Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.791
Cevap
386
Favori
1.586.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpernative

Maalesef 3008'den sonra Kasım gibi gelecek C5 Aircross'lar da EAT6 ve grip Control iptaliyle gelecekmiş.
    Ödenen rakamlar artarken karşılığında aldıklarımız git gide kısılıyor.
    Kaynak nedir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpernative

Maalesef 3008'den sonra Kasım gibi gelecek C5 Aircross'lar da EAT6 ve grip Control iptaliyle gelecekmiş.
    Ödenen rakamlar artarken karşılığında aldıklarımız git gide kısılıyor.
    Bu bilgiyi nereden aldınız bilmiyorum ama kimsenin bu konuda bilgisi yok henüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentist24

Bu bilgiyi nereden aldınız bilmiyorum ama kimsenin bu konuda bilgisi yok henüz

Alıntıları Göster
    Valla şu an soğudum citroenden. Böyle birşey yaparlarsa inadımdan gene almam gider başka marka model araba alırım. Millet donanım arttırır. Bunlar düşürecekse eğer yaptıkları o kadar reklam ve güzel çıkışı çöpe atmış olurlar. Kimsenin bu kadar geri zekalı davranabileceğini düşünemiyorum.
  • Kaynak nedir? ben ve benim gibi kasım'da teslim alacak birçok kişi var. Bizi etkileyecekse ben almaktan vazgeçerim böyle saçma bir karar olmaz.
  • Bayilerin de haberi yok olaydan ben pek ihtimal vermiyorum şahsen

• Biri taş atıyor sonra çıkarabilirsen... kaynak olmadan niye böyle şeyler paylaşılır anlamıyorum.
  • NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumalrınız için tekrar teşekkür ederim. Ben yaş itibariyle de araçları sakin kullanan birisiyim onun için İstanbul içinde çok sıkışık trafikte günlük 30-35 km yol yapmama rağmen genelde 508 de tüketimim dediğim gibi değerlerde. Umarım beklediğim değerleri C5 te de (5,5-6 lt) yakalarım. Zira bugün test sürüşü yaptıktan sonra Shine 1.5 dizel araç için kaporayı verdim. Ellerinde olan bir araçtı bayinin ve pazartesi gibi işlemleri tamamlayıp teslim almayı planlıyorum. Alan diğer aekadaşlara da hayırlı olsun. Alacak arkadaşlara da referans olması açısından kullanmaya başladıktan sonra edindiğim izlenimleri-bilgileri paylaşmak isterim.
    Herkese iyi forumlar...
  • domer2525 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Hem test için hem de kendi aracinizi kullanım sonrasi yorumlarınızı bekliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Test çok uzun değildi fakat araca binince kendimi iyi hissettim. Asıl hedefim 3008 di fakat kısmet C% miş:) Testte ilk hissettiğim şey benim 508 den daha fazla içeriye motor sesi aldığı(özellikle ilk hızlanmalarda) Motor belki soğuktu bilemiyorum ama benim dikkatimi en fazla çeken buydu. Onun haricinde amortisörlerle ilgili durumu kısa mesafeden ötürü fazla anlayamadım. İnşaallah detaylı bilgileri ilerde paylaşırım.
  • Rampage kullanıcısına yanıt
    Citroen Öztek'ten Gülnihal Hn'la konuyu görüşebilirsiniz.

Bir konuda bilgi paylaşılmışsa eğer paylaşan kişinin önceki yazdıklarına bakmadan,
    kendisine ulaşıp meseleyi değerlendirmeden onu bu şekilde itham etmek sizi en fazla önyargılı biri yapar bilesiniz.
  • alpernative A kullanıcısına yanıt
    Fark ettiyseniz bir önceki mesajımda kaynağı sorduğumu görürsünüz. Mesajda kaynak belirtmezseniz, gelen birçok alıntıya cevap vermezseniz bu ortalığı karıştırmak olur. Bence siz benden daha fazla önyargılısınız.
    16.07'de kaynağı sorup 20 dakika sonra hükme varmışsınız.
    Kusura bakmayın ben sizin ne asker arkadaşınızım, ne de elemanınız.
    Uslubunuza dikkat etmeniz gerekirdi.

Varsa siparişinizle ilgili endişeniz irtibatta olduğunuz satış temsilcinize ulaşır, kendi doğrunuza ulaşırsınız.
    Normal şartlar altında böyle bir duruma şaşırmam, malumunuz Peugeot'ta 'maliyet kaygıları' açıklamasıyla bu yola girmişti.

