Şimdi Ara

Yeni Civic.e EXONON uzun far

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımı satın alırken kısalara opsiyon olarak exonon takmışlardı uzunlarada taktırmak için servisle tlf.görüşmemde servislerin bunu yapmadığını çünkü trafik yasalarına göre yasak olduğunu yakalanırsan trafik te ceza kesildiğini ve araç muayenesi sırasında problem çıkacağını söylediler.Ne kadar doğru bilemiyorum.bu nedenle uzun farlarıma beyaz ışık veren kaliteli (yağmurlu ve sisli havalardaki dezavantajları dışında) bir ampul takmak istiyorum .Taktıran veya bu konuda bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerne ihtiyacım var .Saygılarımla.

• ŞİMDİYE KADAR YOLLARDA SADECE BİR ARAÇTA XEON PARK+KISA+UZUN VE SİSLERİ KOMPLE XEON FARLI GÖRDÜM.
    GÜZEL OLMASINA ÇOK GÜZEL OLMUŞTU.
    ANCAK UZUN FAR OLAYINDA TRAFİK PEK SICAK BAKMIYOR.
  • Xexon ampul değilde beyaz far yaptırabilirsin aynı xexon gibi duruyor ben hepsini öle yaptırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

Xexon ampul değilde beyaz far yaptırabilirsin aynı xexon gibi duruyor ben hepsini öle yaptırdım

Ne marka taktırdınız randıman alabiliyormusunuz?Yanıtlarsanız sevinirşm
  • Uzunları ve kısaları narva taktırdım parklar excelite olması lazım sisleride unutttum.Ama bagajda kutuları var çıkanları kutulara koydum ama kısalar ve uzunlar narva gayette mennunum tavsiye ederim
  • Eğer hep şehir içinde geziyorum ben,tek amacım şık görünmek diyosan beyaz ampul makul bir seçenek, ama düzenli olarak uzun yolculuklara falan çıkıyorum diyorsan pek tavsiye etmem ben, hele yağmurda sisde görüş çok başarısızlaşıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaRocquee

Eğer hep şehir içinde geziyorum ben,tek amacım şık görünmek diyosan beyaz ampul makul bir seçenek, ama düzenli olarak uzun yolculuklara falan çıkıyorum diyorsan pek tavsiye etmem ben, hele yağmurda sisde görüş çok başarısızlaşıyor...

+1

sis ve yağışlı havada dezantaj
  • beyaz ışık ve xenon artık kuş serilerine kadar" düşmüş, yakında insanlar bıkar
  • arabası merceksiz farlara sahip olmasına rağmen gidip xenon taktıranları esefle kınıyorum,gözleri çok fena alıyor,ayıp denen bişey var ya,bi de uzunlara da takıyorlar,adam şehiriçinde uzun xenonla gezmek istiyor...te allahım ya
  • quote:

arabası merceksiz farlara sahip olmasına rağmen gidip xenon taktıranları esefle kınıyorum,gözleri çok fena alıyor,ayıp denen bişey var ya,bi de uzunlara da takıyorlar,adam şehiriçinde uzun xenonla gezmek istiyor...te allahım ya

Apaçi bunlar apaçi
  • quote:

arabası merceksiz farlara sahip olmasına rağmen gidip xenon taktıranları esefle kınıyorum,gözleri çok fena alıyor,ayıp denen bişey var ya,bi de uzunlara da takıyorlar,adam şehiriçinde uzun xenonla gezmek istiyor...te allahım ya

+1246956196508137

4 gözle bekliyorum şu trafikçilerin merceksiz xenonla beyaz ampul takanları oymasını!
    o xenonların yollarda bizim gözlerimizi oyduğu yeter!
  • zaten çoğusu o farlar yüzünden bi yerlere bindirip duruyorlar, ama karşı taraftakine yazık yani
  • merceksiz xenon kullanımının cezası ağır olmalı bence,çünkü hep cezasını bizler çekiyoruz..
  • Takılan arabanın sürücüsüne değil de, diğer sürücülere böyle zarar veren bilumum zerzevatı icat edenler "tik otursunlar" inşallah...
  • valla birde adam uzunlarla geliyor.bari kısaları yak demi.ben de uzunları yakıyorum hemen.anlar belki
    yakında halojen farlar moda olacak galiba.herkes beyaz-xenon taktırıyor.
  • selamlar.bende merceksiz uzun kısa xenon far kiti var.ama ben far yükseklik ayarını düşürüyorum biraz.böylece göz almamış oluyor.o uzunlarla gidenlere bende kızıyorum geçiyorum hemen arkasına bende yakıyorum uzunlarımı hemen kapatıyor haliyle.
    bazı markaların orjinal xenonlu olanlarında da mercek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucegu60

selamlar.bende merceksiz uzun kısa xenon far kiti var.ama ben far yükseklik ayarını düşürüyorum biraz.böylece göz almamış oluyor.o uzunlarla gidenlere bende kızıyorum geçiyorum hemen arkasına bende yakıyorum uzunlarımı hemen kapatıyor haliyle.

merceksiz orijinal xenon fara bi kaç örnek rica edebilirmiyim?
  • galiba yasaklanacak, çok kazalara sebep oluyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: barakudo

quote:

Orjinalden alıntı: bucegu60

selamlar.bende merceksiz uzun kısa xenon far kiti var.ama ben far yükseklik ayarını düşürüyorum biraz.böylece göz almamış oluyor.o uzunlarla gidenlere bende kızıyorum geçiyorum hemen arkasına bende yakıyorum uzunlarımı hemen kapatıyor haliyle.

merceksiz orijinal xenon fara bi kaç örnek rica edebilirmiyim?

yeni corolla,kia sorento aklıma gelenler bunlar.bi kaç tane daha var.
  • Arabama yaptırdım gayetde güzel oldu şahinlere serçelere yapınca çok saçma duruyor birde beyaz far hem xexon gibi duruyor hemde gözü almıyor yağmurda falanda görüşü pek engellediğini görmedim ben uzun yollara çıkan birisiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİTEON -- 17 Mart 2008; 20:15:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.