Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (451. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: MÜŞAVİR , burak.ozer , fatih33yucel
3 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9.167
Cevap
301
Favori
613.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben de yeni aldım. Henüz 750km de. İki sabah işe giderken tüketim değerleri aşağıda. Bugün trafik daha çoktu. Dün sabah eko modda sürdüm bu sabah normal.

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025
  • kurtefem K kullanıcısına yanıt

Adaptif Hız sabitleyici Shine ve ShineBold da standart olarak geliyor. Açılan özellik aktif şerit takibi. ksıacası yarı otonom sürüş. Yol dönerse aracı döndürüyor. Bu Shine Bold da standart gelirken Shine de açılabilen bir özellik. Bunu kastetmişler.

Çalışması ise oldukça başarılı. Yoğun trafikte gaz fren bile yapmıyorsunuz. Ancak, tepkieleri insan tepkisi kadar hızlı değil bir de ayağını gazdan seç de süzülsün yok. Gaz fren. Ancak yine de çok başarılı.

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt

Bende Shine paket var. Yarı otonom sürüş ve otomatik park özelliğini 3.000 TL gibi bir fiyata açıyorlar. Fakat güvenemiyorum, dışarıdan kodlama müdahalesi ile eklemek sorun teşkil edebilir. Birde PSA grubu zaten elektronik arızalarıyla meşhur. Dertsiz başımıza dert almayalım :)

Sadece şu elektrikli bagaj aklımı çelmiyor değil :)

• heavyyear kullanıcısına yanıt

Hocam aynı fikirdeyim. Uzun yol yapmadığım için varsın direksiyonu kendi çevirmesin. Zaten temas uyarısı veriyor. Ancak, kendi açılıp kapanan bagajı sanırsam 3. sene biter bitmez yaptıracağım :)

Hocam şehir içerisinde şeritte tutma bile bazen çileden çıkarabiliyor beni. Ani manevra yapmam gerektiğinde tersine tepen bir direksiyon kafa karıştırıyor :) Benim 3. sene bitiyor 2025 mart ayında. Servis garanti uzatma için 15-20 bin tl fiyatlar istiyor. Pek mantıklı gelmiyor uzatmak.

Servise o parayı vermektense elektrikli bagaja vermek daha mantıklı. 15-20 bin arasında değişen bir fiyatlama var.

Bagaj açılıyor da kapanmıyor c4xler de. c4 lerde oluyor bildiğim kadarıyla cetas gibi servislerde yapıyor

bu tarz içeriklere bakarak alırsanız hayal kırıklığına uğrarsınız, 30 bin km deyim şehiriçi 8 litrenin altını görmedim. Uzun yoldada 5.5 litre oda 115 ile sabit giderken.

• cakalll kullanıcısına yanıt

C4 lerde açılmıyor bile. Bizim bahsettiğimiz bagaj açma ise süspansiyon ve kilit değişiyor. Sensör takılıyor. Ayakla ve düğmeyle otomatik açılıp kapanıyor. C5 shine bold larda olan otomatik bagaj özelliği yani.

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025Wass Technicyoutube
    Sıfır Citroën C4 Araçlar ♦️Elektrikli Bagaj Donanım Ekleme ♦️Ayakla Bagaj Açma/Kapama 🚦WASS TECHNİC 🚦 👍Orjinal Donanımlar & Orjinal Çözümler ☎ 05531708844 🌏 www.wasstechnic.com 💻 wassteknik@gmail.com #citroen #citroenc4 #citroenclub #citroenturkiye #citroenfanphoto #citroenc5aircross #citroen_suv_turkey #citroenc3aircross #citroenc3 #citroençayan #turkiye #istanbul #mersin #osmaniye #malatya #ankara #adana #mardin #nevsehir #citroençayan #peugeot_ogutler #miramoto #vwopat #gizliözellikaçma
    https://www.youtube.com/watch?v=C9Cx5YOQFUM
  • Bende aynı şeyden bahsediyorum hocam hatta internette Citroën market diye bir site var aparatları satılıyor güzel bir özellik bende c4x var onda sadece kumandadan acma var çok istemezlerse yaptırırım ama ayaktan bagaj acmalarda otomatik yikama makinesinde silindirin kapi açtığı video var dikkat etmek lazım 🙂
  • Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde c4x aracımda göstergede şu 2 arıza mesajıyla karşılaştım.

