Şimdi Ara

::!!-- Yeni Citroen DS5 Sevenler Kulübü --!!:: (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
18
Favori
88.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apollonx

RNAM yazılarının yanında benimkinde ışık yok malesef. Aracım sedefli beyaz + navi + bixenon. Sağolun teşekkür ederim.

Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende 2. el DS5 aldım fakat navigasyonda sesli anlatım ingilizce sizde durum nedir? Birde bende ki harita sürümü "TURKEY NAVTEQ 2011/2012 1ed" sizin sürüm nedir hocam?

Bir soruda sizin aracda vitesin yanında ki R - N- A - M simgelerinde ışıklandırma var mı?

Merhaba,
    Kullandığınız harita sürümü eski;serviste ücretsiz güncelleme isteyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awacs

quote:

Bende 2. el DS5 aldım fakat navigasyonda sesli anlatım ingilizce sizde durum nedir? Birde bende ki harita sürümü "TURKEY NAVTEQ 2011/2012 1ed" sizin sürüm nedir hocam?

Bir soruda sizin aracda vitesin yanında ki R - N- A - M simgelerinde ışıklandırma var mı?

Merhaba,

Serviste malesef daha güncel sürüm yokmuş. İnternetten çektiğim 2.31 sürümü ile sesi türkçe yapabildim ama henüz güncel harita çıkmadı deniliyor Türkiye için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Awacs

quote:

Merhaba,

Serviste malesef daha güncel sürüm yokmuş. İnternetten çektiğim 2.31 sürümü ile sesi türkçe yapabildim ama henüz güncel harita çıkmadı deniliyor Türkiye için.

Benimde Türkçe dil desteğiyle ilgili sorunum var. İnternetten nerden indirdiniz ve araç navigasyonuna nasıl bir bağlantı kurupta yükleyebildiniz.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=41260210&p=174#79104606

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Selamlar,

Bende bayiye C4 bakmak için gitmiştim. DS5'i görünce diğer modellerden tamamen vazgeçtim. Bayinin elinde bir adet sıfır 2012 DS5 var. Araç koyu gri renkte ve deri koltuk hariç full. Üzerinde yazan fiyat 96 bin küsür. En son 87.000 TL'ye bıraktılar. 9.000 TL gibi bir indirim yapılmış oldu. 2013'ün son çeyreğinde olduğumuzu düşünürsek bu fiyat 2012 sıfır bir araç için çok değilmi. Aynı fiyata 2013 alabilir miyim? Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Aracı alan arkadaşlara da güle güle kullanmalarını dilerim.
  • herkese iyi aksamlar, Bende DS5 almayi dusunuyorum. Genel anlamda arabadan herkes memnun gozukuyor. Yakit tuketimi 7-7.5/100km gibi sanirim kasmadan kullananlara. Arabami kuculmek istiyorum borclardan dolayi, mercedes e180den DS5 veya S60 arasindayim. Dun s60 icin fiyat aldim, 112k ya indiler 120den arac dolu,advance+teknoloji paket, sunroof,deri. O kadar para vermeye durumum yok, o yuzden arabayi degisiyorum. ikinci el citroen ds5 daha cok kafama ve kalbime yatiyor. Sizce 45-50bin km 2012 araclara guvenebilirmiyim. Tesekkurler.
  • Araç güzel alınabilitesi yüksek bence. Param olursa değerlendirmemde birinci sırada olacak bu araç.
  • Bu araç iile ilgili paylaşım aracın az satmasından mı yoksa sorunsuzluğundan mı?
  • Ds5 i geçtiğimiz hafta 2014 model 1.6 thp modelini aldım. Aynen denildiği gibi aracı beğenmeyen yok ve şununrahatlıkla söyleyebilirim su an diğer bütün araç tasarımları Fazlasıyla basit geliyor. Performans açısından da 156 bg ve 6 ileri tam otomatik şanzıman inanılmaz keyifli. Sorularınız olursa cevaplayabilirim benzinli modelden çok bahsedilmemiş forumda. Şu anki araç hakkında yorumumda kesinlikle muhteşem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irfan59

Ds5 i geçtiğimiz hafta 2014 model 1.6 thp modelini aldım. Aynen denildiği gibi aracı beğenmeyen yok ve şununrahatlıkla söyleyebilirim su an diğer bütün araç tasarımları Fazlasıyla basit geliyor. Performans açısından da 156 bg ve 6 ileri tam otomatik şanzıman inanılmaz keyifli. Sorularınız olursa cevaplayabilirim benzinli modelden çok bahsedilmemiş forumda. Şu anki araç hakkında yorumumda kesinlikle muhteşem

Merhaba,

Aracınız hayırlı olsun. Fiyat nedir? İkinci el mi aldınız?

