Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (449. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Ssspawnnn1881
1 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (6 Mobil) - 12 Masaüstü6 Mobil
5 sn
9.170
Cevap
301
Favori
613.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkür ederim sorulan konu bilginiz dahilinde olmasa bile araştırma yapıp yanıt vermeye çalışıyorsunuz. Eski sürüm telefon önerinizi de mutlaka dikkate alacağım.

• Müşavir hocam forumun can damarıdırYENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 

• Sağolun arkadaşlar tevccühünüz.

Ben de meraklıyım bu konulara, ben de öğreniyorum, öğrenmeyi ve araştırmayı seviyorum. Sorulan sorular, yaşanan sorunlar sayesinde ben de yeni şeyler öğrenmiş oluyorum.YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 

• Arkadaşlar bugün bayideydim Citroën Serverlari kuracak mi turkiyede dedim evet dedi satıcı 2025 haziran gibi dedi ama 2026 yida bulabilirmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakalll -- 27 Kasım 2024; 19:11:39 >
  • cakalll kullanıcısına yanıt

Ne sunucusu kuracaklarmış

Acele etmesinler, şöyle 2030 falan da olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 27 Kasım 2024; 22:45:6 >
  • Yazık elektrikli araç alan arkadaşlara özellikle üzülüyorum araç online olmuyo bir türlü. Yine biz benzinli aldık alacağız neyse deyip geçiyoruz. p... Ler bare araç yönetimini ilgilendiren sesli komutların çalışmasına izin verseler sadece teselli edecek onada izin vermiyorlar.. .
  • 2021 yılı pandemi nedeniyle her araç birbirinden farklı geldi neredeyse. Kablosuz AA yok. Kabloyla bağlanın.

Ses kısmaya uzun basınca hem mute luyor hem de pause yapıypr. Ses açınca da play yapıyor.

Ancak bunun için bir kere elle çalma komutu vermek gerekiyor. Spotify hiç açmadıysanız mesela bu şekilde başlamıyor. Ama AA ayarlarında doğrudan müzik çal seçerseniz çalışacaktır.

• Elektrikli c4 ve c4x kullanıcıları bilgi paylaşımı için konu açıldı.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160107233
  • S.a. Arkadaşlar bende araniza yeni katıldım
    siyah renk ile🙂 shine bolt 1.2
    YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025
    YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025

• engova kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun; kazasız, belasız, arızasız ve sağlıklı günler dilerimYENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 .

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binmek kısmet olsun.

• Selamlar herkese,iki gündür aracı ilk çalıştırdığınızda Please Remove SD Card sesli uyarısı alıyorum.Aracim 2024 Mayıs çıkışlı c4x.Bu problemi yaşayan oldumu?Varsa ki sanırım araçta bir yerde SD Card var,yeri neresidir acaba?
  • Sozar35 S kullanıcısına yanıt

Araç kamerası var mı?

A.s hoşegeldiniz, Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Evet var,sanırım kameradan geliyor uyarı..

👍

Kameranız SD kartı kontrol eder açılırken, onun uyarı sesidir.

• 2024 modelinde şahinlerde kablosuz şarj var mı acaba

Birde seyir kamerasını serviste alıp taktıran var mı 20bin civarı hatırlıyorum dedi pahalı geldi baya yada dışarıda alıp serviste takarlar mı bu konuda tecrübesi olanlar tecrübesini paylaşırsa çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakalll -- 2 Aralık 2024; 13:2:2 >

2024 shine pakette kablosuz şarj yok.

70 mai alın 2 3 bin liraya, kendiniz takarsınız. Youtube'da örnek videolar var. Takamasanız bile bir elektrikciye gitseniz 400 500e takarlar max. 20 bine gerek yok. Araç garantiden çıkmaz dışarıda taktirsaniz bile. Usbden güç alıyor çünkü.
    Sd kartınız arızalı. Araç kayıt kamerasının. Onu değiştirin. Sorun çözülür.
  • 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.