Şimdi Ara

yeni civic yeni corolla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
2.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her turlu Civic.
  • Honda'da LPG ve tablet farkları cidden azmış. Bu kadar ucuzken smart eco alın. Elegance veya sunroof gerekli değilse premium.

http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=civic-sedan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 9 Eylül 2013; 16:21:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewisu

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

tabi var ama alacağım bayide yok :) 5 gün içinde almam lazım o yüzden acele ettiriyorum

acele ettirecek bir şey yok başka bayiden alırsın.
    5 gün diyosun bugün en baba ile gitmek gelmek uçakla 1 saat.
    5 sene lpg garantisi almak varken gidip brc alıp motorunun garantisini öldürmek intihar olur.
    Corollayı geç zaten otomatikten vazgeçsen avensis alırsın o fiyata ince elenecek sık dokunacak bir şey yok.

acele etmemin sebebi 5 gün sonra iznimin bitecek olması arabayı eşime alıyorum o da okula başlayacak o yüzden. Yoksa haklısın araba heryerde bulursun. 5-6 bayi aradım bu fiyatı veren olmadı. Varsa bildiğiniz iyi fiyat veren bayi oradan alırım. Sonuçta bayiler arası bile 1-2 bin lira oynuyor. motor garantisini de brc veriyormuş pek farkı yok dediler bilmiyorum yanlış mı söylediler

hocam 1 haftada taksiyle gidebilirsiniz? GArantili lpg alın derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu durumda ben olsam civic alırdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 9 Eylül 2013; 16:29:20 >
  • Bende civic alcam artık bi start stop özelliği var corollanın fazladan o yüzden de 10 verilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de aracım Toyota ama bu fiyatlarla yanlış yolda gidiyor. Millet geceleyin para yumurtluyor zannediyor herhalde Toyota yöneticileri. Her türlü Japon evet ama bu fiyatlarla Toyota hayır. Yeni Civic her türlü Corolla ile başa baş gider. Kesinlikle eksiği yok. Üstelik Honda'nın da Türkiye'de fabrikası var. Bizden sayılır yani . Yalnız LPG olarak böyle yepyeni bir arabaya ben olsam Prins taktırırdım. Benim 15 yaşındaki emektar için fazladan 1500 TL Prins farkı verilmez ama sıfır Civic için gönül rahatlığı ile verilir . Gerçi o durumda garanti işi biraz yaş olacak ama

• Hem LPG hem de 6 yıllık fabrika garantisi istiyorsanız, Civic ECO alacaksınız,

Bu araçta LPG kiti servis yoluyla takılıyor ve 6 yıllık garanti bozulmuyor,

Garanti bozulmuyor ancak 1500tl lik kiti, 3000tl lere takıyorlar o da ayrı bir konu....

Not: sıfır alıyorsunuz olabiliyorsa elegance alın...
  • Garantiyi kesinlikle bozmadığını söylediler brc takılıyor 6 yıl garanti 3 e düşüyor +3 te brc veriyor yani aynı şey boş yere fabrika çıkışlı diye eco almaya gerek yok. Plazadakilerde aynı görüşte

• quote:

Garantiyi kesinlikle bozmadığını söylediler brc takılıyor 6 yıl garanti 3 e düşüyor +3 te brc veriyor yani aynı şey boş yere fabrika çıkışlı diye eco almaya gerek yok. Plazadakilerde aynı görüşte

ECO alan çok yok zaten. Ama gene de işini garantiye almak isteyenler öyle yapıyor. Asıl merak ettiğim ECO'larda LPG dolum yeri nerede oluyor? Gene tamponun altıysa hiç özelliği yok. Ama ciddi anlamda tesisatı saklarlarsa ve depo kapağında bir yer falan buldularsa, çoğu AVM'ye girerken kimse çakmaz bile. Tabi kaportada ECO yazısı falan varsa biraz bilgiliyse anca öyle çakar

Niye bunu yazdım çünkü forumdan biri vardı 5.20i'si olan sanırım. Tesisat baya gizli her yere giriyorum diyordu. Altına bakan anlamıyordu diyordu ve depo kapağının orada dolum yeri diyordu. Bu şekildeyse ECO'ya 1.500 TL fark değer

• Civic.

