Şimdi Ara

Yeni Clientle Birlikte 8dg Sun Drop Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet avrupa update i geldğinden beri serverlarda 8dg sun çıkmaz oldu yeni clientle beraber bu drop tekrar açılırmı açılmazmı bunu merak ediyorum düşüncelerinizi aktarırsanız sevinicem serverlarında tanıdığı ve bu günden itibaren 8dg sun droplayan olursa buraya yazmanızı rica ederim

• 8 dg sun eu updatesınden sonrada cıkıyordu sen nerenden uydurdun onu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solutions

8 dg sun eu updatesınden sonrada cıkıyordu sen nerenden uydurdun onu ?

+1231293129312930192*319*2391*2312312312
  • Drop ne yawss
  • 8 dg sunlar düşerse eu ları kimse durduramaz söleyim
  • 8 Dg Europa Sun Som Sos Silahlar Screan Shoot Yarısmasından Verilmiştir Drop Olarak Europa Silah Yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceMavisi18

8 dg sunlar düşerse eu ları kimse durduramaz söleyim

+1903
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

EU update'inden sonra 8D sun düşmedi. Düşürdüm veya gördüm diyende yalan söylemiş olur.

Yeni clientle bu durumun değişip değişmemesi konusuna gelince değişeceğini sanmıyorum. Çünkü büyük ihtimalle yeni yılın ilk yarısında level 90 updatesi ve 9D itemler gelecek, 9D sun itemler düşecek ve 8D sunlar şu anki ilgiyi kaybedecek.
  • @solutions
    benim uydurduğumdan emin ol.yanılan olma sonra

diğer yorumlar için teşekkür ederim.eğer sun çıkaran görürseniz lütfen buraya yazın
  • quote:

EU update den beri 8D Sun item dusmedi ... Yeni serverlara bakmaniz yeterli bu durum icin ... EU update sonrasi 8D mob kesmeye baslanan serverlarda 8D Sun item yok ...
    Bundan sonra da dusecegini sanmam ...
    Cok fazla sayida 80 %99 oyuncu oldu ve Sun item sayisi da azimsanmayacak seviyede birikti zaten ... Artik 90 ve 9D icin hazirlik yapiyor JM ...
  • dussunde çinler havada zıplasın demi eu gelince drop mrop kalmadi anca 3d item cıkar oda sos
  • 8d sun itemler eu lardan sonra hiç düşmedi. (eu dan sonra açılan yeni serverlerde hiç yok) sallama bilmeden yazmayalım. ayrıca 9d ye kadar düşecenide sanmıyom. 9d lerde sos olarak düşer büyük ihtimalle yada som olarak
  • bırak düşmesiin drop ya Eu lar Fena zaten Çok büyük fark var arada zaten bence düşürülmesi gerek Rogue ler gele fena amman amman
  • Mars serveri eu dan sonra acıldı ve bir tane 64 Lvl sun pike var.Demek duşuyormuş...EU carlara bi ayar yapmadan sun drop ları acmazlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kale2

8 Dg Europa Sun Som Sos Silahlar Screan Shoot Yarısmasından Verilmiştir Drop Olarak Europa Silah Yoktur

+1990
  • droplamak ne demek düşürmek olmasın o
    quote:

Orjinalden alıntı: cutthroad

evet avrupa update i geldğinden beri serverlarda 8dg sun çıkmaz oldu yeni clientle beraber bu drop tekrar açılırmı açılmazmı bunu merak ediyorum düşüncelerinizi aktarırsanız sevinicem serverlarında tanıdığı ve bu günden itibaren 8dg sun droplayan olursa buraya yazmanızı rica ederim
  • droplar bence war 6D sun gormustum ama 7-8 ı bılmıom hem avrupalılar ıcın haksızlık olur droplar yoksa
  • @erden1978
    oda bi ödül vs dir tahminimce zaten sadece 1 tane olmasıda saçma diilmi

valla bi umut yine başladık kasmaya ama bizim server çok dengesiz oldu serverda 8 9 tane sun var weapon yok allahtan hiç çıkmamış olsa iyi olurdu ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cutthroad -- 19 Aralık 2007; 12:18:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.