtemelen bunu özel serviste takmışlardır. Yetkili servis böyle bir işlem yapmaz. Garantiyi bizacak bir işlem olduğu için dokunmak istemezler. Sorun olursa taraf olmamak için. Uydurma birşeydir. Ben şahsen güvenemem. Ayrıca aracı da garanti dışı bırakacaktır. Hatta bırakmıştır.

Alıntıları Göster
    Şu abidig kubitik şeyler yerine motor ses yalıtımına kafa yorsa ya şu yan sanayiciler. Gitmiş anahtarsız çalıştırma için uğraşmış.

• quote:

Şu abidig kubitik şeyler yerine motor ses yalıtımına kafa yorsa ya şu yan sanayiciler. Gitmiş anahtarsız çalıştırma için uğraşmış.

Alıntıları Göster
    İşte bu duruma da çinliler çözüm bulmuş...

Site:

m.tr.aliexpress.com
    Online Shop Araba-styling Için Citroen C5 Aircross 2017 2018 Anti-gürültü Ses Geçirmez Toz Geçirmez Araba Dashboard Cam Sızdırmazlık Şeridi Aksesuarları | Aliexpress Mobile - 11.11_Double 11_Singles' Day
    https://m.tr.aliexpress.com/item/32963420577.html?pid=808_0011_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32963420577&aff_trace_key=567393fd4f6a468490964794dd66dcc9-1571183087055-08711-FHzDx296&aff_platform=msite&m_page_id=3114amp-WdS4GU0AtM-V881o2qphAg1572439746374

• quote:

Alıntıları Göster
    Diğer daha çok işe yarayacak olan da şu...

Site:

m.tr.aliexpress.com
    Online Shop UXCELL 6mm 236mil Kalın Alümina elyaf + Susturucu pamuk Araba Otomatik Kapalı Isı Ses Yalıtımı Yalıtım Ses Geçirmez Sönümleme Mat | Aliexpress Mobile - 11.11_Double 11_Singles' Day
    https://m.tr.aliexpress.com/item/32896103808.html?pid=808_0011_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32896103808&aff_trace_key=567393fd4f6a468490964794dd66dcc9-1571183087055-08711-FHzDx296&aff_platform=msite&m_page_id=3114amp-WdS4GU0AtM-V881o2qphAg1572439746374

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.