Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crippax

Arkadaşlar merhaba ben 1.2 motor touch paketinde karar kıldım ....32490 lira....park sensörü,kolçak paketi +500tl.....kırmızı lake iç dekor paketi + 300tl....toplamdada fiyat 33290 tl.... 14000 lira kredi kullanıp gerisini peşin ödemeyi düşünüyorum....Yanlız ilk 0 arabam olacak ve ilk defa bir otomobil bayisinden araba alacağım işallah....acaba fiyatta indirim alabilirmiyim, alım aşamasında nelere dikkat etmeliyim tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum....

Bende kırmızı lake iç dekor hariç aynı şeyi düşündüm ve araç 33.000 TL ediyor. Sonra Icon'a bakıyorum ve fiyat 34.000 TL. Arada 1.000 TL oynuyor ve ekstra olarak Eller Serbest Renault Card Sistemi, Otomatik Yanan Farlar ve Yağmur Sensörü, Tek Dokunuşla Açılıp Kapanabilen Elektrikli Ön Camlar (ve sanırım 4 cam otomatik), Elektronik Klima, 16" Metal Renk Alümünyum Jantlar, Siyah Lake İç Dekor Paketi, Icon Siyah/Gri Döşeme (alternatif olarak Icon Siyah/Kırmızı Döşeme, Icon Siyah/Havana Döşeme, Icon Siyah/Mavi Döşeme seçilebiliyor), Touch ve Icon'da standart olan Siyah Ön Konsol ve Kapı Panoları ama yine Icon'da alternatif olarak Kırmızı Ön Konsol ve Kapı Panoları, Havana Ön Konsol ve Kapı Panoları, Mavi Ön Konsol ve Kapı Panoları seçilebiliyor.

Hiçbirisi benim açımda çok önemli olmasa da 1.000TL fark ile sunulunca (Touch'a 500TL'ye konfor paketi eklettikten sonra tabi) insanı cezbediyor.

• Bu araçta da sıra olucak galiba ama Allahtan fabrikası bursada vw gibi 2 senede gelmez araçlar..
  • Bir arabayı gösterişli kılan, arabanın donanımıdır. Eğer bu halde alacaksanız gerçekten güzel bir tercih olur.

• Şimdi bu arabayı ne zaman gidip görebileceğiz?Bir sürü tarih geziyor ortalarda; 4 Ekim mi,10 Ekim mi ,12 Ekim mi?Satış başlamasa bile önce gidip görmek,incelemek için.
  • Clio 4 modelinin bagaj genişliği ve arka koltuk genişliğini merak edenler videoyu kesinlikle izlesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 30 Eylül 2012; 11:55:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

quote:

Arkadaşlar merhaba ben 1.2 motor touch paketinde karar kıldım ....32490 lira....park sensörü,kolçak paketi +500tl.....kırmızı lake iç dekor paketi + 300tl....toplamdada fiyat 33290 tl.... 14000 lira kredi kullanıp gerisini peşin ödemeyi düşünüyorum....Yanlız ilk 0 arabam olacak ve ilk defa bir otomobil bayisinden araba alacağım işallah....acaba fiyatta indirim alabilirmiyim, alım aşamasında nelere dikkat etmeliyim tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum....

Bende kırmızı lake iç dekor hariç aynı şeyi düşündüm ve araç 33.000 TL ediyor. Sonra Icon'a bakıyorum ve fiyat 34.000 TL. Arada 1.000 TL oynuyor ve ekstra olarak Eller Serbest Renault Card Sistemi, Otomatik Yanan Farlar ve Yağmur Sensörü, Tek Dokunuşla Açılıp Kapanabilen Elektrikli Ön Camlar (ve sanırım 4 cam otomatik), Elektronik Klima, 16" Metal Renk Alümünyum Jantlar, Siyah Lake İç Dekor Paketi, Icon Siyah/Gri Döşeme (alternatif olarak Icon Siyah/Kırmızı Döşeme, Icon Siyah/Havana Döşeme, Icon Siyah/Mavi Döşeme seçilebiliyor), Touch ve Icon'da standart olan Siyah Ön Konsol ve Kapı Panoları ama yine Icon'da alternatif olarak Kırmızı Ön Konsol ve Kapı Panoları, Havana Ön Konsol ve Kapı Panoları, Mavi Ön Konsol ve Kapı Panoları seçilebiliyor.

