Şimdi Ara

yeni civic yeni corolla (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
2.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Toyota Corolla 1.6 Advanced CVT Lpg yok 57950 TL
    Honda Civic 1.6 Premium Otomatik Brc Lpg 6 yıl garanti 55400 TL
    Maceraya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne toyotaymış arkadaş bagajı bile kapanmayan arabaya 65 istiyorlar dizelini hiç hesaba katmadım

• civic
  • Corolla
    Elbette Civic.Hem sorunsuz,hem kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Orijinalden alıntı: ewisu

Garantiyi kesinlikle bozmadığını söylediler brc takılıyor 6 yıl garanti 3 e düşüyor +3 te brc veriyor yani aynı şey boş yere fabrika çıkışlı diye eco almaya gerek yok. Plazadakilerde aynı görüşte

ECO alan çok yok zaten. Ama gene de işini garantiye almak isteyenler öyle yapıyor. Asıl merak ettiğim ECO'larda LPG dolum yeri nerede oluyor? Gene tamponun altıysa hiç özelliği yok. Ama ciddi anlamda tesisatı saklarlarsa ve depo kapağında bir yer falan buldularsa, çoğu AVM'ye girerken kimse çakmaz bile. Tabi kaportada ECO yazısı falan varsa biraz bilgiliyse anca öyle çakar

Niye bunu yazdım çünkü forumdan biri vardı 5.20i'si olan sanırım. Tesisat baya gizli her yere giriyorum diyordu. Altına bakan anlamıyordu diyordu ve depo kapağının orada dolum yeri diyordu. Bu şekildeyse ECO'ya 1.500 TL fark değer

benim aracım eco elegance dolum yeri benzin dolum kapağının altında ve tesisatı gizli döşemişler avmlere girerken kimse farketmiyor..
    altına bakıpta anlayan 2 yer oldu onlar da utanmasa aracın altına yatacaktı lpg var mı diye

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut467

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Garantiyi kesinlikle bozmadığını söylediler brc takılıyor 6 yıl garanti 3 e düşüyor +3 te brc veriyor yani aynı şey boş yere fabrika çıkışlı diye eco almaya gerek yok. Plazadakilerde aynı görüşte

ECO alan çok yok zaten. Ama gene de işini garantiye almak isteyenler öyle yapıyor. Asıl merak ettiğim ECO'larda LPG dolum yeri nerede oluyor? Gene tamponun altıysa hiç özelliği yok. Ama ciddi anlamda tesisatı saklarlarsa ve depo kapağında bir yer falan buldularsa, çoğu AVM'ye girerken kimse çakmaz bile. Tabi kaportada ECO yazısı falan varsa biraz bilgiliyse anca öyle çakar

Niye bunu yazdım çünkü forumdan biri vardı 5.20i'si olan sanırım. Tesisat baya gizli her yere giriyorum diyordu. Altına bakan anlamıyordu diyordu ve depo kapağının orada dolum yeri diyordu. Bu şekildeyse ECO'ya 1.500 TL fark değer

benim aracım eco elegance dolum yeri benzin dolum kapağının altında ve tesisatı gizli döşemişler avmlere girerken kimse farketmiyor..
    altına bakıpta anlayan 2 yer oldu onlar da utanmasa aracın altına yatacaktı lpg var mı diye

Avm ye almazlarsa almasınlar canım hergünüm avm de geçmiyor ya

• Neden toyota 7-8 bin lira pahallı civicten ve neden bu kadar pahallı olmasına rağmen civicten fazla satıyor corolla alanlar aptalmı yoksa paralarının hesabınımı bilmiyolar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat61

Neden toyota 7-8 bin lira pahallı civicten ve neden bu kadar pahallı olmasına rağmen civicten fazla satıyor corolla alanlar aptalmı yoksa paralarının hesabınımı bilmiyolar?

Corolla alanlar aptal değil ama corolla müşterisini aptal yerine koyuyor 2 ayda 3 kez zam gelir mi bi arabaya. E insaf deriz artık bende corollacıyım ama beni enayi yerine koyan bi firmaya da aptal gibi gidip 10 bin fazla vermem kusura bakmasın. Atalar boşa sölememiş SEN EŞŞEK OLDUKTAN SONRA SEMER VURAN ÇOK OLUR

• ewisu E kullanıcısına yanıt
    arkadaşım sen piyasaları takip ediyormusun bakıyomusun diğer otomobillerde durum ne sadece toyotamı zam yapıyor .
  • quote:

quote:

Neden toyota 7-8 bin lira pahallı civicten ve neden bu kadar pahallı olmasına rağmen civicten fazla satıyor corolla alanlar aptalmı yoksa paralarının hesabınımı bilmiyolar?

