Şimdi Ara

::!!-- Yeni Citroen DS5 Sevenler Kulübü --!!:: (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
620
Cevap
18
Favori
88.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drsalmonella

Siparişi o şekilde yaparsanız alırken lastikle gelir

hocam aslında güzel jant bulursam 17 de yeterli olur ama opsiyon listesinde jant seçeneği yok direk üstündeki geliyor. aksesuar kataloğunda çeşitli jantlar var ama aksesuar olduğu için nasıl gelir merak ettim ama dediğiniz gibi özel sipariş alırlarsa gelir sanırım. bayiden hala haber bekliyorum nisanın yarısı oldu dizelden ses çıkmadı daha mayısa sarkabilir belki
  • https://youtu.be/0FO1sEwTUwI gelmeye basladi testler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizelden ses yok ve fiyat listesinde hala 2015 modeller mevcut

• Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    Hocam aracın dizeli cok gec gelcek biz alirken o zaman soylemislerdi. Benzinli cok sıkısık trafik kısa mesafede 1 depo 600 km yapiyor eger 10 km den fazlaysa gidis donusleriniz 700-750 km zorlar sabit hizla bos trafikte gecer size problem cikartmayacaksa benzinli dusunun gercekten degiyor bu araca kullanirken anlayacaksiniz demek istedigimi. Zaten dizelide bunun 8 in altina dusmez benzer sartlarda tahminimce

• tracksster T kullanıcısına yanıt
    hocam bayraktar nisan ayı dediği için bekleme kararı aldım ama gelmeyecek gibi. en az 10 sene kullanmayı düşündüğüm için dizel şart tahmini 10-15 yıl kullanmayı düşünüyorum şimdiki aracım 11.yıla girdi normalde memnunum ama son zamandaki kullanımlarımda yakıt aşmaya başladı. önceden benzin sorun olmuyordu ama nerden baksanız ayda 2000 km ye yaklaştı birde 10-15 yıl olunca çoktan kendini tolere eder şimdi iki alternatif var ya dizel almak veya 1.4 motor altı benzinli alıp vergi vs derken aradaki farkla yakıtı dengelemek ama yine dizeli aşacak birde mayıs başındaki fiyatlara bakacağım. ayrıca şanzıman ne olacak merak konusu yurt dışı çoğu sitede egt6 yazıyor. kısacası 1.6 dizel ve eat6 veya manuel şanzıman gelirse alacağım yoksa başka alternatiflere bakacağım. şu an evli olsam almayı düşündüğüm ilk modellerden birisi c4 grand picasso olurdu dizel tam otomatik geniş ferah hacim büyük bagaj gibi bir çok özellik var birde çoluk çocuk olursa mpv olması avantaj ama şu an 3 kişi yaşıyoruz anne baba ve ben. babamın arabası geliyor az kaldı kısmetse benimde 3 yıl kadar evlilik düşüncem yok olursada hanıma alırız mpv tarzı kullanır kader kısmet

Üstad eğer etg6 ile gelirse bence almayın uzun yıl kullanmayı düşünüyorsunuz bekarsınızda 1.16d otomatik düşündünüzmü hiç biraz küçük bir araç ama makyajlı kasa çok güzel olmuş ayrıca 3 yıl bakım ücretsiz bmwde

• Eat6 olmazsa almam zaten. DS5 in yıllık satış adetleri çok yüksek değil tüm modellerde tam otomatik şanzıman getirip dizelde getirmezlerse bu satış rakamlarıda düşer. 1 serisi çok küçük birde premiumlarda kol dayama koltuk ayarı bardaklık gibi çoğu şey opsiyon bunları ekleyince DS fiyatı oluyor birde üstüne sunroof deri döşeme led far kör nokta gibi şeyler alınca fiyat uçuyor. Premiumlara kendim için gerek yok ama alanada saygı duyarım bakalım kısmet artık

• C5 gelmeyecek galiba.