- Airbag(ler) veya ön gergili emniyet kemer(ler)i arızası

- Çarpma sonrası fren sistemi hatası

Servisten randevu aldım, bir hafta sonraya verdiler. Sonra internetten biraz araştırdım, c5 aircross sayfasında birileri, şoför koltuğunun altındaki soketler çıkmış olabilir, onu kurcalayın demişti. Denedim ve sorunum düzeldi. Aynı sorunu yaşayan biri olursa diye buraya bırakayım dedim bilgiyi.

Hocam fiyat olarak kaça anlaştınız acaba?

Düşük ortalama hız (15-16 km/s mesela), yoğun trafik, dur-kalk, yokuş ve kısa mesafe birleşirse 12-13 lt ler normal. Hemen her benzinli aracın kabusudur bu senaryo.

Hatta şöyle tablo atıyım, işinize yarar. Tamamı Ankara Şehir içinde, yerine göre çok sıkışık trafik, yerine göre normal trafik, bazen soğuk motor ve çok kısa mesafe ki zaten 1 km olarak gördüklerinizin bazıları 300-400 mt mesafeler aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 4 Aralık 2024; 16:42:12 >
  • Yakıt İst ortalamam 9
  • Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.
    Bugün kaporayı verdim C4X shine, beyaz renk siyah tavan 1340 nakit fiyatı...
    Bu ay içinde gelecekmiş bakalım bekliyoruz.
    Çok marka araştırdım. F/P olarak bana en mantıklısı bu araç geldi bu fiyat bandında.
    Şuana kadar duyduğum en düşük fiyat Rabbim ağız tadıyla kazasız belasız binmeyi nasip etsin
  • cakalll kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, Amin inşallah

• Soğuk havalar da ilk calistirmada, aracın motorundan gaza bastikca uğultu ve sanki devam eden çark dönüşü gibi tık tık eden bir ses geldiğini fark ettim. Bu normal midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunay59

Soğuk havalar da ilk calistirmada, aracın motorundan gaza bastikca uğultu ve sanki devam eden çark dönüşü gibi tık tık eden bir ses geldiğini fark ettim. Bu normal midir ?

Kılavuzda yazan "Benzinli motorlarda, soğuk çalıştırmanın ardından, katalitik konvertörün önceden ısıtılması, 2 dakikaya kadar sürebilen (yüksek rölanti hızı) hissedilebilir motor titreşimlerine neden olabilir."

Yani normal.

• Tunay59 T kullanıcısına yanıt

3 silindir düşük hacimli motorun ve benzinlinin kaderi yazları 1-2 dakika, kışları 3-4 dakika da normale döner

Ağustos ayında aldığım Shine paket aracımda açtırmıştım bu özellikleri. Gayet verimli çalışıyor, şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Özellikle otobanda akşam seyahatlerinde çok kullanışlı oluyor. İki eksiği mevcut; ACC dur kalk yapmıyor ve mesafesi ayarlanmıyor. Mesafenin ayarlanmamasının sebebi bizim pakette direksiyonda uygun düğmenin olmaması; dur kalk yapmamasının sebebiyse farklı bir beyne sahip olması.

Otoyol Sürüş Desteği'ne ek otonom parkıda açıyorlar. Ancak araç önce park alanı tarıyor vs bu süreçler yavaş kalabiliyor. Bu özellik en çok "acaba sığar mı" endişesi yaşanacak alanlarda kullanılabilir. Genel itibariyle memnunum diyebilirim. Garanti konusunda servisle görüşmedim, haliyle sorumluluğu kabul ederek işlemi yaptırdım.

• 
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.