Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (496. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: castortroy , heavyyear
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.985
Cevap
318
Favori
669.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarın gidip shine bakacağız teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt

Bende de var bir kararsızlık ec4 için. Doğuştan elektrikli olmaması, 115 kw çok bulunmaması gibi sebepler büyük eksi. Tek avantajı düşük tüketimi, 13-14 kw tüketim kolaylıkla sağlanabiliyor. Ama geleceği meçhul, çok zarar ettirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BilgiFakiri kullanıcısına yanıt
    Her elektrikli ikinci elde zarar ettirir. O yüzden elektrikli alınacaksa ikinci el alınıp denenmeli. Sıfır alınırsa çok zarar ettirir.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Onun farkındayım. Ancak ec4 çok daha fazla zarar ettirme potansiyeli var. Çok tercih edilen bir altyapısı yok. Örneğin BYD'ye göre daha fazla zarar ettirir.

• Araç üzerinde gelen Bridgestone Dueler Sport HP 215 60 R17 96H lastiklerimi aracım henüz 2.500 km'de iken söktüm.

Takım olarak almak isteyen olursa yardımcı olurum.

Merhaba. Yazılımla acc nasıl aktif edildi acaba serviste mi yapıldı? Serviste değilse garanti bozulmuyor mu? 2023 kasımda teslim almıştım ben de..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kışın sadece kalorifer kullanıyorum A/C aktifleştirmiyorum hiç ama bazen arabayı çalıştırıp kaloriferi açtığımda otomatik olarak A/C modunda açmış oluyor. Çok kafasına göre yapıyor bunu. Başına gelen ya da sebebini bilen var mı?

• Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt
    On cama verecek sekilde ayarli olursa otomatik olarak ac calisir.

• Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt

Aynen kafasına göre yspıyor, ayarı, sistematiği yok, çözemedim.

• Merhabalar. Orta konsoldaki siyah parlak kısım için çizilmeye dayanıklı kaplama vs var mı bildiğiniz arkadaşlar? Çok çabuk çiziliyor.

• trilogyx kullanıcısına yanıt

Merhaba, serviste yapılmıyor. Bu işi yapan kişiler var. Ben psakodlama'ya yaptırdım. Garanti konusu muamma. Kimisi bozmaz diyor kimisi bozar diyor. Şöyle ki beyinde bir problem oluşursa garanti dışı bırakabilir çünkü müdahale beyne yapılıyor ancak şanzıman veya motor sorunu garanti kapsamında kalıyor diye düşünüyorum. Net bir bilgi yok. Zaten yazılım güncellemesi geldiğinde tekrar orjinal hale dönüyor, yeniden açtırmanız gerekir. Bu durumda ücretsiz yeniden açıyorlar.

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    Bende de bu güncelleme mevcut bir ara gider yaptırırım.
    İnternetten araştırdım Radyo frekansı bağlantı kutusu (BSRF) demekmiş 🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kurtefem K kullanıcısına yanıt

Aldığım gün direkt PPF kaplattım.

trendyol.com
    ael-tech Citroen C4 Suv Vites Etrafı Piano Black Uyumlu Koruyucu 2022 2023 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/ael-tech/citroen-c4-suv-vites-etrafi-piano-black-uyumlu-koruyucu-2022-2023-p-472472699
  • uA060 kullanıcısına yanıt

Merhaba. 2024 feel bold kullanıyorum 1 aydır. Ekstra güvenlik paketi de mevcut. Kararan dikiz aynası ve ön park sensörü dışında benim eksikliğini hissettiğim bir donanım yok.

Ama bir arkadaşın dediği gibi kişiden kişiye göre değişir. Donanım listesine bakarak karar vermenizi tavsiye ederim.

Arabanın içi koltuk harici aynı zaten. Şimdiden hayırlı olsun.

• Grayjam G kullanıcısına yanıt
    Malesef annem karar değiştirdi Toyota corollaya yöneldik Citroen başka bahara kaldı teşekkürler ilginize

• uA060 kullanıcısına yanıt

Güzel seçim :) şimdiden hayırlı olsun hocam.

• Grayjam G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam daha iyisi sizlere inşallah

• 8 Şubat 2025 tarihinde, 2025 model makyajlı Max paket C4X, bütün opsiyonları mevcut halde (Ön kamera, masajlı koltuklar, ısıtmalı direksiyon, açılabilir cam tavan) bayii 1.580.000 fiyat çekti. Bilginize.

Aralık sonunda 1.370.000’e C4X Shine almış olmak biraz üzdü açıkçası. Halbuki alırken de uyguna geldiğini düşünmüştüm.

Teşekkürler. Ben bir arabayı aldın mı 8 sene falan rahat kullanırım. Suyunu sıkarım yani. Araç çok cazip duruyor elektronik oyuncak gırtlak dolu. Özellik dolu. 2.el açıkçası beni pek zorlamıyor ama 1 2 yaşında 2.el almakta çok mantıklı duruyor. Toyota avensisten bu araca geçmeyi düşünüyorum bakalım. Nasip

• Uzun süre kullanmayı düşünenlere tavsiyem bir an önce Bridgestone Dueler lastiklerden kurtulun.

Kaliteli bir lastikle araç bambaşka bir karaktere bürünüyor.

• 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.