Şimdi Ara

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
17
Favori
112.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstte paketleri paylaşmış gerçekten varmış.🧐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama shine da kamera yok orası kesin kımsede yok çünkü..🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: gemstoneblue

Üstte paketleri paylaşmış gerçekten varmış.🧐
    Tmm'da araç Türkiye'de satılmıyor ki. millet bayilerde birbirine girecek bu arkadaş yüzünden.

• Hocaö sen bunları bırakda shinr paketlerde adaptif hız kontrol olayını açıklarmısın lütfen. Dahada fazlası shine paketlere yazılımla hangi özellikler eklemir şurada uzunnuzun yazda bu konuyu kapatalım artık 🙂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkesin kandili Mübarek olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye teknik föyde shine modelinde yer alan ve olması gereken tüm donanımlar benim aracımda mevcut. Citroën Fransa'daki shine modellerini 35000 euroya satıyor. Otoyol sürüş paketi ile 36500 euro. Vergi %19. Yani arabayı ham 30700 euroya veriyor. O da yaklaşık 195 bin TL yapıyor. Ben %18 vergi ile otoyol sürüş dahil 152 bine aldım. Anladığım kadarı ile Citroën Fransa da 360 park, otoyol sürüş, connected cami shine modelinde standart yapmış, Türkiyede opsiyonlamış. Ancak arkadaşın dediği shine da diğer tüm özellikler Türkiyede ki shine modellerinde mevcut. Mesela arkadaş koltuk ısıtma ve elektrikli koltuk yok demiş, benimkinde var. Bunu tüm markalar yapıyor. Vw, Audi, BMW hepsinde bu tür şeylerle karşılaşabilirsiniz. Kısaca ben arabadan memnunum, razıyım. Ama bu arkadaştan razı değilim. Kendisi Citroënde çalıştığını söylüyor ancak burada yaptığı açıklamalar ile insanları Citroënden soğutuyor. Ekmek yediği kapıyı ihanet ediyor. Daha bu konuda yazı yazmak istemiyorum.
    Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorbit -- 8 Kasım 2019; 21:8:47 >

• Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

• Hayırdır hocam zam mı var kapıda 😂

• O oaralara ancak hava gazı alırlar.

• 3008 ile çok arasinda kaldım ama c5 aircross feel adventure tercih ettim. Kaporayi verdim. Bu aracın sürüşü ve konforu daha çok hoşuma gitti. Ama 3008 in iç malzeme kalitesi daha yüksek.

• Fiyatlar bu şekilde olunca herkes bayiilere koştu galiba. Forumda ses soluk yok.

Yada bayilere koşalım diye bu şekilde spekülatif bir haber yapıldı.

Bu fiyatlara alınacak çok araba var. Rekabet gücünü kayıp eder.
  • Bizde bugün yol üstü diye baktık.
    Eşim çok hayran kaldı arabaya.
    Açıkçası ben de beğendim. Araç güzel olmuş. 3008'den daha geniş ve ferah gibi. Tam emin olamadım. Koltuklar falan 3008 den daha kaliteli. Ondan eminim ama.
    Genel olarak 3008 den daha iyi gibi sanki.
    Alabilirim

• Arkadaşlar bende tucson elit model dizeli vardı arabamdan memnundum 2018 model sattım araba aradım uzun aramalar ve testler sonucunda citröen 5 aircross da kanat kıldım fell adveture paket aldım gün oldu aracımdan yakıt ve konfor yönünden gayet memnunum donanım olarak da beni gayet tatmin etti zaten alternatifler çok kısıtlı peugote 3008-Tucson-Kadjar-Tiguan rakipleri aklıma gelen bunlar chr falan b suv malum dar ya fiyatları yüksek yada istediğim donanımda değiller di maalesef fiyat ve performans motor konusunda bun araca yöneldik Allah utandırmasın diyeyim 203 bine aldım bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: mitobaba35

Arkadaşlar bende tucson elit model dizeli vardı arabamdan memnundum 2018 model sattım araba aradım uzun aramalar ve testler sonucunda citröen 5 aircross da kanat kıldım fell adveture paket aldım gün oldu aracımdan yakıt ve konfor yönünden gayet memnunum donanım olarak da beni gayet tatmin etti zaten alternatifler çok kısıtlı peugote 3008-Tucson-Kadjar-Tiguan rakipleri aklıma gelen bunlar chr falan b suv malum dar ya fiyatları yüksek yada istediğim donanımda değiller di maalesef fiyat ve performans motor konusunda bun araca yöneldik Allah utandırmasın diyeyim 203 bine aldım bu arada
    Tucson'a göre dezavantajları ve avantajları nedir sizin dikkatinizi çeken?
    2 araç arasında kararsızım da. Eğer imkan artarsa üst sınıftaki xtrail e de bakacağım.

• Arkadaşlar dün ankara bayiine uğradım ellerinde araç var mı diye. ellerinde shine donanımlı inci beyazı son bir araç kaldığını, normalde bütün Türkiye de stoğun olmadığını ancak limandan son 3 aracın gönderileceğini ikisinin satıldığını, teslimatı kasımın son haftası ya da aralığın ilk haftası yapacaklarını söylediler. Seramik kaplama, vinil ve deri koruma, yan basamak ve bagaj havuzu ile 254 bine pazarlık yapıp kaporayı vererek anlaştık. Farkettim ki aracın fiyatı geçen ay 245 iken bu ay 257 olmuş. Döviz kurunda bir değişiklik olmamasına rağmen yaklaşık % 5 lik bir artış olmuş. Son aracı kaçırmamak için böyle bir araştırma yapmaya zamanım olmadı. Bu ay içinde shine donanımlı araç alan oldu mu? Şimdi bu konuda bayiyle tekrar konuşmayı düşünüyorum. Biraz daha indirim isteyeceğim
    . Ne tavsiye edersiniz?
  • O son 3 araçtan 1i de benim sanırsam. Bana da aralik başı teslimat demişlerdi. 206a feel adventure biraktilar ama burada gördüğüm kadariyla 203e alanlar olmuş. Benim kapora vereli oldu baya ondan bir daha indiremeyebilirim.

• faraklit F kullanıcısına yanıt
    Test et bence. Başlıca şunlar var.
    Tucson tekerlek sesi içeri alıyor 19 janc ince yanak çünkü sürüşü rahat tucsonun orta paket halojen far otomatık bagaj yok fıyat 210 cıvarı genişliği iyi ekran çözunurlugu guzel ısıtma sunroof var. C5 de iyi olanlar koltuk konforu arkada 3 ayrı koltuk dıreksıyon yumusaklıgı bu tucsondan iyidir amartısor konforu hayalet gosterge standart ama çözunurlugu ve ekran cızunurlugu cok ıyı degıl daha ıyı olması gerekırdı star stop orta pakette yok tucsonda var vites c5 in daha iyi..Başlıca bunlar.

• Leorsa L kullanıcısına yanıt
    He bide tucsonun kasada değişiklik olacak 2020 modelde.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.