Şimdi Ara

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
17
Favori
112.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kartal öztek bayiisine hala gelmemiş.Benim gibi oradan kapora yatırıp arac bekleyen var mi? Shine paket.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verso5 V kullanıcısına yanıt
    Hepimize hayırlı olsun inşaallah. Kazasız belasız kullanmak dileğiyle. Ödeme işlemlerini bitirdim bugün. Cuma akşamına yetiştirmelerini bekliyorum. Aile yavaş yavaş gelişecek ama bu fiyat politikası biraz zorlayacak gibi yeni alacak arkadaşları. Zira o fiyatlara çıkınca 3008 gibi başka araçlar da devreye giriyor. Şahşen ben 250 Li rakamlar olsa düşünürdüm. Ama kullandıkça fikrim değişebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rampage kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler.

• İyi akşamlar, araçlarını teslim alanlara tekrar hayırlı olsun. Ekonomi modu ile ilgili gözlemlerim; öncelikle ekonomi moduna alınca direksiyonda bariz bir sertleşme yaşanıyor, normal modda uçan araç bir anda 1.2 motor gibi aracı ancak basınca götüren bir şekle dönüyor, yakıtta ise şehiriçi yaklaşık 0.2 litre tasarruf ettiriyor gibi. (Aracım benzinli 1.6 THP 180 PS)

• NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    Kart şeklinde HGS var ve okusun diye ön tarafa koymuştum, hafif frende kaydı ön cam ile göğüs arasındaki boşluktan içeri giriverdi? Göğüsü sökmeden de çıkartmak mümkün değil, HGS’yi oraya gömdük .

Yalıtım olmasa da, bu ürün oraya her şeyin kaçmasını önleyecektir.

Bituself malzeme var, bagaj ve kapı içleri için uygun ürün. Nette uygulamaları var.

Hatta 2 yıl önce aracı aldığımda almıştım ama günden beri uygulamaya geçemedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 30 Ekim 2019; 20:41:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: texasboy77

İyi akşamlar, araçlarını teslim alanlara tekrar hayırlı olsun. Ekonomi modu ile ilgili gözlemlerim; öncelikle ekonomi moduna alınca direksiyonda bariz bir sertleşme yaşanıyor, normal modda uçan araç bir anda 1.2 motor gibi aracı ancak basınca götüren bir şekle dönüyor, yakıtta ise şehiriçi yaklaşık 0.2 litre tasarruf ettiriyor gibi. (Aracım benzinli 1.6 THP 180 PS)
    Eco modlar öyledir, araç iyice hantallaşır sarfiyata da o kadar etkisi olmuyor. Ani hızlanma gerektiğinde, istenileni de çabucak karşılayamaz. Bazen sıkıntılı olur.

BMW lerdeki gibi “yelken modu” gibi bir özellik ile birlikteliği yok ise, ben gereksiz buluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.

• domer2525 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim siz de bekliyorsunuz sanırım. aracınıza en kısa sürede kavuşursunuz inş.
  • gemstoneblue kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam malesef ayrıca 19 jant önermiyorum hem çok pahalı hemen konfordan kısıyor

• domer2525 kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri Kristası

Hayır hocam malesef ayrıca 19 jant önermiyorum hem çok pahalı hemen konfordan kısıyor
    Shine donanım araçların gönderimi gelecek haftaya sarkar mı yoksa bu hafta sonuna kadar bitirir misiniz diye sorsam bizi bilgilendirebilir misiniz
  • dentist24 D kullanıcısına yanıt
    Bitirdik araçlar tırlara yükleniyor hayırlı olsun 😘

• quote:

Yarın sabah tüm araçlar bayilerde olacak bu durumda teşekkürler elinize sağlık.
  • bu otoyal paketi açma işi bence çok önemli. Aracın donanım kategorisi en üst seviyeye çıkıyor. Bence Citroën tr bunu daha sonra servislerde parayla yapacak veya rakiplerle fiyat rekabetne girmek yerini bunu yeni getirdiği araçlarda açtıracak.

• Rampage kullanıcısına yanıt
    Evet araç şu an bayide. Sanırım cuma veya cumartesi günü teslim alırım.

• Arkadaşlar aracına havuzlu paspas alan varmı, memnunsanız aldığınız yerin linkini paylaşabilitmisiniz?

• quote:

Vay bee sonunda, 15 gündür bekletiyorsunuz, gelmezse cuma kredi dahil iptal edeceğim bakalım.. Bayi sizle kavga etti muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Vay bee sonunda, 15 gündür bekletiyorsunuz, gelmezse cuma kredi dahil iptal edeceğim bakalım.. Bayi sizle kavga etti muhtemelen

Alıntıları Göster
    Anladığım kadarı ile cevap yazan arkadaş araç yazılım olayı ile ilgilenen bir çalışan yani kavga edilen kişi veya kurum değil ve bu arkadaşın burada bize cevap veriyor olması bizim için önemli, bilmediğimiz bazı teknik konuları sorabiliriz.
    Bu arada bekleme konusunda haklısınız hepimiz aynı durumdayız ve iş uzadı hakikaten.

• dentist24 D kullanıcısına yanıt
    Yanlış durmuş yani kendilerinin ekibi ile yani araçların durduğu yer ile :) Sağolsun yine de bıçak kemiğe dayanmıştı iptal etme kararı almıştım.

İnşallah yarın güzel haberi alırız

• 200 e aldığım feel advanture aracımı teslim almaya gidiyorum hadi hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.