Şimdi Ara

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
17
Favori
112.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha araç gelmeden çin'den aldığım aksesuarlar gelmeye başladı.Aşağıdaki ürünü kırmızı renkte sipariş edeceğime beyaz olarak sipariş etmişim.İsteyen olursa bedeli karşılığında satabilirim.Ürün gayet kaliteli, fotoğrafları wp aracılığıyla yollayabilirim.
    aliexpress.com
    US $10.9 |Gate slot pad For Citroen C4 C5 2012 2019 Aircross DS7 2011 2013 2017 2018 Interior Door Pad Car Cup Holders Non slip mats on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    https://www.aliexpress.com/item/32989462184.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5d3b4c4d9PJA2N

• quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

Demek istediğimi anlıyorsunuz ama hala anlamamazlıkan geliyorsunuz. Bakın bu son mesajınız doğru şekilde ve normal aralıklarla yazılmış. Demekki isteyince olabiliyormuş, mobilden de yazsanız! Ben bunu demek istedim sadece. Siz hala bağcıdan bahsediyorsunuz. Ben sizin foruma katkı yapan herkes gibi, yazılarınızın daha iyi okunması için bir öneride bulunuyorum, siz hiç öneriyi kaale almadan başka şeylerden, başka forum açmaktan filan dem vuruyorsunuz, suçlama yapıyorsunuz ve hemen kötü niyet arıyorsunuz. Halbuki bahsedilen konuyla ilgili bir yorum yapsanız hiç bir sorun kalmayacak.

Büyük harflerle ilgili konuyu genel olarak yazdım örnek vermek için, niye hemen üzerinize alınıyor sunuz? Neyse kapatalım konuyu..
    "Bakın bu son mesajınız doğru şekilde ve normal aralıklarla yazılmış. Demekki isteyince olabiliyormuş, mobilden de yazsanız!" demişsiniz ya.
    Hani şunu demeye getiriyorsunuz. "Bakın ben sizi uyarınca siz kendinizi düzelttiniz!" HAYIR! Çünkü o sizin söylediğiniz mesajı ben bilgisayardan yazmıştım. Bu mesajıda yazdığım gibi.

"Ben sizin foruma katkı yapan herkes gibi, yazılarınızın daha iyi okunması için bir öneride bulunuyorum, siz hiç öneriyi kaale almadan başka şeylerden, başka forum açmaktan filan dem vuruyorsunuz, suçlama yapıyorsunuz ve hemen kötü niyet arıyorsunuz." demişsiniz. Burada kötü niyet yada art niyet arayan sizsiniz. Ben daha önce de dedim mobil sürümden kaynaklı yada benim telefonumdan kaynaklı sıkıntı var. Hatta geçenlerde mesaj atarken bir sorun yaşadım. Telefon daha doğrusu site kitlendi. Forumu düzenli takip eden arkadaşlar görmüştür. Ertesi gün bir baktım arka arkaya 6 yada 7 tane benim aynı mesajım düşmüş. Tek tek sildim hepsini bir tane bıraktım.

"Büyük harflerle ilgili konuyu genel olarak yazdım örnek vermek için, niye hemen üzerinize alınıyor sunuz?" demişsiniz. Ortada öyle bir şey yokken o şekilde yazılmaz. Öyle örnek olmaz.

Siz iyi niyetli olsanız ve amacınız bu konudan bilgi almak olsa şunu dersiniz.
    "Aralıklı yazıyor & imla kurallarına dikkat etmiyor & yazım ve ifadesi bozuk Vs. vs. ama adam en azından o kadar mesaj atıyor ilgi paylaşıyor. Bir şeyler yapmaya çalışıyor. Elinden demek ki bu geliyor!" dersiniz.

Ama yok! Siz ne yapıldığına bakmıyorsunuz, açık arıyorsunuz. Eleştiri yapılacak yer arıyorsunuz.
    Bilgi paylaştıkça çoğalır diye bir laf vardır bilir misiniz. Ben bildiğim konuları paylaşmaya çalışıyorum. Araçla ilgili bilgi topluyorum, öğrendiklerimi de paylaşıyorum. Herkes bilgilensin diye. Yoksa ben bildiğimi zaten biliyorum. Öğrendiklerimde bana yeter. Birisi bana para vermiyor burada paylaşım yaptığım için. Sırtımı sıvazlayan yada afferim diyen de yok. Yani kendi zamanımdan ayırıp emek verip burada bir şeyler yapmaya bir şeyler üretmeye bilgi paylaşmaya çalışıyorum. Takdir beklemiyorum kimseden ama en azından da kimse bana saldırmasın.

