Şimdi Ara

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
17
Favori
112.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracımızı bugün teslim aldık ama nazar değdi
    Shell den depoyu fulledik 2-3 km sonra stop etti araç bir daha marş basmadı
    Daha adapazarındaydık servis hemen geldi dizel yerine benzin mi koydular dedik ama aküyü söküp bekledikten sonra çalıştı
    İzmite kadar sorunsuz geldik aracı parkettik stop ettik bir daha denemek için marşa bastım aynı şey oldu asla araç marşı basmıyor
    yanlışlıkla benzin almış olsak izmite kadar 40-50 km sorunsuz gelmezdi
    Yarın tekrar aküyü söküp takıp adapazarı servise götüreceğim
    Böyle birşey yaşayan var mı sorun ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverdream

200 e yeni aldim + seramik kaplama hediye aldım. Aracı bugün teslim aldım... Geçen hafta kapora vermiştim. Sedefli beyaz metalik boya.
    Hayırlı olsun arabanız. Hangi bayiden aldığınızı söyleyebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: vitisvinifera68

Hayırlı olsun arabanız. Hangi bayiden aldığınızı söyleyebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Teşekkürler Samsun bayisinden aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyooo

Arkadaşlar aracımızı bugün teslim aldık ama nazar değdi
    Shell den depoyu fulledik 2-3 km sonra stop etti araç bir daha marş basmadı
    Daha adapazarındaydık servis hemen geldi dizel yerine benzin mi koydular dedik ama aküyü söküp bekledikten sonra çalıştı
    İzmite kadar sorunsuz geldik aracı parkettik stop ettik bir daha denemek için marşa bastım aynı şey oldu asla araç marşı basmıyor
    yanlışlıkla benzin almış olsak izmite kadar 40-50 km sorunsuz gelmezdi
    Yarın tekrar aküyü söküp takıp adapazarı servise götüreceğim
    Böyle birşey yaşayan var mı sorun ne olabilir
    geçmiş olsun hocam öncelikle.

start-stop devreye girdikten sonra mı çalışmadı di mi? (yani normal kontak kapatması sonucu tekrar çalışmama değil de akan trafikte diyelim) benzer bir şikayet daha duydum, ayrıca 308'im de de başıma 1 kere geldi bu durum. yazılım güncellendi, bir daha da tekrar etmemişti.

gerçi Izmit'te standart bir durma işlemi var anladığım kadarıyla mesajınızı tekrar okuyunca anladım.. özetle start-stop dışında da çalışma sorunu yaşanmış siz de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verso5 -- 31 Ekim 2019; 21:20:37 >

• verso5 V kullanıcısına yanıt
    baştaki trafikteydi eve gelip sop edip tekrar çalıştırmak istediğimde de aynısı oldu
  • biyooo B kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam.Ekranda herhangi bir uyarı veya hata mesajı yer almıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinadangelencerez

Geçmiş olsun hocam.Ekranda herhangi bir uyarı veya hata mesajı yer almıyor mu?
    yok hiçbir uyarı yok
    Hem hayırlı olsun, hemde geçmiş olsun hocam. Nazarlık olsun inşallah hızlıca çözülsün ve başka sıkıntı olmadan ağız tadıyla kullanılsın 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Hem hayırlı olsun, hemde geçmiş olsun hocam. Nazarlık olsun inşallah hızlıca çözülsün ve başka sıkıntı olmadan ağız tadıyla kullanılsın 👍
    teşekkür ederim garantili araç ne olursa olsun çözülür tabi ama can sıkıntısı oldu
    Çok geçmiş olsun. Kötü bir başlangıç yapmışsınız Citroen’le ama umarım bir arkadaşın dediği gibi yazılım güncellemesi gibi bir müdahaleyle olay çözümlenir ve huzurlu,mutlu bir şekilde aracınızı kullanırsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: domer2525