Hiçbirisi benim açımda çok önemli olmasa da 1.000TL fark ile sunulunca (Touch'a 500TL'ye konfor paketi eklettikten sonra tabi) insanı cezbediyor.

usta sen bence 1000 lira fark önemli değilse metalik boya opsiyonunuda esgeçme ozaman derim...kırmızı müthiş çünkü...ben mecburen beyaz renge razı oldum ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

quote:

usta sen bence 1000 lira fark önemli değilse metalik boya opsiyonunuda esgeçme ozaman derim...kırmızı müthiş çünkü...ben mecburen beyaz renge razı oldum ...

Kırmızısı da siyahı da çok güzel bence ama ben de beyaz düşünüyorum. Hem bakımı kolay hem de fiyat avantajı var. Tabi umarım kağıt üstündeki kadar güzel bir çıkar bu araba...

• Beyaz rengini canlı olarak gördüm. Akfıratta F1 pistinin yanında idi ve çok güzeldi. Beğenmeyen olmayacaktır bence.
  • Yeni çıktığı için talep çok olacaktır ve bayiler araç bulmakta zorlanacaklardır. O yüzden ilk etapta çok indirim yapmazlar bence.
  • Arkadaslar 2009 symbol aracimi az once sattim

Yeni clio alicam dizel full paket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Arkadaslar 2009 symbol aracimi az once sattim

hayırlı olsun,
  • Otomatik vitesler ne zaman geliyor acaba, bilgi var mı?
    Bu arada baz donanımda hız sabitleyici ve sınırlayıcı olması da müthiş. Eşime ileride düşünüyorum. Baz model benzinli + otomatik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Otomatik vitesler ne zaman geliyor acaba, bilgi var mı?
    Bu arada baz donanımda hız sabitleyici ve sınırlayıcı olması da müthiş. Eşime ileride düşünüyorum. Baz model benzinli + otomatik.

bir kaç sayfa önce edc'lerin ocakta geleceği yazılmıştı.Bende şahsım adına skoda rapid 1.4 tsi dsg düşünüyorum ama fiyat olarak bir dengeleme olmaz ise ocakta clio 4 neden olmasın diyeceğim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Otomatik vitesler ne zaman geliyor acaba, bilgi var mı?

2013 mart

• quote:

Hayırlı olsun Cihancım. :)

Bagaj küçük gelmesin Symboldan sonra.

Ekleme: Pazar günü açık noter bulabildiğin için ayrıca tebrik de ederim seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 30 Eylül 2012; 14:47:16 >
  • quote:

hayırlı olsun dostum..

bende dizel full alıcam çıkar çıkmaz... nerde oturuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

Bir arabayı gösterişli kılan, arabanın donanımıdır. Eğer bu halde alacaksanız gerçekten güzel bir tercih olur.

Donanımdan çok tasarımıdır.

Tamam ama tasarımın yanı sıra donanım da arabayı değiştiriyor. Mesela, Golf'ün Trendline ile Hihgline donanımının aynı şekilde göze hitap ettiğini söyleyemeyiz. Ama dediğiniz gibi tasarım önce gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

hayırlı olsun dostum..

İstanbul basaksehir

Cetastan alicam

18.000 tl 18 ay 0 faiz

1000 tl masrafi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 30 Eylül 2012; 14:51:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

hayırlı olsun dostum..

İstanbul basaksehir

Cetastan alicam

18.000 tl 18 ay 0 faiz

1000 tl masrafi oluyor

20.000e 20 ay yaad 15000e 24 ay kredi kampanyasından faydalandırıyorlar mı?
  • quote:

S60'ı ne yaptın?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.