Bildirim
YENİ CLİO 4 ANA KONU (12. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fantastic Light
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
Arkadaslar 2009 symbol aracimi az once sattim
Yeni clio alicam dizel full paket
S60'ı ne yaptın?
Ne zaman sorucan diye bekliyordum
Ellerinden oper s60 ikinci kazik bakimi bekliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sadbul
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: swat882
quote:
hayırlı olsun dostum..
bende dizel full alıcam çıkar çıkmaz... nerde oturuyorsunuz?
İstanbul basaksehir
Cetastan alicam
18.000 tl 18 ay 0 faiz
1000 tl masrafi oluyor
20.000e 20 ay yaad 15000e 24 ay kredi kampanyasından faydalandırıyorlar mı?
1 ekimden itibaran bu olacak dedi adam
18.000 tl 18 ay 0 faiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Fantastic Light
quote:
S60'ı ne yaptın?
Ne zaman sorucan diye bekliyordum
Ellerinden oper s60 ikinci kazik bakimi bekliyor
Sorucam tabi ilçe hemşerimsin sonuçta.
-
bu millette nasıl bir para var anlamıyorum..Bizde evliyiz kendimizi zor geçindiriyoruz millet 2-3 araba alıyor satıyor beğenmıyor onuda satıyor.Yoksa laf olsun diye mi alıyorum satıyorum diyosunuz Gercekten anlamak güç.Bu değirmenin suyu nerden geliyor arkadaşlar söyleyinde bizde ona göre hareket edelim -
quote:
Orijinalden alıntı: Deathburn
bu millette nasıl bir para var anlamıyorum..Bizde evliyiz kendimizi zor geçindiriyoruz millet 2-3 araba alıyor satıyor beğenmıyor onuda satıyor.Yoksa laf olsun diye mi alıyorum satıyorum diyosunuz Gercekten anlamak güç.Bu değirmenin suyu nerden geliyor arkadaşlar söyleyinde bizde ona göre hareket edelim
Lafin bana sanirim ?
-
quote:
ancak hiçbirzaman öyle tamam alıyorum deme.. oturdun mu en az 30 dk pazarlık yapıcaksınyani kafanda bir rakam varsa eğer o olmazsa almıyorum de çık.... kapıdan çevirirler seni
Yalnız bu kapıdan çevirme olayı her zaman olmuyor. -
quote:
quote:
bu millette nasıl bir para var anlamıyorum..Bizde evliyiz kendimizi zor geçindiriyoruz millet 2-3 araba alıyor satıyor beğenmıyor onuda satıyor.Yoksa laf olsun diye mi alıyorum satıyorum diyosunuz Gercekten anlamak güç.Bu değirmenin suyu nerden geliyor arkadaşlar söyleyinde bizde ona göre hareket edelim
Lafin bana sanirim ?
evet hocam size.Dikkat ediyorum hangi araba piyasaya çıkıyosa mutluka kesin alacam eldekini satacam diye ibareleriniz mevcut.Gercekten mi almaya niyetiniz var yoksa laf olsun diye mi böyle konuşuyosunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathburn -- 30 Eylül 2012; 16:12:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: syphonfilter
birşey sormak istiyorum, 2012 model 1.4 titanium x 11 binde fiesta satılıp clio full 1.5 dizel almak mantıklımı? konfigüre ettim benim aracımdan çok daha fazla donanım mevcut, 41 bin çıktı pazarlıkla çekilebilir fiyatı diye düşünüyorum. aradaki fark ne olur tahminizce? ona göre annemlerle bi görüşmem lazım arabayı çok sevdim, ilk defa bir renault seviyorum
birde donanım olarak göremedim arka camlar otomatik değil diyenler var ama fotoğraflarda 4 camın otomatik olduğu modelde var tahminimce baz modelde otomatik değildir.