Çok geçmiş olsun. Kötü bir başlangıç yapmışsınız Citroen’le ama umarım bir arkadaşın dediği gibi yazılım güncellemesi gibi bir müdahaleyle olay çözümlenir ve huzurlu,mutlu bir şekilde aracınızı kullanırsınız.
    teşekkür ederim araç şanssızlığını ben yaşadım ama siz yaşamazsınız inşallah
    bu arada araç gerçekten konforlu bir de lastik havalarını servisler çok basar ona rağmen harika
    lastik havalarını da konfora getirdiğimde uçan halı olacak eminim
    düşük viteslerde motor sesi var evet ama beni hiç rahatsız etmedi hızlanınca ses kalmıyor
    Hiç kimse böyle bir şanssızlıkla karşılaşmaz inşaallah. Konforunu kullandıkça hisseder ve keyfini hepimiz çıkarırız umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: biyooo

teşekkür ederim araç şanssızlığını ben yaşadım ama siz yaşamazsınız inşallah
    bu arada araç gerçekten konforlu bir de lastik havalarını servisler çok basar ona rağmen harika
    lastik havalarını da konfora getirdiğimde uçan halı olacak eminim
    düşük viteslerde motor sesi var evet ama beni hiç rahatsız etmedi hızlanınca ses kalmıyor

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun hep derler araç işi gerçekten birazda şanş işi.yüz kişi alır sıkıntı olmaz ama gider birinde patlar.illaki sorun yaşanacak ama daha ilk günden olması kötü olmuş.benim anladığım kadarıyla araba kendini kapatıyor yani bir sorun algılıyor ve daha büyük bir zarar vermemek için kendini kapatıyor.kutup başını sök tak yapınca kendini sıfırlıyor.ciddi bir sorun olsa hiç çalışmaz.çok büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum.belki bir sensör arızası belki depodan filtreye gelen bir pislik herşey olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

Geçmiş olsun hep derler araç işi gerçekten birazda şanş işi.yüz kişi alır sıkıntı olmaz ama gider birinde patlar.illaki sorun yaşanacak ama daha ilk günden olması kötü olmuş.benim anladığım kadarıyla araba kendini kapatıyor yani bir sorun algılıyor ve daha büyük bir zarar vermemek için kendini kapatıyor.kutup başını sök tak yapınca kendini sıfırlıyor.ciddi bir sorun olsa hiç çalışmaz.çok büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum.belki bir sensör arızası belki depodan filtreye gelen bir pislik herşey olabilir.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim ben de öyle umuyorum araç bu kadar elektronik olunca herşey olabilir

Hocam siyah C5 aircrosu mu aldınız girişte solda sergilenen?

• silverdream kullanıcısına yanıt
    hocam ben samsunu aradığımda 206 bin lira fiyat verdiler. siz nasıl bu fiyata aldınız bunun bir taktiği felan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozkan1927

hocam ben samsunu aradığımda 206 bin lira fiyat verdiler. siz nasıl bu fiyata aldınız bunun bir taktiği felan var mı
    Ne zaman aradınız?
  • silverdream kullanıcısına yanıt
    Bu hafta başında hatta bugun de arayacağım bana imkansız daha fazl aindirim yapamayız denildi. dediğim gibi başka yerleride aradım en son 204 bin tl ye indiler. bayi ye ne demeliyim 200 bin liralara aracı almak için.:)
  • fozkan1927 F kullanıcısına yanıt
    Telefonla alınan fiyatları çok kaale almayın, yüzyüze 2.000 civarı daha düşerler

• quote:

Orijinalden alıntı: fozkan1927

Bu hafta başında hatta bugun de arayacağım bana imkansız daha fazl aindirim yapamayız denildi. dediğim gibi başka yerleride aradım en son 204 bin tl ye indiler. bayi ye ne demeliyim 200 bin liralara aracı almak için.:)
    Ben ellerinde kalan son aracı aldim o yuzden eski fiyattan aldım. Yeni araçlara 206 diyorlar doğrudur verdikleri fiyat...
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.