Corolla alanlar aptal değil ama corolla müşterisini aptal yerine koyuyor 2 ayda 3 kez zam gelir mi bi arabaya. E insaf deriz artık bende corollacıyım ama beni enayi yerine koyan bi firmaya da aptal gibi gidip 10 bin fazla vermem kusura bakmasın. Atalar boşa sölememiş SEN EŞŞEK OLDUKTAN SONRA SEMER VURAN ÇOK OLUR

daha 2-3 ay öncesine kadar otomobil şirketleri genelde euro kurunu 2.3 hatta 2.25 seviyelerinden hesaplıyorlardı dolar kurunuda keza öyle düşük yapıyorlardı ama son 3-4 ayda döviz resmen %20-25 devolue oldu biz bağırıp çağırıyoruzya ne bu her hafta zam yapılıyor diye halbuki otomobil firmalarının yaptıkları zamlar dövize göre %15 daha az bunu iyi tahlil etmek gerekiyor onun için yıl sonu indirimleri özeliikle beğenilen markalarda yüz güldürücü olmaz diye düşünüyorum bide corolla honda ford türkiyede üretiliyor ama üretim sayılmaz arkadaşlar montaj demek daha doğru buna yerli falan değil yani diğer taraftan ülkemiz şartlarına bakıldığında alım gücümüz hesap edildiğinde otomobil fiyatlarında en az %20 şişirilme var gerçekten pahallı ama bu firmalar tam profesyonel arkadaşlar milletimizi resmen cözmüşler bakın corolla bile işe uyanmış ağustos ayında sattığı araç 1000 tane ama git plazalarda araç yok teklif alıyo 2-3 hafta sonra teslim ediyor yani stok olayı yok böyle olunca nasıl indirim olacakki. yılsonu indirimi demek elde stokta kalan araçları elden çıkartmak için fiyat düşmesi demek hani stokta araç yok olmayan seyi nasıl indirecek olay meydanda
    Döviz stabil hale gelmezse bu zamların sonu gelmez herşeye zam geliyor bazı markalarda şatışlarının tümden dibe vurmaması için karlarından feraget edip zam yapmıyorlar veya ereliyorlar.

• Elegance civic ile advance corolla ayni donanim sayilir. Secimi bunlar arasinda yapmalisiniz. Eger boyle olursa tartismasiz corolla. Premium corolla ile elegance civic arasinda fark yok diyenlere guluyorum. Alcantra deri doseme, akilli park sistemi, On arka park sensoru, geri gorus kamerasi, toyota touch2 ve navi, gunduz led farlari, lastik basinc uyari sistemi, anahtarsiz giris ve valistirma, cvt sanziman her haliyle zaten A/T sanzimandan ustun. Yakit tuketimi vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isomania -- 11 Eylül 2013; 12:01:53 >
  • 2 Arabayıda test ettim bariz şekilde Civic daha başarılı bir araç. Fabrika çıkış garantili LPG ilede tadından yenmez.

• quote:

arkadaşım sen piyasaları takip ediyormusun bakıyomusun diğer otomobillerde durum ne sadece toyotamı zam yapıyor .

Piyasaları sürekli takip ediyorum. Toyota sınıfları resmen birbirine soktu. Corolla çok satılıyor diye avensisle aynı fiyat çekiyor. Toyota sipariş etmek istedim adam fiyat vermedi ya. 16 sında fiyat değişecek kaç olacağını bilmiyoruz diyor. Şunu kabul et yeni corolla olması gerekenden 5 bin lira fazla şu an o da en az

• quote:

Orijinalden alıntı: isomania

Elegance civic ile advance corolla ayni donanim sayilir. Secimi bunlar arasinda yapmalisiniz. Eger boyle olursa tartismasiz corolla. Premium corolla ile elegance civic arasinda fark yok diyenlere guluyorum. Alcantra deri doseme, akilli park sistemi, On arka park sensoru, geri gorus kamerasi, toyota touch2 ve navi, gunduz led farlari, lastik basinc uyari sistemi, anahtarsiz giris ve valistirma, cvt sanziman her haliyle zaten A/T sanzimandan ustun. Yakit tuketimi vs.

Bu söylediklerinin bir kısmı civic de var zaten corollada navi var diyebiliyorsun. O yüzden bilgin biraz az. İyi araştır kitapçıklarda yazdıkları gibi olmuyor herşey

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Hem LPG hem de 6 yıllık fabrika garantisi istiyorsanız, Civic ECO alacaksınız,

Bu araçta LPG kiti servis yoluyla takılıyor ve 6 yıllık garanti bozulmuyor,

Garanti bozulmuyor ancak 1500tl lik kiti, 3000tl lere takıyorlar o da ayrı bir konu....

Not: sıfır alıyorsunuz olabiliyorsa elegance alın...

o aradaki fark çelik subaplar için alınıyor sanırsam değer yani
  • Subaplar 600 tl imiş servistekiler söyledi

• Fabrika çıkışlı olarak Lpgli alındığında garanti bozulmadığı ve tasarımını daha çok sevdiğim için Civic.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wernice -- 11 Eylül 2013; 12:20:56 >
  • Civic

• quote:

Arkadaşlar civic yada corolla almayı düşünüyorum. Şu ana kadar civic eleganc otomatik 53.500 e bıraktılar corolla premium otomatik 63500 dediler sizce hangisi daha mantıklı?

mazda 3 ler için hem benzinli hem dizel modellerinde liste fiyatlarında 10 bin tl ye yakın indirimlerle alma imkanı var dizellerde otomatik seçeneği yok sadece
  • ewisu E kullanıcısına yanıt
    Evet bencede corolla su an civic e göre 4-5 bin tl daha pahallı ama ben corolla diyorum vede corolla aldığım içinde memnunum vede verdiğim paranın karşılığını araçtan alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.