Şimdi Ara

::!!-- Yeni Citroen DS5 Sevenler Kulübü --!!:: (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
620
Cevap
18
Favori
88.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tracksster

Kesinlikle katiliyorum.. ne mercedes ne audi sahipleri bindi hepsinin dibi düştü.. sokakta zaten herkes donup bakiyor baktiriyorda kendine nalet :) guzel ve özel tasariminin yaninda ortalik mali olmamasininda etkisi var.. yalniz pazarlama stratejilerinde bir yanlislik var. Test aracida vermiyorlar millete reklamda yapmiyorlar anlamadim ben bu işi neden boyledir? Sadece bir store actilar vaska birsey yok ortada ilginc.

2.El 80 vereceksem ve herkes bana baksın istiyorsam beyaz bi tane alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keske beyaz olsaydi ellernde bryaz alsaydik bizde albenisi cok fazla.. bizim renk metalik gri ..

• fiyat listesi açıklandı 2016 modelde benzinli satıştan kalktı sadece dizel var eat6 şanzıman geldi ve chic ve so chic olmak üzere iki donanım var broşür yüklenmediği için donanım farklarını göremedim. chic olan 113.400, so chic olan 119.350 lira. donanımlarda pahalı olan deri döşeme kaldırılmış yerine mistral döşeme konulmuş fiyatı diğerine göre makul fakat opsiyon listesinde baya değişiklik var. head up display opsiyon olmuş 7 inç dokunmatik ekran navigasyon opsiyon olmuş metalik renk fiyatları artmış. denon ses sistemi opsiyon listesinde yok belki bazılarını paketlere koymuşlardır yeni broşür yüklenince göreceğiz

sormak istediğim birkaç şey var. babama aldığımız superb metalik beyaz ds5 içinde en yakışan renk sedefli beyaz ama alırsam evde iki beyaz araba olur sizce sorun olur mu. beyaz almazsam mor mavi gibi renkler var ama beğenmedim siyah düşünmüyorum daha öncede gümüş ve füme renk aracım olduğu için bunlarıda almak istemem renk konusunda ne yapmalıyım bilmiyorum. ikinci olarak mistral deri döşeme listeden kaldırılan pahalı olan nappa deri döşemeden kalite olarak çok mu düşüktür. bildiğim kadarıyla nappa deri döşeme yumuşaktı mistral sentetik midir terletir mi rahatsız eder mi alınmalı mıdır. son olarakta anahtarsız çalışma almalı mıyım bugüne kadar anahtarsız çalışmalı aracım olmadı babamınkini teslim almayada bir buçuk ay var o yüzden kullanma imkanım olmadı araçtaki start stop düğmesi bozulursa arabayı çalıştıramaz mıyız. birde opsiyonları toplayınca 141.350 liraya geliyor tahmini son ne kadara bırakırlar. 7 dokunmatik ekran ve head up display olmasa biraz daha makul olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laurin Klement -- 5 Mayıs 2016; 20:29:24 >

• Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    Üstad ds5e sedefli beyaz çok yakışıyor ama diğer renklere de bakmak lazım onlarında yakışacağını düşünüyorum ama siyah kesinlikle yakışmıyor
    Anahtarsız giriş benim araçta var ve son derece güzel bi donanım iyiki var diyorum 7 inch ekranda bence mutlaka al eğer standart donanımda yarı deri koltuk geliyorsa tam deri koltuk almana hiç gerek yok fiyatlar az değil tabi ama bütün d segment araçların fiyatları malum
    Tam otomatik olması harika hem dikkat çekici hemde konforlu ekonomik az yakan bir araç hayırlı olsun diyelim şimdiden

• Teşekkür ederim hocam araçlar gelsin test aracı da gelir kullanıp bakarım. Opsiyon listesinde yarı deri ücretsiz görünüyor eski modelde yarı deri olunca koltuklar elektrikli değildi tam deride elektrikliydi iş broşür açıklanmasına ve bayide pazarlığa kaldı sanırım bir hafta içinde araçlarda gelir Citroen vw gibi yapmıyor tüm opsiyonları içeren araçlardan belli sayıda stoklarda tutuyor umarım sipariş için fazla beklemeyiz

