Bildirim
yeni civic yeni corolla
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Civic.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle Civic.quote:
Orijinalden alıntı: a7v8x
Civic. -
peki fiyat sizce uygun mu civic in -
civicquote:
Orijinalden alıntı: ewisu
peki fiyat sizce uygun mu civic in -
bu arada bu iki araçta sıfır -
quote:
Şu ana kadar civic eleganc otomatik 53.500 e bıraktılar
konusunu açman abes. -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
Şu ana kadar civic eleganc otomatik 53.500 e bıraktılar
konusunu açman abes.
valla gerçekten alıcı olunca bide bana göre meblağ 50000 tl civarı olunca ince eleyip sık dokuyorsun :) bana da civic mantıklı geliyor arada 10 000 tl var sonuçta özellikleride aynı gibi -
Kesinlikle mantıklı olan Civic elegance. bayi çıkışlı LPG de varsa düşünmeye gerek bile yok. -
Civic elegance degilde premium alın bence.
Garantili LPG kitiyle alınırsa daha da avantajlı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bayi çıkışlı lpg malesef yok ama sonradan brc taktırcamquote:
Orijinalden alıntı: umutsirvan
Civic elegance degilde premium alın bence.
Garantili LPG kitiyle alınırsa daha da avantajlı olur. -
quote:
bayi çıkışlı lpg malesef yok ama sonradan brc taktırcam
Premium paket alırsanız var hocam.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvan
quote:
tabi var ama alacağım bayide yok :) 5 gün içinde almam lazım o yüzden acele ettiriyorum -
Otomatik şanzuman ise Honda Civic..quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvanquote:
Alıntıları Göster -
quote:
tabi var ama alacağım bayide yok :) 5 gün içinde almam lazım o yüzden acele ettiriyorum
acele ettirecek bir şey yok başka bayiden alırsın.
5 gün diyosun bugün en baba ile gitmek gelmek uçakla 1 saat.
5 sene lpg garantisi almak varken gidip brc alıp motorunun garantisini öldürmek intihar olur.
Corollayı geç zaten otomatikten vazgeçsen avensis alırsın o fiyata ince elenecek sık dokunacak bir şey yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
tabi var ama alacağım bayide yok :) 5 gün içinde almam lazım o yüzden acele ettiriyorum
acele ettirecek bir şey yok başka bayiden alırsın.
5 gün diyosun bugün en baba ile gitmek gelmek uçakla 1 saat.
5 sene lpg garantisi almak varken gidip brc alıp motorunun garantisini öldürmek intihar olur.
Corollayı geç zaten otomatikten vazgeçsen avensis alırsın o fiyata ince elenecek sık dokunacak bir şey yok.
acele etmemin sebebi 5 gün sonra iznimin bitecek olması arabayı eşime alıyorum o da okula başlayacak o yüzden. Yoksa haklısın araba heryerde bulursun. 5-6 bayi aradım bu fiyatı veren olmadı. Varsa bildiğiniz iyi fiyat veren bayi oradan alırım. Sonuçta bayiler arası bile 1-2 bin lira oynuyor. motor garantisini de brc veriyormuş pek farkı yok dediler bilmiyorum yanlış mı söylediler
-
kesinlikle civic ama bu arada ki 10 bin tl devasa farkın sebebi nedir ?quote:
Orijinalden alıntı: Cancan.
Otomatik şanzuman ise Honda Civic..
Alıntıları Göster -
bırak 10 bini corolla bayi 16 eylülden sonra bir zam daha geliyor bu fiyat 16sından sonra değişecek dedi. altın bile bu kadar artmıyor toyotadan soğudum iyice şimdiki arabam toyota olmasına rağmen -
quote:
sen lpg garantili olan fiyatı bi sor bayilere.brc de veriyor garanti doğrudur ama fabrika garantisinin yerini hiç bir şey tutmaz. -
quote:
bırak 10 bini corolla bayi 16 eylülden sonra bir zam daha geliyor bu fiyat 16sından sonra değişecek dedi. altın bile bu kadar artmıyor toyotadan soğudum iyice şimdiki arabam toyota olmasına rağmen
toyota son 10 yılın yeni orta kesimini hedef alıyor zaten tanıtımından belliydi neyse onlara bir şey olmaz zaten para akıyor ...
yerli üretim iyi güzel para da yurt dışına çıkmasın ithalat azalsın çok mantıklı düşünce de bu fiyatlamanın hiç bir mantığı yok izah edilemez .
Benzer içerikler
- 2004 megane 2 1.6 dynamique yorumları
- fiat mı renault mu sağlam
- konforlu arabalar
- peugeot 206 neden tutulmuyor
- rover 216
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X