Hocam bizim ülkenin asıl sorunu nedir biliyor musunuz? Bizim insanımız bir şey yapmaz. Üretmez. Ama her şeyi bilir ve eleştirir. Bekler, açık arar. Bu olmamış. Bunu yanlış yapmışsınız. "Sen ne yaptın?" demezler mi insana!

Halbuki bahsedilen konuyla ilgili bir yorum yapsanız hiç bir sorun kalmayacak. bu konuda en çok bilgi paylaşan yorum yapanlardan birisi benim. Siz bana bunu söylüyorsunuz ama siz ne yaptınız bu konu hakkında. Ne bilgi paylaştınız.

43 sayfalık forumda 841 mesaj var bunlardan 11 tanesi size ait.
    4 tanesinde bana saldırmışsınız.
    1 tane ssangyoung reklamı yapmışsınız.
    1 tane ssangyoung youtube videosu paylaşmışsınız. İşte araba bu çok güzel diye.
    1 tane ssangyoung konusundan ne kadar güzel bir marka olduğunu buradan takip edebilirsiniz diye link atmışsınız.
    2 tane sade belli bir konu içermeyen mesajınız yada cevabınız var. Etti 9 mesaj!
    Sadece 2 tane mesajda birisinde test ettim ama korando galecek demişsiniz. C5A ile ilgili fikir paylaşmışsınız. Birisinde de 3008 le kıyaslamışsınız.

Yani konuya fayda sağlamak derseniz 2 C5A ile ilgili yorum var onlarda kişisel yorumlarınız ve bilgi içermiyor. Ama yorumlar da önemli tabi küçümsemek için söylemedim.

Şimdi siz konuya katkı yapmayabilirsiniz. Yapmak zorunda değilsiniz. Bende oturur forumu okur. Konudan işime gelen bilgileri alır, sonra forumu kapatırım. Benim bilgim de bende kalır.
    Yada sizin gibi arada da milleti eleştirir laf atarım. Ben çünkü bu konuda otoriteyim. Bu konuda ne paylaşılacağına, kimin neyi nasıl paylaşacağına, kimin neyi nasıl yazacağına yada nasıl anlatacağına, kaç satır yazacağına, satır aralarını verip vermeyeceğine ben karar veririm. daha da eğlenmiş olurum...

Ama ben öyle bir insan değilim. Aksine bu tarz bilmiş ve her şeye müdahil olan müdahale eden işe değil de şekle takılan kendisi birşey üretmeden üretileni eleştiren insanın şevkini isteyini törpüleyen insanlardan nefret ederim.

Bence siz de bu tarz insanlardan uzak durun.

Saygılar.

• Alan arkadaşlara hayırlı olsun, tekerine taş değmesin inşallah..İnşallah memnun kalırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Kart şeklinde HGS var ve okusun diye ön tarafa koymuştum, hafif frende kaydı ön cam ile göğüs arasındaki boşluktan içeri giriverdi? Göğüsü sökmeden de çıkartmak mümkün değil, HGS’yi oraya gömdük .

Yalıtım olmasa da, bu ürün oraya her şeyin kaçmasını önleyecektir.

Bituself malzeme var, bagaj ve kapı içleri için uygun ürün. Nette uygulamaları var.

Hatta 2 yıl önce aracı aldığımda almıştım ama günden beri uygulamaya geçemedim .
    Hocam en basit ben bu ürünü alır bagaj içi ile araç zeminine paspasların altına. Bir de yapabilirsem arabanın 4 tekerleğinin de davlumbazlarını söküp iç kısımlarına yapayım bunu. Az da olsa işe yarar. Bagaj zeminini bir arkadaşım buna benzer bir şeyle kaplamıştı baya bir faydasını görmüştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: NEXUS_07

Hocam en basit ben bu ürünü alır bagaj içi ile araç zeminine paspasların altına. Bir de yapabilirsem arabanın 4 tekerleğinin de davlumbazlarını söküp iç kısımlarına yapayım bunu. Az da olsa işe yarar. Bagaj zeminini bir arkadaşım buna benzer bir şeyle kaplamıştı baya bir faydasını görmüştü.