Benim birader epeydir benzinli otomatik DS5 bakıyor. Sıfır mı, ikinci el mi alacağına tam karar veremedi. Bayiler sıfır km full donanım için 107 bin liraya kadar fiyatı düşürdüler. Malum sitede benzinli otomatik pek yok zaten Sanırım sıfır km alacak. Sizden özellikle öğrenmek istediğimiz şu..
    Tam otomatik şanzıman nasıldır? Honda civic'den sonra DS5'in tam otomatik şanzımanı bizi üzer mi rahatlık konusunda? 107 bin lira full paket için iyi bir rakam mı, yoksa biraz daha mı pazarlık edelim? Ayrıca araçta beğenmediğiniz, keşke böyle olmasaymış dediğiniz herhangi bir özellik vb var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 29 Nisan 2015; 12:16:21 >

• Bende 2. el 2013 model ds5 ile aranızdayım soru varsa cevaplayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

Orijinalden alıntı: Irfan59

Ds5 i geçtiğimiz hafta 2014 model 1.6 thp modelini aldım. Aynen denildiği gibi aracı beğenmeyen yok ve şununrahatlıkla söyleyebilirim su an diğer bütün araç tasarımları Fazlasıyla basit geliyor. Performans açısından da 156 bg ve 6 ileri tam otomatik şanzıman inanılmaz keyifli. Sorularınız olursa cevaplayabilirim benzinli modelden çok bahsedilmemiş forumda. Şu anki araç hakkında yorumumda kesinlikle muhteşem

Merhaba,

Aracınız hayırlı olsun. Fiyat nedir? İkinci el mi aldınız?

Benim birader epeydir benzinli otomatik DS5 bakıyor. Sıfır mı, ikinci el mi alacağına tam karar veremedi. Bayiler sıfır km full donanım için 107 bin liraya kadar fiyatı düşürdüler. Malum sitede benzinli otomatik pek yok zaten Sanırım sıfır km alacak. Sizden özellikle öğrenmek istediğimiz şu..
    Tam otomatik şanzıman nasıldır? Honda civic'den sonra DS5'in tam otomatik şanzımanı bizi üzer mi rahatlık konusunda? 107 bin lira full paket için iyi bir rakam mı, yoksa biraz daha mı pazarlık edelim? Ayrıca araçta beğenmediğiniz, keşke böyle olmasaymış dediğiniz herhangi bir özellik vb var mı?

Tam otomatik şanzıman EAT6 olarak geçen aisin üretimi sorunsuz bir ürün.

Şu anki aracımda da aynı şanzıman var ve çok memnunum.

Şanzımandan yana hiç bir çekinceniz korkunuz şüpheniz olmasın.

• weba W kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Araç birkaç ay önce alındı hocam. Keyifle kullanıyor şuan:)

• 1,5 ay omce aldık bizde 2015 model sıfır olarak 1.6 thp araç 3000 oldu. Araç gerçekten çok keyifli tek kusuru yakıt tüketimi sanırım şehir içinde 10 litrelerde geziyor sizde durum nedir thp motorda bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen olan ds5 değilde DS markası olarak satılan ds5 ten alıp kullanan varsa memnunlar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: tracksster

1,5 ay omce aldık bizde 2015 model sıfır olarak 1.6 thp araç 3000 oldu. Araç gerçekten çok keyifli tek kusuru yakıt tüketimi sanırım şehir içinde 10 litrelerde geziyor sizde durum nedir thp motorda bilgi verirseniz sevinirim.

Şehiriçi ve yoğun trafikte 10 lt altına düşmüyor hocam. Fakat aracın kullanıldığı güzergah tem otobanı ve sabah akşam en yoğun olduğu saatler. O yoğunlukta dizel araç dahi 7-8 lt yakar emin olun, o derece..

• quote:

quote:

1,5 ay omce aldık bizde 2015 model sıfır olarak 1.6 thp araç 3000 oldu. Araç gerçekten çok keyifli tek kusuru yakıt tüketimi sanırım şehir içinde 10 litrelerde geziyor sizde durum nedir thp motorda bilgi verirseniz sevinirim.

Şehiriçi ve yoğun trafikte 10 lt altına düşmüyor hocam. Fakat aracın kullanıldığı güzergah tem otobanı ve sabah akşam en yoğun olduğu saatler. O yoğunlukta dizel araç dahi 7-8 lt yakar emin olun, o derece..

Hocam peki bu araçta ilk kullanimdan beri ortalama tuketim degerini nasil goruyoruz ? 2 tane kullanim degeri var biri anlik biri yakit aldiktan snra gosteriyor ben mi yanlis biliyorum ? Ve aracin performansini basarili buluyormusunuz

• quote:

quote:

quote:

Hocam peki bu araçta ilk kullanimdan beri ortalama tuketim degerini nasil goruyoruz ? 2 tane kullanim degeri var biri anlik biri yakit aldiktan snra gosteriyor ben mi yanlis biliyorum ? Ve aracin performansini basarili buluyormusunuz

Tüketim değeri göstergesini bilmiyorum hocam:) Zira araç benim değil.

Bir iki defa kullanma fırsatım oldu. Bana performansı yeterli geldi. Özellikle ilk kalkışta çok atak. Kasa ağır olmasına rağmen o büyüklükte bir otomobil için yeterli performansa sahip diye düşünüyorum.

• 40bin bakımını yaptiran varmı acaba fiyat ve bakımda neler yapıldığı hakkında bilgi verebilecek olan varmı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.