• tracksster T kullanıcısına yanıt
    DS(1955)'den,CX(1976)'ya,C elysee(Şanzelize)'den C4'e,C1(2015)'den C6'ya tüm Citroën'cilerin hayalindeki bir araba ... :)

Tutulmamasının sebebi bizim halkımızın otomobil kültürünün fazla gelişmemesi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Laurin Klement

fiyat listesi açıklandı 2016 modelde benzinli satıştan kalktı sadece dizel var eat6 şanzıman geldi ve chic ve so chic olmak üzere iki donanım var broşür yüklenmediği için donanım farklarını göremedim. chic olan 113.400, so chic olan 119.350 lira. donanımlarda pahalı olan deri döşeme kaldırılmış yerine mistral döşeme konulmuş fiyatı diğerine göre makul fakat opsiyon listesinde baya değişiklik var. head up display opsiyon olmuş 7 inç dokunmatik ekran navigasyon opsiyon olmuş metalik renk fiyatları artmış. denon ses sistemi opsiyon listesinde yok belki bazılarını paketlere koymuşlardır yeni broşür yüklenince göreceğiz

sormak istediğim birkaç şey var. babama aldığımız superb metalik beyaz ds5 içinde en yakışan renk sedefli beyaz ama alırsam evde iki beyaz araba olur sizce sorun olur mu. beyaz almazsam mor mavi gibi renkler var ama beğenmedim siyah düşünmüyorum daha öncede gümüş ve füme renk aracım olduğu için bunlarıda almak istemem renk konusunda ne yapmalıyım bilmiyorum. ikinci olarak mistral deri döşeme listeden kaldırılan pahalı olan nappa deri döşemeden kalite olarak çok mu düşüktür. bildiğim kadarıyla nappa deri döşeme yumuşaktı mistral sentetik midir terletir mi rahatsız eder mi alınmalı mıdır. son olarakta anahtarsız çalışma almalı mıyım bugüne kadar anahtarsız çalışmalı aracım olmadı babamınkini teslim almayada bir buçuk ay var o yüzden kullanma imkanım olmadı araçtaki start stop düğmesi bozulursa arabayı çalıştıramaz mıyız. birde opsiyonları toplayınca 141.350 liraya geliyor tahmini son ne kadara bırakırlar. 7 dokunmatik ekran ve head up display olmasa biraz daha makul olabilirdi

Ops ların hepsini ekleyecek misiniz hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 6 Mayıs 2016; 18:44:53 >

• hocam bütçe 120 bin lira 2015 model benzinlide standart olan head up display 7 dokunmatik ekran opsiyon oldu bunlar olmadan araba güzel durmuyor. so chic paket 119.350 lira bunları alırsam birde metalik renk farkıyla 120 bini aşıyor normalde deri döşeme ye karar verememiştim diğerlerini almayı düşünüyordum birazda indirimle 125 bine kadar belki zorlarım diye düşündüm ama zor gibi beklersekte döviz yükseliyor almak zorlaşır. chic ve so chic donanım farklarını da görmek lazım web sitesine broşürleri yüklerlerse tabi. bayideki pazarlık oranını konuşmak lazım duruma göre hareket ederim
  • quote:

hocam bütçe 120 bin lira 2015 model benzinlide standart olan head up display 7 dokunmatik ekran opsiyon oldu bunlar olmadan araba güzel durmuyor. so chic paket 119.350 lira bunları alırsam birde metalik renk farkıyla 120 bini aşıyor normalde deri döşeme ye karar verememiştim diğerlerini almayı düşünüyordum birazda indirimle 125 bine kadar belki zorlarım diye düşündüm ama zor gibi beklersekte döviz yükseliyor almak zorlaşır. chic ve so chic donanım farklarını da görmek lazım web sitesine broşürleri yüklerlerse tabi. bayideki pazarlık oranını konuşmak lazım duruma göre hareket ederim

