Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (498. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: unha
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.992
Cevap
318
Favori
669.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ödeme çıkmaz, geri çağırmala güncellemelerinin tümü ücretsiz yapılır.

• merhaba,

1.2 PureTech 130 HP - EAT8You / Max 2025

bu araçlarda hala yağ içersinde çalışan triger olayı devam ediyo mu , bir yerlerde zincir muhabbeti de dönmüştü, bilgisi olan var mı?

• ecthelion_tt kullanıcısına yanıt

Benzinlilerde aynen devam, hybrid olanlar zincir. Hybrid olanlar çift kavrama şanzımana geçti sanırım.

• powermoon kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yapıldı ama bir şey değişti mi hiçbir fikrim yok ayarlar sıfırlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qhost06 -- 10 Şubat 2025; 19:35:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, C4 Shine aracımı Temmuz 2024’te aldım. Şu an 4500km’de olmasına rağmen aracı her çalıştırdığımda 3 hafta içinde bakıma götürün uyarısı veriyor. İngiliz anahtarı simgesi ikaz lambası yanmaya başladı. Bakım için erken değil mi? İlk aracım olduğu için yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yufas Y kullanıcısına yanıt
    Hocam mycitroen uygulamasında servis işlemleri->servis takvimi kısmında garanti başlangıçı hangi tarih yazıyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kendim yaptım. Youtubeda piano black ppf yazıp arattım izledim biraz. Çok zor değil ama kolay da değil. Ben birkaç yerde hava boşluğu bırakmışım ama çok göze çarpmıyor. Hava boşluğu kalırsa iğne ucuyla delip havayı alabilirsiniz dediler ama ben yapmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yufas

Merhabalar, C4 Shine aracımı Temmuz 2024’te aldım. Şu an 4500km’de olmasına rağmen aracı her çalıştırdığımda 3 hafta içinde bakıma götürün uyarısı veriyor. İngiliz anahtarı simgesi ikaz lambası yanmaya başladı. Bakım için erken değil mi? İlk aracım olduğu için yardımcı olabilir misiniz?

Aracı "0" mı aldınız?

Normalde 1 yıl ya da 15 bin km de ilk bakım yapılır, hangisi önce dolarsa.

• Augeas kullanıcısına yanıt

2025 model bu özelliklerde 1580 çok çok uygun, ben de aralıkta 1340 a shine aldım, uygun aldığımı düşünmüştüm ama yanılmışım. Makyajlı kasada ekran da büyüyor hem, pişman ettiler şimdiden aldığıma

• joeblacker J kullanıcısına yanıt

Pişman olunacak bir durum yok bence. Ekran 1,5 inc büyümüş sadece ama işlevsellik olarak çok bir farkı yok. Mesela eski ekranda da devir ve harareti aynı anda göremiyorduk, makyajlı yeni ekranda da böyle. Dikkat ettiyseniz makyajlı kasada farı tek parça yapmışlar, kaputun önünde logo çevresindeki ve camlardaki krom detayları çıkartıp yerine plastik koymuşlar. Tablet tutucuyu ve tablet koyma gözünü de kaldırmışlar. Tablet koyma gözü ekstra bir saklama alanı olarak kullanılabiliyordu. C4 sahibi olarak makyajlı kasanın arka tasarımını beğendim sadece. Sizde c4x varmış, makyajlı c4x'in arkasında hiçbir değişiklilk yok zaten.

• Merhaba arkadaşlar,

5 Şubat tarihinde C4 Shine satın aldım. My Citroen uygulamasında garanti başlangıcı 30 Eylül ve periyodik bakımı da 8 ay sonra yazıyor. Uygulamada neden garanti başlangıcı ve servis süresi böyle yazıyor. Bayi yıllık bakımı Şubat ayında demişti.

• onuryilmaz02 O kullanıcısına yanıt

Tasarım olarak eskisi daha iyi katılıyorum, daha heybetli duruyor makyajlı kasaya göre. Ekran büyüklüğü canımı sıkmıştı ama o da çok fark etmiyor diyorsanız çok da pişman olunacak bir şey yokmuş evet. 1485 e 2024 model shine bold vardı 1-1,5 ay önce, 1 model 100 bin fark etmesi de normal zaten.

• mucoyaho kullanıcısına yanıt

Bu yapışkan yazın aracıjn için 60 derece olunca plastiğe işler rezil eder. Yılda 1 değişmeniz lazım. Denedim biliyorum. Aracın kaputunda 2 senede boyanın içine geçti. Aman dikkat

Üstat şöyle düşünelim, genelde bu gibi durumlarda işin ucu “param/imkanım buna yetti” gibi bir cümleye çıkıyor :) Ben de T-Roc’lara bakıyordum aralık ayında, güzel de indirimler vardı ama ekstradan bir kredi çekmek istemedim mesela. Kısmet biraz da bence bu işler.

Daha iyileri nasip olur umarım.

Ayrıca makyajlı kasanın ön tasarımı bence rezalet olmuş, o eski far detaylarının ve Citroen logosunun uyumu tamamen ortadan kalkmış.

Aynı pişmanlık bende de var ,daha alalı 2ay dolmadı, araç bayi otoparkındayken uzun süre yatmaktan kaynaklı oluşan defolar icin citroen tr hiçbir çözüm sunmadı. Üstüne birde geçen aracı yıkarken fark ettim arka kapının birinde kronik olan boya kabarması oluşmuş ,dert aldık başımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firefighter06 -- 10 Şubat 2025; 20:36:1 >

lastiklerin neyini begenmediniz hocam yol sesini mi

• ttrapper kullanıcısına yanıt

Arkayı kolay koparıyor, rezalet bir yol tutuşu var. Sesle ilgili çok bir problemi yok.

Aracı eşim kullandığı için risk almak istemedim, güvenliğe önem verdiğim için değiştirdim ama sürüşte bu kadar fark olacağını düşünmemiştim.

Kesinlikle iyi yapmışsınız. ÜZerinde gelen yazlık lastikler vasat. Yol tutuşu aşırı zayıf.

• beyzade0606 kullanıcısına yanıt

Sırf bu durumu düşünüp almaktan vazgeçtim. Biraz dikkat ederseniz kolay kolay çizilebilecek bir malzeme gibi gelmedi bana. 8 aydır kullanıyorum, şükür henüz çizik oluşmadı.

• Tavsiye ettiniz ses yapmayan bu araçta kulladığınız fren balatası var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.