Alıntıları Göster
    Araç zemini için taban halısının kaldırılması lazım, o biraz meşakkatli bir iş.

Kapı içleri ve bagaj bile olsa faydası olur. Kapı için ince ses geçirmez sünger malzemeler var, onları da araştırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Araç zemini için taban halısının kaldırılması lazım, o biraz meşakkatli bir iş.

Kapı içleri ve bagaj bile olsa faydası olur. Kapı için ince ses geçirmez sünger malzemeler var, onları da araştırın.

Alıntıları Göster
    Ben şu andaki aracıma araç zemin halısını korumak için paspasları kaldırıp halıfleks benzeri astar tarzı bi malzeme kesip koymuştum. Paspasın kenarından dökülecek toz yada pislik zemini kirletmesin diye. Arada çıkartıp silkeleyip silip yerine koyuyordum. Aracın kendi halısının üzerine bu malzemeyi örtüp sonra üstüne tekrar kendi yaptığım zımbırtıyı serebilirim. Sonra da paspası koyarım. Biraz kalın olur belki ama denemek gerek. Gene faydası olur heralde...

Kapı içleri kesin faydalı olur ama şu an yeni aldığım aracı kapı panellerini söktürmek istemem... Kıyamam...

Ama bagajı kesin yapıcam. Davlumbazlara da bakarım kolay sökülüyorsa onu da yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kinadangelencerez

Daha araç gelmeden çin'den aldığım aksesuarlar gelmeye başladı.Aşağıdaki ürünü kırmızı renkte sipariş edeceğime beyaz olarak sipariş etmişim.İsteyen olursa bedeli karşılığında satabilirim.Ürün gayet kaliteli, fotoğrafları wp aracılığıyla yollayabilirim.
    https://www.aliexpress.com/item/32989462184.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5d3b4c4d9PJA2N
    Size PM den mesaj atıyorum ama kapalı galiba bir türlü atamadım. Açarsanız mesaj atayım. Bir bakmak isterim ürüne.

• quote:

Ben şu andaki aracıma araç zemin halısını korumak için paspasları kaldırıp halıfleks benzeri astar tarzı bi malzeme kesip koymuştum. Paspasın kenarından dökülecek toz yada pislik zemini kirletmesin diye. Arada çıkartıp silkeleyip silip yerine koyuyordum. Aracın kendi halısının üzerine bu malzemeyi örtüp sonra üstüne tekrar kendi yaptığım zımbırtıyı serebilirim. Sonra da paspası koyarım. Biraz kalın olur belki ama denemek gerek. Gene faydası olur heralde...

Kapı içleri kesin faydalı olur ama şu an yeni aldığım aracı kapı panellerini söktürmek istemem... Kıyamam...

Ama bagajı kesin yapıcam. Davlumbazlara da bakarım kolay sökülüyorsa onu da yaparım.

Alıntıları Göster
    Bu malzemenin bir tarafı yapışkan ürün ve taban halısı üzerine uygun değil, metal malzemeye uyar.

Taban halısı kaldırılıp tamamen alt zemin sacı kaplanmadığı sürece faydası olmayacaktır.

Netten uygulama videolarını izleyin.

Kapıyı söktürmek için o kadar da sıkıntı yapmayın 3-4 vida ve 3-4 tırnaktan ibaret. Kendiniz de açarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 31 Ekim 2019; 13:53:18 >

• quote:

Bu malzemenin bir tarafı yapışkan ürün ve taban halısı üzerine uygun değil, metal malzemeye uyar.

Taban halısı kaldırılıp tamamen alt zemin sacı kaplanmadığı sürece faydası olmayacaktır.

Netten uygulama videolarını izleyin.

Kapıyı söktürmek için o kadar da sıkıntı yapmayın 3-4 vida ve 3-4 tırnaktan ibaret. Kendiniz de açarsınız.

Alıntıları Göster
    Ben onu fark ettim de açıkçası arka tarafında yapışkan kısmı koruyan bant var ya. Onu kaldırmadan koyabilirim diye düşünmüştüm ama. O zaman da sabit durur mu. Onu bakıp denemek lazım. Şimdi taban halısını ve koltuklar dahil tüm tesisatı söktürmek içime sinmiyor.