Kasım başı teslim araçlar için kapora yolladığım bayi ile görüştüm, eat8 ve grip control konusunda kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil dediler. Almak isteyenler için sonraki partileri de danıştım, bize an itibariyle öyle bir bilgi gelmedi dediler net bir şekilde. Yani kapora vereyim aracı ayırtayım deseniz sipariş formunuz eat8 olarak hazırlanacak benim anladığım..

özetle doğruysa da şaşırmam, ancak bir bilgi kirliliği var gibi. Bakalım ne olacak..
    Size birşey söylediğimi hatırlamıyorum neden bu kadar üstünüze alındınız ki? Başkasının avukatlığını yapacağınıza ben şu kişiden bilgi aldım demeniz yeterliydi. Ayrıca üslubum sizi ilgilendirmez ben kimseye de ne itham ne yanlış birşey söylemedim, varsa bir şikayetiniz yönetime bildirirsiniz.
  • verso5 V kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, maliyet kaygılarından bana da bahsedildi.
    Geçmiş sayfalara göz atma şansınız olursa Bmw X1 aracımı takasa verip Feel Adventure için kaporamı yatırdığımı sonrasında
    satış sözleşmemi iptal ettiğimi okuyabilirsiniz.
    Alım kararımı Shine donanımlı bir araç için kasım - aralık'a ertelemiştim. Bunu öne çekmem için bana doğru söylenmemiş olabilir mi, hiç sanmıyorum. Öyle insanlar değiller.

Bekleyip görelim, araçlarımızın donanımı azalmasın, ben bayinin yalancısı çıkmış olayım.
    ''Biri taş atıyor, sonra çıkarabilirsen....''

Siz bu cümlede bir problem görmüyorsanız mesele yok.
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpernative -- 9 Ekim 2019; 17:43:25 >
  • Satış temsilcisinden aldığım kesin bilgi kasımda gelecek araçlar eat8 geliyor. Çıkan mevzudan bilgileri olmuş ama niye çıktığını bilmiyorlar. Uydurma bilgilere itibar etmeyiniz.
    Siz burada olmayan gizli özneye takıldıysanız o sizin sorununuz. Önyargılı olmak tam olarak bu işte. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: texasboy77

Ben de bu akşam C5 Aircross Shine 1.6 Benzinli 180 PS aracımı teslim aldım. Henüz 30-40 km yol yapabildiğim ve detaylı bir inceleme fırsatı da bulamadığım için çok fazla yardımcı olamayacağım. Ancak ilk izlenim olarak şerit asistanı güzel çalışıyor, ben şahsen direksiyona müdahale ederse panik yapar mıyım endişesi taşıyordum ama kesinlikle öyle bir durum yokmuş, hafif bir dokunuşla sizi şeritte tutuyor, ısrar ederseniz de zorluk çıkarmıyor :) Kör nokta uyarısının da çalıştığını gördüm, sorun yok.
    Araç sessiz, süspansiyonlar güzel, elbet premium bir araç gibi kalite algısı yok. Motor ve şanzıman uyumlu, kararsızlık yok, fren pedalı biraz yukarıda gibi, yani sıkışık trafikte gaza yüklenip öndeki aniden yavaşlayınca bir iki kez sert fren yapmak durumunda kaldım ama sonra alıştım. Benzinli tercih etmemin en büyük nedeni motor gücüydü, o gücü hissettirebiliyor araç, diğer aracım dizel olduğundan acaba alıştığım tork gücünü arar mıyım diye endişe etmiştim ama kesinlikle aramam gibi duruyor, hatta daha çok dizginlemeye çalışacağım sanki...
    Yaklaşık 800 km yol yaptım bugün, 110-130 arası kullandım genelde, üç kez şehir trafiğine de girdim ortalamam 7 litre. Motor, sürüş, konfor ve güvenlik özellikleri çok keyifli bir araç, yalnız basit gibi görünen ama bence olmaması gereken iki hata/kusurla karşılaştım. Birincisi ön cam silecekleri suyu sürücü camına da sıçratıyor, ikincisi de cam tavanın altındaki perde çok ince. Bir kaç sihirli dokunuşla premium bir araç bile olabilecekken böyle basitlikler yapmaları çok ilginç!

• texasboy77 T kullanıcısına yanıt
    Cam tavan perdesinin ince olduğunu duymuştum ama diğer sorun yazdığınız sileceklerle ilgili bir ayar olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.