• C5 i bende merak etmiyor degilim.. senede 20.000 benzinde zorlar bu fiyatlarla 10.000-15.000 arasi makul benzinlide.1.16guzwl ama cok kucuk sahsen ds5 ten inip 116 ya ben binmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracksster

C5 i bende merak etmiyor degilim.. senede 20.000 benzinde zorlar bu fiyatlarla 10.000-15.000 arasi makul benzinlide.1.16guzwl ama cok kucuk sahsen ds5 ten inip 116 ya ben binmem

116 ya sokakta dahi kim bakar ki ?

DS5 i yola çekelim herkes it gibi bakar...

Zaten DS5 Citroen fiyatına Premium araç ne yazık ki Pug yiyesice Pejonun yüzünden Hidraktif süsp. yok.

• Kesinlikle katiliyorum.. ne mercedes ne audi sahipleri bindi hepsinin dibi düştü.. sokakta zaten herkes donup bakiyor baktiriyorda kendine nalet :) guzel ve özel tasariminin yaninda ortalik mali olmamasininda etkisi var.. yalniz pazarlama stratejilerinde bir yanlislik var. Test aracida vermiyorlar millete reklamda yapmiyorlar anlamadim ben bu işi neden boyledir? Sadece bir store actilar vaska birsey yok ortada ilginc.

• Fiyat listesi güncellemeye girmiş gerçi bayiden aramadılar dizel geldi diye ama listeyi bekleyelim bir umut çıkar belki

• quote:

Orijinalden alıntı: Laurin Klement

Fiyat listesi güncellemeye girmiş gerçi bayiden aramadılar dizel geldi diye ama listeyi bekleyelim bir umut çıkar belki

Merakla bekliyorum bende.. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti uzatma işlemi için bayiye geldim yeni ds5i sordum dizel tam otomatik şanzıman geleceğini söylediler fiyatının yaklaşık 130bin civarında olacağını söyledi satış temsilcisi arkadaş

• D segment ve oldukça donanımlı bir araç için 130bin az değil ama normal görünüyor

• Garantiyi ne kadara uzattınız. Eat6 gelirse güzel olur 130 bin ise opsiyonlarla 150 bine yaklaşır 120 bin bütçe var bu durumda 7-8 ay ertelemem gerekebilir yada babamdan isterim. DS hariç mayıs fiyat listesi açıklandı. Citroen çok geç açıklıyor sayfaya yüklemesi bir gün alır en fazla binek ve ticariyi üç günde yüklediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laurin Klement -- 4 Mayıs 2016; 17:04:26 >
    Garantiyi 2 yıl uzattım kdv dahil 2139 tl aracım 42binde şu an
    Bayide satış elemanları aralarında konuşuyordu fiyatlarını tekrar sormak istemedim yanlış duymadıysam 113binden başlayacak en full olanı opsiyonlarla 135 gibi duydum arayıp sorun bence bursa inallar bayine bilgi vereceklerdir
    Tam deri koltuğun gerekli olduğunu düşünmüyorum yarı deri ortası nubuk daha iyi 13bin lira tam deri opsiyonu onun yerine 19 orjinal jantı alınabilir bambaşka bir hava katıyor araca

• Hocam inanlar satış müdürü Sinem hanımla mail ile görüştük araç gelince haber veririm demişti bir ay oluyor sanırım ses çıkmadı ayrıca bayraktar Ankara ile de görüştüm onlardan da haber bekliyorum koltukta bel desteği varsa dediğiniz gibi pek gerek yok ama saat kayışlı deri göze baya hoş geliyor :)

Sitede benzinli modelin fiyatı var 109bin dizeli 113binden başlayack diye duymuştum buradan bi fiyat çıkarımı yapılabilir sedefli beyaz hi-fi müzik led far anahtarsız girişle yaklaşık 125 bin lira oluyor indirimde olsa bi miktar 120ye bile alınır

• Benzinli dizel farkı az olursa baya iyi. Fiyat umarım dediğiniz gibi olur. DS store olarak Ankara'da var heralde Citroen bayilerine araç göndermeme yapmazlar birde dizel test aracı lazım

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.