Şimdi Ara

::!!-- Yeni Citroen DS5 Sevenler Kulübü --!!:: (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
18
Favori
88.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar şu konuyu canlandiralim biraz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam forumda ds5 sahibi olan pek kimse yok galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 6 Şubat 2016; 22:37:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsalmonella

Hocam forumda ds5 sahibi olan pek kimse yok galiba

Aslına bakarsanız d segmenti araç sahipleri genel olarak bu tarz forumları pek iplemiyorlar teknolojiyle alakaları yoksa.. o yüzden pek ses soluk yok bu konuda alan alıp biniyor gelip burda paylaşmakla uğraşmiyor maalesef ..

• tracksster T kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bi tespit hocam ds5 de biraz tarz bi araç olduğu için araç sahiplerinin forumda dolanacağını bende düşünmüyorum

• Citroenin ayrıca bi forumu da var trcitroen galiba forumun adı citroen sahipleri orada daha çok dolanıyor sanki

• DS5 Citroenin SUV DS6 Ve super-otesi DS9 (Numero 9) un kucuk kardesidir.
    Uzay mekigini andiran tasarimi goz yormaktadir.
    Genel olan DS serileriyle alakasi olmayip C5 hic benzememektedir.
    O Tasarim ve donanim Aston Martin
    vs araclarla yarisabilecek guctedir.
    Dizel otomatik kombinasyonlari idare edecek boyuttadir 2.el olarak 1-2 ayda satilabilecek bir otomobildir.
    2.El tercih edilmesi daha dogru olacaktir.

• bence de türkiye şartlarında bu aracı ikinci el almak daha mantıklı 80bin gibi limit koydum kendime 2012 model passat 2013-2014 model golf alabiliyordum tiguan kullanıyordum benzinli araca tövbe ettim zaten marka fanatiği de olmadığım için hanım da beğenince ds5 aldım
    vw sıfır alınması taraftarıyım dsgye çok güvenemiyorum biraz da şans işi tabi tiguandakilerde sorun yok onlar 6 ileri
    benim ds5 39 bin kmde 2014 haziran trafik çıkışlı daha garantisi bile devam ediyor mayısa kadar süresi var garanti uzatmak için bilmiyorum başka ne alınabilirdi bu paraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsalmonella

bence de türkiye şartlarında bu aracı ikinci el almak daha mantıklı 80bin gibi limit koydum kendime 2012 model passat 2013-2014 model golf alabiliyordum tiguan kullanıyordum benzinli araca tövbe ettim zaten marka fanatiği de olmadığım için hanım da beğenince ds5 aldım
    vw sıfır alınması taraftarıyım dsgye çok güvenemiyorum biraz da şans işi tabi tiguandakilerde sorun yok onlar 6 ileri
    benim ds5 39 bin kmde 2014 haziran trafik çıkışlı daha garantisi bile devam ediyor mayısa kadar süresi var garanti uzatmak için bilmiyorum başka ne alınabilirdi bu paraya

Acaba başka bir araç alabilirmiydim yanilgisina düşmeyin kesinlikle aracın keyfini çıkartın, gerçekten çok farklı. Biz 0 aldık benzinli 2015 model 2 yaşında bmw 3 te alabilirsin 0 passat cc de ds5 i tercih ettik hiç pismanlik yok sadece yakıt biraz fazla tüketiyor dizel olsa daha makul olacaktı bizim için ama türkiyeye gelmiyormus suan için.. sizin dizel tüketiminiz nedir 100 km/l olarak ?

• Ds4 icin var o forumda yoğun konular ama dedigim gibi ds5 farkli bir arac ve sahipleri forumlara düşmez. Forumlar genelde b ve c segmenti araclarda canlı olur alım gucuyle alakali. Ama en azindan burda biraz canlandirabilirsek kendi aramizda o bile yeterli olur almak isteyenler ve kullanim tecrubesi icin

• Yol bigisayarı 1.ekranda 6.6 gösteriyor 2.de 7 lt gösteriyor benim kullandığım mesafe biraz kısa motor bile ısınmıyor 1600 kilo bi araç için yine güzel değerler

• Başka bir araç yanılgısına düşmedim aslında bu fiyata bundan daha iyisi olacağını düşünmüyorum açıkçası
    Yeni makyajlı kasa dizel otomatiklerde gelecek fransada 2.0 motor 200 bg 4x4 hybrid olanları satışta 1.6 160 bg gelebilir diye söylentiler bile var

• 1.6 160 beygir gelirse bizim icin gercekten can sıkıcı bir durum olabilir bu aracı alali 2 ay oldu cunku henuz.. duyumu nerden aldiniz ?

Trcitroen forumunda yazıyordu galiba orada okumuş olmalıyım doģru da olmayabilir çünkü pug grubunun henüz 1.6 160 bg dizel aracı yok
    Makyajlı kasada şanzıman değiştiği için benzinlilerin de yakıt değerleri düşmüş görünüyor

• https://youtu.be/oIp3_IUdExo yeni kasanın testi.. burda test sonunda yakıtın 9.8 olduğunu söylüyor eleman. Bizimde aşağı yukarı aynı değerlerde 9-10.5 arası gidip geliyor kısa mesafe hep bzmde.. sizin yakıt tüketimi gayet iyiymiş ama o motorla arabanın çekiş bariz düşer. Bizim araçla baya baya kaptırdı gidiyoruz ama yakıt için vazgecilebilir performanstan..

• Eski aracım Tiguanın 0-100 hızlanma 8.9 sn idi ds5 12.4 ama yüksek hızlarda ve ara hızlanmalarda ds5 daha iyi daha doğrusu dizeller daha iyi dizel araçların kalkışı ağır ama sonrasında hızlanmaları daha iyi bence ışıklarda milletle kapışmadıktan sonra performansı oldukça tatmin edici

• Cillop ben seni yerim :)
    http://youtu.be/Yy487BSU5lk

• Ankara DS in açıklamasına göre dizel motor mart ayında gelecek. Araçta gördüğüm eksiklik olarak bardaklık yok kapıların içine koymuşlar araçta çay su vs içerken oraya nasıl koyulur aklım almıyor insan konsola bir bardaklık koyar

• Orta konsolda bardaklık olmaması büyük eksiklik galiba aracın sportif tasarımını bozmamak adına yapılmıştır yoksa 100 yıldır araba yapan bi firmanın unutması gibi bi durum olamaz
    Tam otomatik dizel kombinasyon efsane olur segment itibari ile d segmentte yer alan bu aracın bu donanımla ve kaliteyle fiyatı bedava bence passat cc veya passat bile almak istesen aynı kombinasyonu almak için 30 40 bin daha vermek gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 11 Şubat 2016; 22:16:39 >
  • Fiyat olarak gercekteen sunduklarina gore cok uygun fiyati.. araba zaten oldugundan cok daha pahali hissettiriyor hem icerden hem disardan gercekten garip bir araç.. bir sorum olucak yakitla alakali suan arac 3500 km de yakit ilerleyen kmlerde duser mi sizce yoksa sehirici 10 litre fix mi kalir?

Bence düşmez hocam şimdiye kadar kullandığım sıfır araçlardaki tecrübem

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.