< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (495. sayfa)
-
-
Ben de yine şikayet yaşarsam, gelişmeleri size aktarırım.
Saygılarımla,
-
rengin adını, araç markasıyla birlikte google'da yazın benim aracımda da kapıda boya kodu yoktu öyle buldum
-
Hocam egea aracınızda bu koşullarda tüketim nasıldı?
-
Egea ile bu kadar düşük ortalama hız verisi bulamadım arşivde, yine en yakın böyle bir işten eve dönüş verisi var
-
Merhabalar , annem için bu araca bakıyorum , feel bold ile shine paket arasında çok fark var mı bütçem orta pakete yetişiyor anca , birde kullananlardan görüş almak isterim nasipse 1-2 güne alacağız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. 2021,2022,2023 model aracını sıfır alan arkadaşlar ruhsattan muayene geçerlilik tarihini kontrol etmenizi öneririm. Bu tarih dilimlerinde firmalar araçları stoklayıp sattıkları için fatura tarihi ile ruhsat tarihi arasında bir kaç ay oynuyor. Ben 2023 aralık sonunda aracımı aldım ama ruhsata bakınca muayene geçerlilik tarihi ekim görünüyor. Sonra Tuvturk e gidince sürprizle karşılaşmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Merhabalar,
Bu sorunuzun cevabı kişiden kişiye çok değişiyor. Kimisi 0 araba olsun boş olsun diyor ben ise 2 yaşında olsun full olsun düşüncesindeyim. Kişisel fikrim Feel bold ile Shine arasında dağlar kadar fark var ama başka biri de bir fark yok diyebilir.
-
Hocam ne gibi farklar var mesela bariz diyebileceğimiz ? Yani bütçemiz Maks 1300 civarı o paraya dolu paket bulamadım km si az kazasız falan o yüzden buraya bi sormak istedim , kendimde 508 kullanıcısıyım Fransız araçlara yabancıda değilim ama Citroen hiç kullanmadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Advence koltukdan, göğüs kaplamasına kadar çok fark var ,shine al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firefighter06 -- 7 Şubat 2025; 16:18:5 >
O kadar mı ya :) nasip artık hem model yılı yüksek hem düşük km arayınca bütçe anca ona yetecek gibi duruyor
Hocam birde alacağınız yıla göre Shine paketin donanımları değişiyor. Buna da dikkat edin. Ben 2023 Kasım çıkışlı C4 Shine sahibiyim. Fabrika çıkışı ACC yok mesela, düz CC var. Ancak aynı yılın ilk aylarındaki araçlarda ACC mevcut. Ben yazılımla otonom sürüş, acc ve park yardımını açtırdım. Bütçeniz Shine pakete yeter hatta o fiyat aralığında kendi aracım ilanda. İlan numaram 1224123767. Araçtan memnunum sadece elektrikli araçlara yönelmeyi düşünüyorum.
-
Hocam bulduğum feel bold paket 2024 model hangi ay çıkışlı bilmiyorum ama sanırım yeni alınmış 0 km , fiyatta sizin ilandan biraz düşük
Feel Bold'da normal hocam düşük olması. 2024 olduğu sürece hangi ay olduğunun önemi yok, yeni araç. Araçtan beklentilerinizi değerlendirip karar verebilirsiniz. Hayırlısı olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X