Hocam belli bir butceniz oldugunu ve almak istediginizi net sekilde soylerseniz fiyat kiriyorlar. Vag grubu gibi degil. Ben mesela eski c4 umuz e 32 verdiler ds5 alirken 35 ten bir kurus assagi sayarsaniz almayacagiz 35 e sayarsan pesin para dedm 2 dkka dusunup kabul ettiler mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Gerçi aracımı da satacağım istediğim fiyatı verirlerse takasta yapabilirim ilk çıktığı zamanlar hyundai ix35 e bakmıştım aracıma 25 bin düşünürken bayi 27 bin vermişti şimdi piyasası 32-36 arası değişiyor ilanlara göre 34-35 bin verirlerse verebilirim. Her zaman gitme şansım olmadığı için bayiden haber bekliyorum araç geldiğinde gidip bakarım test aracı da vardır umarım

• quote:

Gerçi aracımı da satacağım istediğim fiyatı verirlerse takasta yapabilirim ilk çıktığı zamanlar hyundai ix35 e bakmıştım aracıma 25 bin düşünürken bayi 27 bin vermişti şimdi piyasası 32-36 arası değişiyor ilanlara göre 34-35 bin verirlerse verebilirim. Her zaman gitme şansım olmadığı için bayiden haber bekliyorum araç geldiğinde gidip bakarım test aracı da vardır umarım

Muhakkak, verme ihtimalleri yüksek orda bayi biraz kar payından düşecek artık herşey karşılıklı.. Umarım en yakın zamanda araçlar gelir ve sizi burada aracınızla birlikte görürüz .
  • Citroen Türkiye ile görüştüm chic ve so chic te tüm donanımlar aynı so chicte birtek cam tavan var diğerinde yok. Opsiyon olarak chic te sadece metalik renk varken fiyat listesindeki diğer opsiyonlar sadece so chic için alınabiliyor. Opsiyon veya standart donanımda denon ses sistemi kalkmış benim için önemli bir eksiklik ayrıca fiyat listesinde siyah ve bej deri döşeme varken bana gönderdiklerinde deri döşeme yerine yarı deri vardı listede. Bayiden de haber bekliyorum denon ses sistemini jantları getirirlerse alacağım yoksa başka markalara yönelebilirim

Denon ses sistemi gercekten guzel.. istediginiz donanimi verip veremeyeceklerini bu kadar bekletecek sey nedir onu anlamadim ben ? Ya vardir ya yoktur oyle degil mi.. Allahtan biz jant disinda full aldk opsiyon falan ugrasmadan. Diger aracimizda full baska bir marka model ama sunroof yok mesela sonradan ekletmeler hep sknti.

Ankara ve Bursa bayilerine haber bırakalı iki ay oldu geçen hafta yine sordum dönüş yapmadılar henüz bende Citroen merkeze donanımlar için mail attım ve bayi bana dönüş yapsın diye numaramı verdim donanımları mail attılar fakat bayi aramadı ya araçlar bayiye gelmedi yada önemsemediler iş gereği hafta sonu gidebiliyorum ama sağlık durumları bu aralar sıkıntılı kontroller evin tadilatı derken bu da her hafta mümkün olmuyor en azından haber verseler aracı test edip şu opsiyonları alabilir miyiz diye konuşup aklıma yatarsa siparişe girerim diyordum o da olmadı. Daha önce düşündüğüm beetle da ses sistemi ve birkaç opsiyonu kaldırdılar diye vazgeçmiştim şimdi internette kendi aracını oluştur kısmına bütün opsiyonları koymuşlar ama ekleyince 120 bin oluyor bu durumda dizel ds5 opsiyonsuz almak daha mantıklı hem dizel hem d sınıfı hemde sorun ihtimali düşük eat6 şanzıman artıları. Diğer düşündüğüm model giulietta dizel 103 bin fiyatı var opsiyonlarla 130 bini buluyor 6 yıldır kasa aynı ufak tefek diyerek iki defa makyaj yedi ama son tercihim yinede. Bu ara tucson elite plus 4x4 te hoşuma gidiyor ama benzinde aşırı yakıyor dizeli olsa. Şu an en mantıklı DS görünüyor ama denon sistemi 17 lastikte başka jant gibi şeyleri hallederlerse fiyatta uygun olursa mantıklı

• quote:

Ankara ve Bursa bayilerine haber bırakalı iki ay oldu geçen hafta yine sordum dönüş yapmadılar henüz bende Citroen merkeze donanımlar için mail attım ve bayi bana dönüş yapsın diye numaramı verdim donanımları mail attılar fakat bayi aramadı ya araçlar bayiye gelmedi yada önemsemediler iş gereği hafta sonu gidebiliyorum ama sağlık durumları bu aralar sıkıntılı kontroller evin tadilatı derken bu da her hafta mümkün olmuyor en azından haber verseler aracı test edip şu opsiyonları alabilir miyiz diye konuşup aklıma yatarsa siparişe girerim diyordum o da olmadı. Daha önce düşündüğüm beetle da ses sistemi ve birkaç opsiyonu kaldırdılar diye vazgeçmiştim şimdi internette kendi aracını oluştur kısmına bütün opsiyonları koymuşlar ama ekleyince 120 bin oluyor bu durumda dizel ds5 opsiyonsuz almak daha mantıklı hem dizel hem d sınıfı hemde sorun ihtimali düşük eat6 şanzıman artıları. Diğer düşündüğüm model giulietta dizel 103 bin fiyatı var opsiyonlarla 130 bini buluyor 6 yıldır kasa aynı ufak tefek diyerek iki defa makyaj yedi ama son tercihim yinede. Bu ara tucson elite plus 4x4 te hoşuma gidiyor ama benzinde aşırı yakıyor dizeli olsa. Şu an en mantıklı DS görünüyor ama denon sistemi 17 lastikte başka jant gibi şeyleri hallederlerse fiyatta uygun olursa mantıklı

Gelir hocam gelir DS5 yerine alacaksanız AMG veya X Drive bir Alman öneririm ;)

Oda 100.000 euro fln :/

izmir kavuklar ı arayın ve satış temsilcisi erhan beyle görüşün.Durumu bildirin kendisine size en kısa zamanda yardımcı olacaktır, çok ilgili bir satış temsilcisi.
    Ankara satış müdürü hanımefendi araçların gelmeye başladığını söyledi gidip baktıktan sonra izlenimlerimi paylaşacağım ilgi alaka son fiyat gibi

• Anladim hayirlisi olsun simdiden fakat siz yinede izmir kavuklari arayin derim. Satış şefi Erhan karabulut tel:0232 462 86 66/mobil:0531 776 28 45

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ederim telefonda görüştük kendisiyle stoklarında beyaz ve siyah iki araç varmış beyazda led far navigasyon head up display geri görüş kamerası var dedi fiyat olarak 135 binmiş Türkiye'ye 6 yada 16 dedi tam anlayamadım araç gelmiş fakat bundan sonra gelenlerde donanımlar değişebilirmiş birde Ankara bayisine bakacağım 135 bin olsa olsa 130 bin e iner en fazla birde buradan fiyat alalım. Kötü yanı denon ses sistemi nappa deri döşeme akustik camlar elektrikli koltuk gibi opsiyonlar yok

• quote:

Teşekkür ederim telefonda görüştük kendisiyle stoklarında beyaz ve siyah iki araç varmış beyazda led far navigasyon head up display geri görüş kamerası var dedi fiyat olarak 135 binmiş Türkiye'ye 6 yada 16 dedi tam anlayamadım araç gelmiş fakat bundan sonra gelenlerde donanımlar değişebilirmiş birde Ankara bayisine bakacağım 135 bin olsa olsa 130 bin e iner en fazla birde buradan fiyat alalım. Kötü yanı denon ses sistemi nappa deri döşeme akustik camlar elektrikli koltuk gibi opsiyonlar yok

Rica ederim yardimim dokunduysa ne mutlu.. gorusun ama kavuklar en fazla indirimi yapar olabilecek en uygun fiyati size sunarlar. Beyaz renk olan arac goz kirpiyor size sanki ;) bu arada ses sistemi olmamasi cok buyuk eksiklik degil. Aracin kendi koltuklari zaten cok guzel kenarlar deri orta alcantara bence deri dosemeye hic gerek yok her binen ilk soyledigi koltuklar mukemmel oluyor gercekten hem guzel gozukuyolar hem cok rahatlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.