Belki, kapılar bagaj ve davlumbaz içlerine yapılabilir ilk etapta.

Neyse bi arabayı alaydık iyiydi... Anca hayal kuruyoruz..

Herhalde bir sonraki partide gelir.

• quote:

Ben onu fark ettim de açıkçası arka tarafında yapışkan kısmı koruyan bant var ya. Onu kaldırmadan koyabilirim diye düşünmüştüm ama. O zaman da sabit durur mu. Onu bakıp denemek lazım. Şimdi taban halısını ve koltuklar dahil tüm tesisatı söktürmek içime sinmiyor.

Belki, kapılar bagaj ve davlumbaz içlerine yapılabilir ilk etapta.

Neyse bi arabayı alaydık iyiydi... Anca hayal kuruyoruz..

Herhalde bir sonraki partide gelir.

Alıntıları Göster
    Hayırlısı olsun.

Bence ilk önce biraz kullanıp keyfini çıkartın, daha sonra düşünür karar verirsiniz.

• silverdream kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aracınız...
  • Merhaba arkadaşlar
    c5 aircross feel adventure araç aldım kasım 15 de teslim olacak. 202 binliraya aldım sizce daha uygun alabilir miydim? araç sedef beyaz bu arada. yorumlarınızı bekliyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozkan1927

Merhaba arkadaşlar
    c5 aircross feel adventure araç aldım kasım 15 de teslim olacak. 202 binliraya aldım sizce daha uygun alabilir miydim? araç sedef beyaz bu arada. yorumlarınızı bekliyorum:)
    Arabanın fiyat konusunda anlaştıysanız fiyat konusunu unutun derim ben gereksiz olur çünkü normalde araştırıp sonra almak lazım alıp sonra araştırmak sadece üzer. Bu arada fiyat 1-2 fazlasıyla normal sayılır.
  • Hocam şöyle anlatayım ilk İstanbul'dan bir bayi ile 203 bine anlaştık sonra Ankara'dan bir bayi aynı renk aracı 202 bin ennson olur dedi ve oraya kaporayi verdim. Bazı bayileri fiyat almak için arıyorum 204 den aşağı veren çıkmadı. Sizce daha uygun alınabilir miydi diye sizellerenden fikir almak için yorum yazdım. Ben Ankara'da ikamet ediyorum ve Ankara bayisi benim için çok iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam şöyle anlatayım ilk İstanbul'dan bir bayi ile 203 bine anlaştık sonra Ankara'dan bir bayi aynı renk aracı 202 bin ennson olur dedi ve oraya kaporayi verdim. Bazı bayileri fiyat almak için arıyorum 204 den aşağı veren çıkmadı. Sizce daha uygun alınabilir miydi diye sizellerenden fikir almak için yorum yazdım. Ben Ankara'da ikamet ediyorum ve Ankara bayisi benim için çok iyi oldu.
    İlk çıktığında 196 dan verdiler sonra 200 civarına çıkmıştı bulunduğunuz yerden almanız iyi olmuş hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • fozkan1927 F kullanıcısına yanıt
    200’den aşağı söyleyen duymadım Ekim ayı boyunca, Kasım’a girdiğimize göre yüzde 1 zam normal sayılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar
    Hayırlı olsun bu donanımda neler var sitede göremedim link var mı?

• Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için. Arabayı almayı düşünen veya Kasım ayı içinde alacak olanların tekliflerini öğrenmek istedim. İnsan şüpheye düşüyor yada daha ucuza alabilirmiydim düşüncesine kapiliyor. O yüzden burakadi arkadaşların yorumları benim için çok önemli

• fozkan1927 F kullanıcısına yanıt
    200 e yeni aldim + seramik kaplama hediye aldım. Aracı bugün teslim aldım... Geçen hafta kapora vermiştim. Sedefli beyaz metalik boya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdream -- 31 Ekim 2019; 20:23:25 >
  • Kim Geçer?youtube
    Citroen C5 Aircross 1.6 Puretec EAT8
    https://www.youtube.com/watch?v=R3xJK50dAao

Yeni videoda ayrıntılı inceleme var, incelenen araç benzinli olmakla beraber dizel araçtan da bol bol bahsetmiş.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.