Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0.9 motoru da çok pahalı yapmışlar. Direkt olarak 1.2 fiyatından gelse 10 numara olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

üç kuruş fazla olsun içide kırmızı olsun

YENİ CLİO 4 ANA KONU

bence jantlara kırmızı yerler gitmemiş..

Not:
    Zevkler ve renkler tartışılmaz...

bunu verelim hocam size
     YENİ CLİO 4 ANA KONU

• quote:

quote:

quote:

YENİ CLİO 4 ANA KONU

Not:

bunu verelim hocam size
     YENİ CLİO 4 ANA KONU

böyle cıvıl cıvıl bi araba alıcaksın... rengide siyah olucak öylemi ? :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 29 Eylül 2012; 23:28:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

YENİ CLİO 4 ANA KONU

Not:

bunu verelim hocam size
     YENİ CLİO 4 ANA KONU

beyazın cılkını cıkarttılar artık
    canlandırmak için kırmızı koyduk işte daha ne olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

YENİ CLİO 4 ANA KONU

Not:

bunu verelim hocam size
     YENİ CLİO 4 ANA KONU

beyazın cılkını cıkarttılar artık
    canlandırmak için kırmızı koyduk işte daha ne olsun

YENİ CLİO 4 ANA KONU

farklılık istiyosan

YENİ CLİO 4 ANA KONU

yok illa siyah istiyosanda benim dizayn'ım bu şekilde olurdu :))

YENİ CLİO 4 ANA KONU

• @Closer alıntıyı fazla uzatmayalım az sonra mobilciler kalaylamaya başlar
    dedigim gibi piyasa beyaz arabadan gecilmez oldu o yüzden tercih etmezdim bu aracta
    ama son fotograftaki jantlar fenaymış
  • çok deli araba yalnız...
  • arka cam otomatik opsiyonda bile yok ya

Birde 16 siyah jant düşünüyorum
  • Renault Kart Sistemi ve Eller Serbest Renault Card Sistemi tam olarak nedir bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Renault Kart Sistemi ve Eller Serbest Renault Card Sistemi tam olarak nedir bilen var mı ?

eller serbest olayı arabaya yaklaştıgınızda kapıların acılması yada uzaklastıgınızda kilitlenmesi
    kart sistemide heralde şu megane lerdeki gibi bir anahtar kart gibi bişeydir
  • nette, gazetelerde yazılan çizilenlerin çoğu palavra, ne böyle fiyatlar var nede böyle 0 faizli krediler... bayilerde gerçekleri görüyoruz. donanım başlangıcı iyi 29.90'lık clioyu biraz zor bulursunuz, 3-5 tane çıkarırlar onlarında yeri hazırdır -ki bu fiyatada olacağını sanmıyorum aldatmaca olduğunu düşünüyorum, ağırlıklı olarak orta donanımlısını satmaya çalırlar onlarda opsiyonludur fiyat tuzluya patlar. millet 30 bine araba alamaya diye gider 35 bine alır gelir.
  • An itibariyle AB moteursta test sürüşünü yapıyo adamın biri. Valla reno bu sefer yapmış beni çok şaşırttı. Sevdiğim tek reno
  • Hayatımda gördüğüm en güzel iç-dış tasarıma sahip B segmenti araç...

Üstelik de Renault'dan geldi.

Alkışlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

nette, gazetelerde yazılan çizilenlerin çoğu palavra, ne böyle fiyatlar var nede böyle 0 faizli krediler... bayilerde gerçekleri görüyoruz. donanım başlangıcı iyi 29.90'lık clioyu biraz zor bulursunuz, 3-5 tane çıkarırlar onlarında yeri hazırdır -ki bu fiyatada olacağını sanmıyorum aldatmaca olduğunu düşünüyorum, ağırlıklı olarak orta donanımlısını satmaya çalırlar onlarda opsiyonludur fiyat tuzluya patlar. millet 30 bine araba alamaya diye gider 35 bine alır gelir.

Aynen hocam , Fluence ilk çıkınca bir heves gittik, web sitesindeki fiyatlar ile bayidekini karılaştırınca yuh dedim... Bu kadar fiyat farkı olamaz.... 29,900'e yazılan araç bayide kaç paradır düşünün artık... Neyse görücez bakalım bayilere gelince araç...

