Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (499. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: KFC58
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.711
Cevap
339
Favori
706.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekstra bir şey yok mu hocam gözünüze çarpan güncelleme sonrası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • h4rml3ss kullanıcısına yanıt
    Valla hocam algılarım çok iyi değil ama bişi gözlemlersem yazarım :)

• qhost06 Q kullanıcısına yanıt
    Wifi hala aktif degil sanirim? Gelebilecek en buyuk güncelleme bu olurdu zaten

• Hani veri ücretlerinden kaçınıyorlar diyelim, o zaman da fiat yol arkadaşım gibi (ki my citroen uygulaması buna göre geliştirilir) ücretli bir abonelik yapılır, aylık ya da senelik ücreti olur, onu ödeyen en azından kablosuz veriden faydalanır, o kadar da zor değil şöyle düşününce ama bilmediğimiz başka nüanslar mı var acaba....

• beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için. Yaz başı değiştiririm o zaman. Pianoblack ppfi nasıl sökebiliriz bilgisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Mesele sanırım T. C. sınırları içinde bir bilişim altyapısı kurmak. Tr deki araçların verilerini burada tutmak, kayıtları burada tutmak. Adam tüm dünyadaki verisini kendi merkezlerinde tutarken, tr için burada böyle birşey yapmak zorunda kalmak istemiyor (sanırım). Ciddi bir yatırım ayrıca ciddi bir altyapı değişikliği.
    Eninde sonunda çözecekler ama bakalım ne zaman.

• Doğru, o kısmını düşünmemiştim ama artık stellantis çatısı altında olduklarına göre ve tofaş, stellantisin Türkiye haklarını aldığına göre yakında böyle bir ihtimal gerçekleşebilir.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Olay tamamen arkadaşın dediği gibi veri merkezini ve serverını Türkiye'ye kurma zorunluluğu. Y.dışına göndermek istiyorsa da benim onayımı almak zorunda. Bunu Avrupa için tıpış tıpış yapıyorlar. TR için de yapmasam da olur özellikleri kapatır geçerim diyebiliyorlar...

söylentilere göre önümüzdeki yıl merkezin kurulması planlanıyormuş. ancak TOFAŞ'ın da içinde bulunduğu durum malum. ben olacağını sanmıyorum.

Gerçi Citroen TR'yi sevdi. İzmir'de yedek parça merkezi bile açtı ama.... kim bilir bakarsınız kurarlar :)

Gerçi kursalar da mevcut araçlara özellik açarlar mı emin değilim. Yok o yok yok bu yok diyip geçiştirirler diye düşünüyorum.

• Thief. T kullanıcısına yanıt
    Orjinal balatalar yarı önür olmasına rağmen sesleri beni çıldırttı bitmesini beklemesen Bosch car serviste değiştim 2-3 haftadır ses yok

• sezer1578 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Bayi aracınızı eylül ayında almış ve stokta bekletip size şubatta satmış. Ruhsat ta da muayene geçerlilik süresi eylül 2026 görünüyordur.

• sezer1578 kullanıcısına yanıt
    bayi stoğunda aldığınız aracı tahminen 5-6 ay bekletmiş ,ondan kaynaklı,faturanızdan gümrük giriş tarihini kontrol edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firefighter06 -- 11 Şubat 2025; 21:42:42 >
  • tshoba kullanıcısına yanıt

Hangi marka balata taktirdiniz hocam fiyatları nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttrapper kullanıcısına yanıt
    Bosch ön iki balata işçilik dahil 2750 TL

Teşekkürler birşey değilmiş beklemeye değmez bence bir an önce bende değiştireceğim.

Hocam balata veya disk değişimi dışarda yaptırmak garantiyi bozmuyor dimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, aracımızı alalı 2 hafta kadar oluyor(shine paket). 2-3 gün kadar önce multimedyadan kendi adıma ve eşim adına kullanıcı profilleri oluşturdum, ekrana widgetlar fln ekledim. Genelde de eşim kullanıyor aracı. Dün sabah işe giderken fotoğraftaki gibi multimedya bomboş şekilde kalmış. Stop edip çalıştırmış ama düzelmemiş, iş çıkışında ise hiç bir sorun olmamış. Bugün ise herşey normal gözükse de carplayde müzik çalıyor gösterse de hiç ses gelmemiş.

Bu sorunların sebebi ne olabilir?

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025

• san_jose kullanıcısına yanıt

Android Auto ya da CarPlay bağlanmaya çalışırken bu tarz hatalar olabiliyor. Özellikle telefon ayarlarında izinler vs tam verilmediyse.

Ev tuşun basıp bekleyebilir ya da yukarıdan aşağı paneli çekip cihazlarımdan bağlantı kesilip yeniden bağlanılabilir.

Ayarlar oturduktan sonra bu tarz sorunla hiç karşılaşmadım.

Motoru kapatıp açmak da çözmüyor çünkü multimedya kapanmıyor.

• Kısa güncel çekeyim.

Araç dün sabah servisten çıktı.

1 adet enjektör arızası nedeniyle garanti olması adına set halinde hepsini değiştirdiler.

Gidişte, çalışmada, çekişte en ufak sorun yok gözüküyor.

İnşallah böyle sorunsuz devam ederiz.

Teknik servisin çalışmasını her gittiğimde beğendim, ancak müşteri yaklaşımını Citroen olarak sevmedim.

• citroen pişmanlıktır..

• Otomatik bagaj kapağıyla birlikte yeni logolu ve bagaj açma butonlu anahtara geçtim.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.