Şase no ile sorguladığınızda hangi güncelleme çıkıyorsa onu yapıyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (494. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Eski tip multimedyalı modellerde oluyor. (2023 ve öncesi). Yeni tiplerde (kablosuz carplay olanlar) olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2800km de benze bir durum başıma geldi. 2 haftada 4 kere arıza ışığı yaktı. Kapayıp açınca geçti. 4. den sonra sönmedi.
Servise gittim. Ateşleme hatasından silindirler arası enjektör değiş tokuş yaptılar. Sorunun nerede olduğunu tam tespit etmek için yaptıklarını söylediler. Bir daha hata verirse gelin bakalım ona göre kayıt açıp değişikliği yaparız dediler.
2 hafta oluyor maşallahı var. Sadece ilk çalıştırmada motor 1200 devirdeyken biraz titriyor. 15 sn de geçiyor. Bir daha da titremiyor.
3 silindir olmasından bunlar hep 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim aklıma direkt arka difüzör geldi ama X'lerde de 2 somunla mı tutturmuilar bilmiyorum. 2024 C4'lerde kronik, somunlardan biri titreşimden dolayı düşüyor ve ses yapıyor. Kontrol edebilirsiniz siz de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bsrf yazılımı nedir? Yaptırmak gerekir mi? Bununla alakalı bilginiz var mı acaba
Bunu yaşayan çok fazla kisi var , bu konuda watsap grubu bile var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firefighter06 -- 5 Şubat 2025; 22:11:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eski-yeni durumu değil araç 2024 model. Yazılım farkı var Feel Bold'lardaki donanımda hararet ve devir aynı ekranda geliyor. Shine ve üstündekilerin yazılımında yapılamıyor bu.
-
Donanım farkı da var. 2023 ve öncesi Shine ve Shine Bold'lardaki ekran. Yeni multimedya Snapdragon işlemcili, orta ekran tam ekran olarak çalışır ve kablosuz Carplay var.
-
Feelboltlarda bu özellik olduğunu bilmiyordum, göstergelerin tamamen elektronik olması hic sevimli gelmiyor bir türlü, arabalarda bazi şeyler mekanik olarak kalmalıydı bence.. Mechanic sistem maliyeti yüksek tabi eski diye algı oluşturup unutturdular. .
Sonuç ne oldu:butun bilgilerin olduğu bir gisterge c4 seviyesinde yokmu dersin ekran gitmesi hatası mi. Dersin ne dersen de🙂
Hadi elektronik yaptın berlingoda olup bu arabads olmsyan sey neyki ona koyuyorsun buna koymuyorsun😊
Büyüyünce berlingo alacam😄
Selamlar
1.2 shibold kullanıyorum bir çok kez otomatik frenleme yaptı ama sadece sanırım 50 km altı hızlarda bu desteği sunuyor .
-
Bir defasında garaja girerken duvara vurdum sandım. O kadar sert fren yapıyor. Dİkkat etmek lazım :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bdrbdr35Merhaba,
Aracıma rötüş boyası almak istiyorum ama boya kodunu bulamadım. Yaptığım araştırmalar neticesinde boya kodunun sol ön kapı alt kısmında bulunan lastik basınç bilgilerinin de yer aldığı plastik etiket üzerinde olduğunu öğrendim ancak bu etiketin altına su geçirdiğini fark ettiğim için araçtan söktüm pas yapmasın diye. Onun da resmini çektim basınç bilgileri lazım olur diye ama sağda boya bilgisi yazan yerdeki yazılar okunmuyor. Aracın başka yerinde boya kodu yazar mı ya da nasıl öğrenebilirim. Boya sitelerinde bakınca 2021 c4 siyah için 4 farklı siyah renk çıkıyor. Tek çıkmadığı için sorun olur. Bu arada boyayı paslanmış kapı içini rötüşlamak için kullanacağım. buraya müdahale eden var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
-
-
Teşekkürler ancak sesin arka pandizottan geldiği bariz, fren ışığının olduğu yere bir şey sıkıştırsam gelmeyecek mesela.
-
-
Bsrf diye arayınca anten modülü çıkıyor. Wifi ile alakalıdır inşallah :)
2024 c4x'te görünmüyor bsrf güncellemesi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde 15,000 km de bakım aralığı olduğunu öğrendim. Ancak 10,000 den itibaren servise götür uyarı ışığı yanıyor. .Araç şirket üzerine kayıtlı. 11,000 km civarında ilk bakımını yaptırmıştım. 21,000 de uyarı ışığı yandı. 24,000 de servise götürdüm.
Aracı sıfır olarak almıştık. Senede 30,000 km civarı yapıyorum.
-
Sayın Ardicli2000,
Cevabınız için teşekkür ederim. Aynı problemi yaşadığımızı ve servisten benzer yaklaşımı aldığımızı tahmin ediyorum.
Dün sabah servisten çıktıktan sonra fırsat buldukça, aynı problem olacak mı diye yüksek devirde kullanıyorum.
Şu ana kadar bir problem olmadı.
Dediğiniz gibi 3 silindirden olmalı.
90' lı yıllarda fakültede motor dersinde, 3 silindirin dengesiz olacağı ve 3 silindirli motor tasarımının daha baştan yanlış olacağı öğretilmişti. Aradan 25 seneden fazla geçti. Teknoloji ilerledi, zihniyet değişti. O zaman olmaz denilen 3 silindirli motorları kullanıyoruz.
-
Aksi gibi bu sabah yine uyarı verdi.
Kapayıp açınca gitti. Bakalım kalıcı uyarı verince gideceğiz tekrardan. Km düşük diye parça da değiştiremiyorlar. Her işleme kayıt açıp onay almaları gerekiyormuş.
Merhaba hocam ürün linki var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X