Dediğim gibi, güzel donanımlı bir aracı bayilerde 38'den aşağı bulamayacağız... Araç gerçekten çok güzel ama Reno'nun fiyat politikası bu aracı zora sokacak..

• birşey sormak istiyorum, 2012 model 1.4 titanium x 11 binde fiesta satılıp clio full 1.5 dizel almak mantıklımı? konfigüre ettim benim aracımdan çok daha fazla donanım mevcut, 41 bin çıktı pazarlıkla çekilebilir fiyatı diye düşünüyorum. aradaki fark ne olur tahminizce? ona göre annemlerle bi görüşmem lazım arabayı çok sevdim, ilk defa bir renault seviyorum

birde donanım olarak göremedim arka camlar otomatik değil diyenler var ama fotoğraflarda 4 camın otomatik olduğu modelde var tahminimce baz modelde otomatik değildir.
  • Arkadaşlar merhaba ben 1.2 motor touch paketinde karar kıldım ....32490 lira....park sensörü,kolçak paketi +500tl.....kırmızı lake iç dekor paketi + 300tl....toplamdada fiyat 33290 tl.... 14000 lira kredi kullanıp gerisini peşin ödemeyi düşünüyorum....Yanlız ilk 0 arabam olacak ve ilk defa bir otomobil bayisinden araba alacağım işallah....acaba fiyatta indirim alabilirmiyim, alım aşamasında nelere dikkat etmeliyim tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: crippax

Arkadaşlar merhaba ben 1.2 motor touch paketinde karar kıldım ....32490 lira....park sensörü,kolçak paketi +500tl.....kırmızı lake iç dekor paketi + 300tl....toplamdada fiyat 33290 tl.... 14000 lira kredi kullanıp gerisini peşin ödemeyi düşünüyorum....Yanlız ilk 0 arabam olacak ve ilk defa bir otomobil bayisinden araba alacağım işallah....acaba fiyatta indirim alabilirmiyim, alım aşamasında nelere dikkat etmeliyim tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum....

selam dostum şimdiden hayırlı olsun...

ilk olarak showrooma girdiğin zaman asla alıcı gibi davranma

öyle gir çık arabayı incele filan.. sonra ağırdan bilgi al.. bilgi alırken işte benim kardeşimde corsa ya da polo var ondan almayı planlıyorum aralık ayında de... gelmişken bununda özellikleri nedir merak ettim de...

ondan sonra ağırdan kıvama gir..ama şöyle cahil ayağı yapıcaksın işte benim abimde polo ya da corsa var.. almanlar bir yapmış arabayı falandı filandı clio yu ezmeye çalış adam seni sürekli düzeltmeye kendi markasını ön plana çıkarmaya çalışacaktır....

sonra aslında fransızlarda güzel araba yapıyor ama alman işte heryerde kaliteli.... sonra sor fiyatını liste fiyatı üzerinden ne kadara kadar iniyorsunuz de ara da sırada bu fiyata gider polo corsa filan alırım de..

sonra bir anda pazarlığa başla..ısındım bu arabaya gibisinden...alımı erkene de alabiliriz diyebilirsin.. ve pazarlığa oturursun... baktın adamlar yanaşmıyor mu? başka renault bayisine gidersin onlar en aşağı şu kadar indi onlardan almadım sizden almak istiyorum fiyatı ne kadar olur de...

ancak hiçbirzaman öyle tamam alıyorum deme.. oturdun mu en az 30 dk pazarlık yapıcaksın yani kafanda bir rakam varsa eğer o olmazsa almıyorum de çık.... kapıdan çevirirler seni

• SWAT882 KARDEŞ SAĞOL ....bir galeri bu fiyattan ne kadar indirim yapabilir...33290 dan nekadara düşebilir ....atıyorum 32000 e ok verirlermi....,,,,,? sınırları yaklaşık ne kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cretor -- 30 Eylül 2012; 11:12:21 >
  • baz modelde bu donanımla bu araba patlar gider bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Hayatımda gördüğüm en güzel iç-dış tasarıma sahip B segmenti araç...

Üstelik de Renault'dan geldi.

Alkışlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.