Şimdi Ara

yeni civic yeni corolla (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
2.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca bana site yöneticisi kınama cezası verdi 1 ay önce kadar hala neden olduğunuda anlamış değilim ve nickimde o gösterge demoklasin kılıcı gibi duruyo o cezayı bana veren yöneticiyide şiddetle kınıyorum neden ceza verdiniz diye attığım maile cevap vermedikleri için bidaha kınıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat61

Evet bencede corolla su an civic e göre 4-5 bin tl daha pahallı ama ben corolla diyorum vede corolla aldığım içinde memnunum vede verdiğim paranın karşılığını araçtan alıyorum

Anladım senin niye bu kadar ısrarla corolla dediğini. hayırlı olsun güle güle kullan ne diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.I.V.I.C

Lpgyi de hemen taktirmayin, biraz original motorun zevkini cikartin, ilk bakiman sonra dilediginiz kiti taktirirsiniz.

Aradaki fiyat farkinin tek açıklaması birini kasası yenilendi, digerinin makyajina aylar kaldi. Yine de 10,000tl etmez bu fark.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingUnderpants -- 11 Eylül 2013; 21:20:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewisu

quote:

Orijinalden alıntı: isomania

Elegance civic ile advance corolla ayni donanim sayilir. Secimi bunlar arasinda yapmalisiniz. Eger boyle olursa tartismasiz corolla. Premium corolla ile elegance civic arasinda fark yok diyenlere guluyorum. Alcantra deri doseme, akilli park sistemi, On arka park sensoru, geri gorus kamerasi, toyota touch2 ve navi, gunduz led farlari, lastik basinc uyari sistemi, anahtarsiz giris ve valistirma, cvt sanziman her haliyle zaten A/T sanzimandan ustun. Yakit tuketimi vs.

Bu söylediklerinin bir kısmı civic de var zaten corollada navi var diyebiliyorsun. O yüzden bilgin biraz az. İyi araştır kitapçıklarda yazdıkları gibi olmuyor herşey

Cok biliyor olsan burda konu acmazdin.
    Sana tavsiyem bana ac ogren bilgin az diyerek hic bulasma. sonra husrana ugrarsin. Benim zirt pirt konu acacak laf yetistirecek vaktim yok. Otomotiv sektorunde calisinca malesef boyle oluyor. Yoksa en kucuk vidasina kadar arabayi parcalar sana neden yapildigini anlatirdim.
    He bazi ozellikleri yanlis yazmis olabilirim cokta onemli degiller.
    Zaten senin amacinda belli konu kirliligi ne araba alacagin var nede birsey ogrenecegin.
    Hangisini canin istiyorsa onu al bin.

Bu arada yakinda navi ozelligi sunuldugunda toyota touch2 ye gormek isterim seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isomania -- 12 Eylül 2013; 0:15:05 >

• Opsiyonel ne demek onuda bilirsin verirsin 3-4 bini alırsın naviyi. Kendi kendini övme bırakta başkası yapsın o işi. Varsa tabi. Araba alacağım konusuna gelirsekte zaten seni alakadar etmez. İşine gelmezse cevap yazmazsın. Cuma günü de fotoğrafları buraya koyduğumda sana en iyi cevap olur zaten

• quote:

%80 civic demiş herhalde bu kadar kişiyi dinlememek mantıksızlık olur

Oranı arttıralım iyice, ben de civic derim, hem de her türlü
  • C sinifi sedan araca hemde benzinli bir araca 63 bin verilmez . Ayrica arabada park freni bile yok .
    Jetta 1.2 TSİ Highline 53800 .
    Ayrica hocam 63 bin verebiliyorsaniz Passat 1.4 TSİ Comfortline da dusunebilirsiniz 65500 olmasi lazim .

Vw fanatigi gibi olduk

• Bu söylediklerin ot. Vit değil galiba

• Eğer bu iki araç arasında kaldıysanız direk Civic diyorum ama LPG şart değilse ve eşiniz bekleyebilirse Mazda 3 bekleyin derim. Tam çıkış tarihi belli değil ama ben Ocak gibi geleceğini umuyorum.
  • quote:

Opsiyonel ne demek onuda bilirsin verirsin 3-4 bini alırsın naviyi. Kendi kendini övme bırakta başkası yapsın o işi. Varsa tabi. Araba alacağım konusuna gelirsekte zaten seni alakadar etmez. İşine gelmezse cevap yazmazsın. Cuma günü de fotoğrafları buraya koyduğumda sana en iyi cevap olur zaten

Corollada navi modul degil yazilimla eklenecek.
    Cuma gunu koy resimlerinide gorelim Vtec cim.
    Gule gule kullan.

• quote:

quote:

Opsiyonel ne demek onuda bilirsin verirsin 3-4 bini alırsın naviyi. Kendi kendini övme bırakta başkası yapsın o işi. Varsa tabi. Araba alacağım konusuna gelirsekte zaten seni alakadar etmez. İşine gelmezse cevap yazmazsın. Cuma günü de fotoğrafları buraya koyduğumda sana en iyi cevap olur zaten

Gule gule kullan.

Yazılımı o fiyata alırsın demek istemiştim zaten. O ne özgüven o kendini toyotanın mühendisi falan sanıyorsun galiba

• Civic
  • quote:

quote:

quote:

Gule gule kullan.

Yazılımı o fiyata alırsın demek istemiştim zaten. O ne özgüven o kendini toyotanın mühendisi falan sanıyorsun galiba

Sendeki cesarette iyiymis.
    Ya toyota muhendisiysem? neyse kolaygelsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gule gule kullan.

Sendeki cesarette iyiymis.
    Ya toyota muhendisiysem? neyse kolaygelsin.

He he öylesin

• Ben Civici öneririm detaylı bilgi için ,http://forum.donanimhaber.com/m_55901362/f_//tm.htm#55901362 kapsamlı konuya bakabilirsiniz.
  • Çoğunluk civic demiş ama ben corolla diyorum be nedenlerimi sıralıyorum
    1. Yeni kasa yeni yüz.
    2. Civic bu kasa tutmadı o yüzden fiyatlar cazip.
    3. Civic yakın zamanda makyajlanacak.
    4. Corolla daha pahallı evet ama daha donanımlı.
    5. Corollanın 2. eli civice oranla daha iyidir.
    6. Sorunsuzluk konusunda bence eşitler.
  • hayret kimse highline düz vites golf dememiş başımıza taş yağacak :)
  • Sabah aracı teslim alcam civic çok metedildi. Umarım pişman olmam

• Dün fuarda civic sedan ve civic hb modelini inceledim.Civic sedanın bagaj kapağı döşemesinin klipsleri öylesine tutturulmuş gibi duruyor.
    Civic hb modelinde yedek lastik dahi halıfleks malzemesi ile ekstradan örtülmüş.Arada bariz işçilik kalite farkı var.
  • ewisu E kullanıcısına yanıt
    Corolla da start stop yok. Civic de de yok. Corollada üst donanımda sadece anahtarsız çalıştırma sistemi var.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.