Şimdi Ara

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
17
Favori
112.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar "GRANDE ITALIA" şu anda rıhtıma yanaşmış boşaltma işlemleri için hazırlıklarını tamamlamış. 812 adet otomobil indirecek olup ortalama 10 12 saatte boşaltılacağını söylediler. Büyük ihtimalle bugün boşaltma işlemi bitecektir.

Herkesin gözü aydın...
  • Bu aracı satın alana arkadaşlar 0 faiz var mı acaba?
  • NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam gemi Fransa'dan gelmiyor mu ismi niye Grande Italia buna takıldım :) inşallah bizim araçlar da bu gemidedir. Daha fazla beklemek istemiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok teşekkür ederim hocam,sizin de aracınız hayırlı olsun. Gemi haberi de süper bir haber oldu, onun için de ayrıca teşekkür ederim. Siz geminin ismini nasıl öğrendiniz, benim satış temsilcim biz göremiyoruz demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leorsa

Merhaba hocam gemi Fransa'dan gelmiyor mu ismi niye Grande Italia buna takıldım :) inşallah bizim araçlar da bu gemidedir. Daha fazla beklemek istemiyorum :)
    Denizcilik sektöründe kim kimin yükünü taşıyor biliyor musunuz?

Siz İstanbuldan Ankaraya giderken bindiğiniz otobüsün plakasına bakıp bu 61 Trabzon plaka ben buna binmeyeyim diyormusunuz...

Siz isme takılmayın. Dua edin de aracınız bu gemide olsun. Yoksa Ocak ortası zor alırsınız aracınızı. Anladığım kadarı ile daha önceki seferlerine de baktım bir sonraki sevkiyat anca ocak ayını bulacak. En iyimser tahminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyasgoren

Çok teşekkür ederim hocam,sizin de aracınız hayırlı olsun. Gemi haberi de süper bir haber oldu, onun için de ayrıca teşekkür ederim. Siz geminin ismini nasıl öğrendiniz, benim satış temsilcim biz göremiyoruz demişti.
    Müşteri hizmetlerinden öğrendim hocam. Satış temsilcileri bilmiyor.
    Müşteri hizmetlerini(0850 759 7777) aradım, onlarda göremediklerini söylediler. Bu bilgiye ulaşmak bu kadar zor olmamalı, müşteriye verecekleri kullanıcı adı ve şifre ile citroen.com.tr den bile sorgulama yapabiliyor olman lazım hangi yüzyılda yaşıyoruz :) Bu durumu ve şikayetimi iletip şikayet kaydı oluşturdum :)
  • vay be, yıllar önce ilk insigniaların gemilerden gelişini bekledikleri gibi insanlar bu aracı bekliyor. umarım herkese hayırlı olur araçları...
    Son 1 ayda youtube dan neredeyse bütün test sürüşlerini izlemiştim. Motor-şanzuman-süspansiyon ve özellikle yakıt ekonomisi konusunda olumsuz bir yorum duymadığım için c5 aircross almaya karar verdim. eğer doğru ise bu ayın son shine donanımlı arabasını aldım. bu da pazarlık payımı azalttı malesef. tek eksikliğini duyduğum konu bu kadar vermişken 3-5 daha verip otoyol sürüş,park asistanı ve connected-cam donanımını da almaktı. Neyse sağlık olsun artık. Almayı düşünenlere de allah nasip etsin. alanlara da Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: virlix

Son 1 ayda youtube dan neredeyse bütün test sürüşlerini izlemiştim. Motor-şanzuman-süspansiyon ve özellikle yakıt ekonomisi konusunda olumsuz bir yorum duymadığım için c5 aircross almaya karar verdim. eğer doğru ise bu ayın son shine donanımlı arabasını aldım. bu da pazarlık payımı azalttı malesef. tek eksikliğini duyduğum konu bu kadar vermişken 3-5 daha verip otoyol sürüş,park asistanı ve connected-cam donanımını da almaktı. Neyse sağlık olsun artık. Almayı düşünenlere de allah nasip etsin. alanlara da Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
    Hocam aracınız hayırlı olsun. Bizim ülkede ekonomiye ve başta dövize güven olmadığı için ve ne zaman ne olacağını değerli devlet büyüklerimiz bile ön göremediği ve tahmin edemediği için ocak yada şubat i bekleyip hatta mart ayini bekleyip saydiginiz ozelliklerin aynisini almayi dusunuyordum fakat cesaret edemedim. Bunun iki sebebi var. 1- Kac tane bayiye sorduysam hic birisi aradigim ozelliklerde arac getirebilecegini soyleyemedi. Ekim 15 yada 20 si filandi. Bu bu ozellikleri getirin. Aralik hatta ocak da teslim edin. Kaporanizi vereyim. 20 30 neyse. Ocak ta da teslim alayim. Ama istedigim ozellikler olsun dedim. Kimse getiririz demedi. Degil fiyat garantisi vermeyi. Getirmeye bile yanasmadilar. Bende ulkede yarin ne olacagini bilemedigimiz icin kimsede bu donanimda arac gelebilir (dikkat edin gelebilir diyorum. Bu ihtimali bile telaffuz etmedikleri icin) demedigi icin siparisimi vermek zorunda kaldim. Bu kadar belirsiz bir ortamda fiuatlarin ne olacagi da muamma iken daha fazla beklemeyi göze alamadim. Hayirlisi olsun. Bence pisman olmazsiniz. Bence dogru bir tercih yaptik. Muhtemelen de 2020 de gelen araclar zamli gelecek. Bizin tesellimiz de bu olacak. Gonul istedigimiz opsyonlari almaktan yana olurdu ama. Hatta ben nappa deri bile istiyordum. Ama nasip degilmis.