Bazı yerlerinde yumuşak plastik yok ama yumuşak plastiği olan Corolla daki özensizlikler de Civic de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 9 Eylül 2013; 23:06:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Garantiyi kesinlikle bozmadığını söylediler brc takılıyor 6 yıl garanti 3 e düşüyor +3 te brc veriyor yani aynı şey boş yere fabrika çıkışlı diye eco almaya gerek yok. Plazadakilerde aynı görüşte

ECO alan çok yok zaten. Ama gene de işini garantiye almak isteyenler öyle yapıyor. Asıl merak ettiğim ECO'larda LPG dolum yeri nerede oluyor? Gene tamponun altıysa hiç özelliği yok. Ama ciddi anlamda tesisatı saklarlarsa ve depo kapağında bir yer falan buldularsa, çoğu AVM'ye girerken kimse çakmaz bile. Tabi kaportada ECO yazısı falan varsa biraz bilgiliyse anca öyle çakar

Niye bunu yazdım çünkü forumdan biri vardı 5.20i'si olan sanırım. Tesisat baya gizli her yere giriyorum diyordu. Altına bakan anlamıyordu diyordu ve depo kapağının orada dolum yeri diyordu. Bu şekildeyse ECO'ya 1.500 TL fark değer

2012 lerde depo kapağının altında ama 2013 ü bilmiyorum. Lpg avm giriş çıkışlara bi düzenleme gelecekmiş yani girişlerde sıkıntı olmayacak deniliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

2012 lerde depo kapağının altında ama 2013 ü bilmiyorum. Lpg avm giriş çıkışlara bi düzenleme gelecekmiş yani girişlerde sıkıntı olmayacak deniliyor

Onu okudum ama burada çok -miş, -mış duydum. Cam filmi konusu her ay açılır ama resmi gazetede görmeden hiç bir şeye "işte tamam" dememek lazım.

• quote:

bayi çıkışlı lpg malesef yok ama sonradan brc taktırcam

sonradan taktırıcaksanız prins dışında hiçbir tüp markasına bakmayın
    araç olarak civic derim
  • Arada 2-3 bin fark olsa gözü kapalı Corolla diyeceğim ama , 10 bin fark çok fazla . Eğer Civic alırsanız , aracı LPG'siz alıp dışarıda taktırın . Serviste taktırırsanız LPG ile birlikte bakım fiyatında fahiş fiyat çıkartabilirler. Prins veya başka pahalı kitlere kesinlikle para vermeyin. BRC hem kalitesi hemde servis ağıyla sizi memnun eder.Dışarıda yaptıracağınız LPG bakımı da filtre değişiminden ibaret olur.Ona da en fazla 50 tl verirsiniz.
  • civic
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Arada 2-3 bin fark olsa gözü kapalı Corolla diyeceğim ama , 10 bin fark çok fazla . Eğer Civic alırsanız , aracı LPG'siz alıp dışarıda taktırın . Serviste taktırırsanız LPG ile birlikte bakım fiyatında fahiş fiyat çıkartabilirler. Prins veya başka pahalı kitlere kesinlikle para vermeyin. BRC hem kalitesi hemde servis ağıyla sizi memnun eder.Dışarıda yaptıracağınız LPG bakımı da filtre değişiminden ibaret olur.Ona da en fazla 50 tl verirsiniz.

tam düşündüğüm gibi açıklama yapmışın teşekkür ederim. Benimle aynı fikirde olanları görmek beni mutlu etti :)
  • civic
  • Honda gönlüm O'nda

• 1 ay önce olsaydı farketmez derdim ama simdi kesinlikle corolla.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.