Şimdi Ara

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
17
Favori
112.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence komple konuyu karıştırdı 🤔 söylediği herhangi bir şey şu ana kadar çıkmadı ve tutmadı. Ya bizden önce gidiyor yeni bir paket gelecek yada bizi trollüyor, bakalım ne çıkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasai K kullanıcısına yanıt

Yurtdışında farklı bazı modellerin adlandırılması. Business yazdığında çıkıyor çünkü yabancı sitelerde.

• Aracını teslim alan arkadaşlar orta konsolun resmini çekebilir mi acaba. Test te dörtlü flaşörün ters tarafta olduğundan şikayet ediyorlardı. İnternette aşağıdaki fotoğrafı gördüm. Bizde ters taraftaysa bunlar mal mı bize neden oraya koymuşlar 4 lü flaşörü.Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu
    Arkadaş öndeki sensörleri kamera zannetmiş olabilir mi?!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri Kristası

Sis farı yok size shine diye business paket satmışlar geçmiş olsun
    Ne diyorsun sen kardeşim. Pazardan biber mi alıyoruz. Sana tatlı diye acı biber satmışlar der gibi. Bir kere dediğin paket Türkiyede yok. Ve paketin içeriğinde yer alan, broşürde yer alan tüm aksesuarları arabada var. Gözlerin iyi görmeyebilir ama sis farları dahil. Hatta virajlarda devreye giriyor harika bir özellik. Neyse. İddialarını bu şekilde ortaya atıp kaçman, insanların servet ödeyerek aldığı mallara tü kaka, almışsın ama bu bi b...ka yaramaz gibi laflar yakışmıyor. Amacın eyyamcılık, infial yaratmaksa lütfen bu forumdan uzaklaş.

Ne hallere düştük yav Allah Allah. Şaka gibi

• scorbit kullanıcısına yanıt
    Yazıyor gibi arkadaş biraz, forumdaki çoğu kişi ondan daha bilgili olduğuna göre! Çok ciddiye almamak lazım gelir 👍

• Kandil gecesi, mübarek gün. Rabbim sabrımı sınıyor sanırım.

Bu arada hepinizin Mevlid Kandili mübarek olsun.

• Hocam bu araçlar için ennkıymetli donanım asaptif hız konyrol bence. Shine paketlerde bu yazılımla açılabililşyprmu kesin olarak, bunu bilmek isterim?

• Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

Bu Almanya Broşürü.

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

Bu da Fransa broşürü. Her ikisinde de Business diye bir paket yok. Yahu sallayacaksın madem destekli salla. Ayıptır kardeşim....

• 5008.tr 5 kullanıcısına yanıt
    Fransa paketleri Live<feel<business<shine<business plus iyi günler

• Fransa ve Almanya broşürlerinde paketler şunlar. Aşağıda tekrar ekledim. Start, Live, Feel, Shine. Broşür resimlerini ekledim. Sende gönder bir resim de bakalım. Eğer bizi servis kandırdı ise hakkımızı arayalım. Eğer broşürü özel göndermek istersen mail adresim akaya8080@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: scorbit

Fransa ve Almanya broşürlerinde paketler şunlar. Aşağıda tekrar ekledim. Start, Live, Feel, Shine. Broşür resimlerini ekledim. Sende gönder bir resim de bakalım. Eğer bizi servis kandırdı ise hakkımızı arayalım. Eğer broşürü özel göndermek istersen mail adresim akaya8080@hotmail.com

Arkadaş sis farını görememiş ve ona göre yorum yaptı. Sizin araçda sis farı olduğuna göre neyi sorun ediyorsunuz anlamadım. Business paket Türkiye de yok, başka bir yerde vardır ona göre yorumnyapmıştır, falan 🙂 Bu kandil akşamında gereksiz kalp kırıklıkları diyelim, kapatalıö bence...

• texasboy77 T kullanıcısına yanıt
    Attığı resimde kamera var hocam sanmam. Ama bizim araçlardan bahsetmediği kesin.

Estağfurullah olurmu öyle şey. Bende bu araç sahibiyim ve sizin gibi keyifle binşyorum. Ailenizle tadını çıkarın 👍

Arkadaşın ard niyetli olduğunu düşünmüyorum, burafan yardımcı olmaya çalışıyor bence. Empati yapamadan bu yorumu yaptığını düşümüyorum. Sizin oldupu gibi bunaraç hakkında bilgisi olan herkesin görüş ve değerlendirmelerini merak ediyor ve buradan takip ediyorum.

Herkese hayırlı kandiller dilerim

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN İYİ GÜNLER

• Business ülkemizde feel adventure olarak geçiyor

• Business plus ise shine paketin bir altı otoyol destek sistemi standart fakat ELEKTRİKLİ koltuk ve koltuk ısıtma yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri Kristası

Fransa paketleri Live<feel<business<shine<business plus iyi günler
    Hocam yanlış anlama ama ciddi misin maytap mı geçiyorsunuz anlamadım.shine pakette ön panjur kamera standart diyorsun ama öyle bir araç kimsede yok.bir arkadaş Fransa'da satılan paketleri yazmış ama öğle bir pkt yok.sende kaynak varsa paylaşın görelim.velev ki Fransa'da böyle pkt bir araç satılıyor diyelim.o aracın tr'de ne işi var.olmayan ve tr'ye gelmeyecek Fransa'da satılan bir aracı sanki tr'de satılıyor gibi lansman etmendeki amaç ne onuda anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.