Eger size aralik basi dedilerse bu gemide sizin aldiginiz arac da vardır. Yoksa bir sonraki gemi aralik sonu diyorlar ki ocak 10 15 i bulur teslimatlar.

Gene de sanslisiniz.

Tekrar hayirli olsun dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEXUS_07 -- 18 Kasım 2019; 21:39:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyasgoren

Müşteri hizmetlerini(0850 759 7777) aradım, onlarda göremediklerini söylediler. Bu bilgiye ulaşmak bu kadar zor olmamalı, müşteriye verecekleri kullanıcı adı ve şifre ile citroen.com.tr den bile sorgulama yapabiliyor olman lazım hangi yüzyılda yaşıyoruz :) Bu durumu ve şikayetimi iletip şikayet kaydı oluşturdum :)
    aynı sıkıntıyı ben de yaşamıştım, saçma bir durum
  • arkadaşlar shine donanımlarda neden hurda teşvik indirimi yok? bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virlix -- 18 Kasım 2019; 23:42:48 >
  • Arkadaşlar bugün ttech kablo alıp uğraşmam sonucunda
    mirrorlink bağlantısı kurabildim
    rockscoud ve sygic mirrorlinkte yüklü gözüktü
    sygic tam sürüm olmadığı için çalışmadı full sürüm olsa çalışırdı
    rockscoud da birçok program youtube dahil gözüktü ama sadece bir süre spotify çalıştı fakat takılarak çalıştı
    daha sonra android autoya dönmeye çalıştım biraz karıştı ortalık telefonu açıp kapattım açtım android auto çalıştı bu sefer mirrorlinke dönemedim
    sonuç olarak
    android auto mükemmel ve takılmadan çalışıyor
    mirrorlink için daha iyi kablo gerekiyor anladığım kadarıyla biraz iyi kablo takarak mirrorlinke girebildim ama yeteri kadar iyi çalışmadı bunda benim hatam da olabilir daha iyi bilenler bu işi çözecektir
    mirrorlinki tam çalıştırabilirsek video youtube vs rootsuz basit çözümü var
    anroid autoda rootlu ve rootsuz çözümler var deneyip sonuç alabilecek bilgili kişileri bekliyoruz
    ben uğraşacağım yine daha iyi kabloyla deneyeceğim
    mirrorlinkle rockscoud ve floating apps programlarıyla rootsuz youtube video izleniyor
    android autoyla rootlu telefonda çözüm var
    Manuel Adsuaryoutube
    ANDROID AUTO Youtube (2019)
    https://www.youtube.com/watch?v=rewKZwDV1Fw&t=127s

android autoda rootsuz çözüm ise burda
    Cardeşyoutube
    [ROOTSUZ KOLAY ÇÖZÜM] Android Autoda youtube, mirrorlink vb. uygulamaların çalışmama sorununa çözüm
    https://www.youtube.com/watch?v=obq7Mhihino

mirrorlink çözümü ise burda
    SERDAR TVyoutube
    Telefon Ekranını Aracımıza Yansıtma ( MirrorLink Bağlantısı 2)
    https://www.youtube.com/watch?v=BpqirJoaho0&t=72s

bunları deneyelim sonuca kim ulaşırsa bizi de aydınlatsın

• Arkadaşlar Merhaba,

Bildiğiniz bir bayide shine donanımlı araç var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu gün fark ettim,araçta silecek su seviyesi uyarısı yok.Bitenler dikkat etsin su motorunu felan yakmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainTeeemo kullanıcısına yanıt
    Hangi araçlarda var ki bahsettiğiniz uyarı? 😮

• texasboy77 T kullanıcısına yanıt
    2014 hyundai i30’da var örnek olarak.

• AlmostFly kullanıcısına yanıt
    Tucson da görmemiştim öyle bir uyarı, çok gerekli değil bence, bugüne kadar su bitmesine rağmen sıktığım hiçbir araçta yanmadı motor falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texasboy77 -- 25 Kasım 2019; 17:57:52 >
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Vallahi ne beklemiştik 1.6T Cosmo Navigasyonlu içi Bej için. 60.000tl di. Gelince de almayıp Astra almıştık 38.000tl ye H kasa 1.3cdti Easytronic. Şu anda ikinci el fiyatları aynı.

• texasboy77 T kullanıcısına yanıt
    2004 Astra H.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.