??? -
quote:
Orijinalden alıntı: jovanovic
quote:
ancak hiçbirzaman öyle tamam alıyorum deme.. oturdun mu en az 30 dk pazarlık yapıcaksınyani kafanda bir rakam varsa eğer o olmazsa almıyorum de çık.... kapıdan çevirirler seni
Yalnız bu kapıdan çevirme olayı her zaman olmuyor.
dediğim gibi cevirmezler ama olmazsa başka bayilere gidilebilir daha sakin konuşulur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 30 Eylül 2012; 17:06:01 >
-
quote:
quote:
birşey sormak istiyorum, 2012 model 1.4 titanium x 11 binde fiesta satılıp clio full 1.5 dizel almak mantıklımı? konfigüre ettim benim aracımdan çok daha fazla donanım mevcut, 41 bin çıktı pazarlıkla çekilebilir fiyatı diye düşünüyorum. aradaki fark ne olur tahminizce? ona göre annemlerle bi görüşmem lazım arabayı çok sevdim, ilk defa bir renault seviyorum
birde donanım olarak göremedim arka camlar otomatik değil diyenler var ama fotoğraflarda 4 camın otomatik olduğu modelde var tahminimce baz modelde otomatik değildir.
???
Logan'ın ruhu hep bizimle hocam
-
quote:
quote:
quote:
Lafin bana sanirim ?
evet hocam size.Dikkat ediyorum hangi araba piyasaya çıkıyosa mutluka kesin alacam eldekini satacam diye ibareleriniz mevcut.Gercekten mi almaya niyetiniz var yoksa laf olsun diye mi böyle konuşuyosunuz
Simdiye kadar alicam dediyipte almadigim tek araba var oda jazz o parayi vermek bir turlu nasip olmadi
Onun disinda soyledigim butun araclari aldim sattim bana inanip inanmamak senin elinde taniyan biliyor zaten
Ama kalkip sanki hirsizlik yapiyormusum gibi yazman hic hos degil
Audi bmw mercedes alicam demedim dikkat edersen
Ha me is yapiyorsun diye mesaj atsan sana zaten yazarim
Dedim ya taniyan taniyor beni
-
Bugün gittim Renault. Ya haftaya test sürüsü yapacağım bakalım
quote:
clio 4 ilemi ....o zaman bu hafta gelecek bayilere değil mi??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cretor -- 30 Eylül 2012; 17:27:02 > -
2009 ford focus 1.6 tdci aracım var alalı 4 ay oldu. 30 bin tl ye aldım.araç en düşük paket ama araçta abs esp yol bilgisayarı hız sabitleme ön araka camlar elektrikli otomatik kumandasıda var ve komple aç kapa yapabilirsiniz camları. ön arka fren disk eksradan aux denilen giriş çıkışları 4 air bag mevcut ford bu konuda başarılı.sözüm ona renault nasıl araba yapar bilemem ancak bende eski bir volkswagenci oldugum için türkiyece gelen araçlarda opsiyondan çalıyorlar ve artık fazla araç getirip ellerinde kalma ihtimalide yok.Sipariş üzerine çalışıyorlar.ülkemize gelen araçlar en ekonomik araçlardır.örneğin jetta türkiyeye 1.2 ve 1.6 motor seçenegi ile sunulurken amerikaya 2.0 2.5 motor seçenegi ile sunuluyor.türkiyeye önemli olan görünürde bir araç olmasıdır.Ama bineceğiniz araçlardan zevk alacağınız tartışılır tabi.ne dersek diyelim bütçe açıgımız var sizin paranız olsada en iyisine sahip olamazsınız.nedenmi ülke olarak kemer sıkacağız.markalar satılamayacağını bildiği için kdv ve ötv vergilerinin bu denli yüksek olmasını bildiklerinden opsiyonları ve motorları düşürmüşlerdir.Buna rağmen alabiliyorsak ne mutlu bize.Hamdolsun ülkem insanları 1.2 motor araçlarıda gördü yakında 0.2 0.5 motorlarıda görecek.kişisel görüşüm kimseye cevap amaçlı konuşmam.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Lafin bana sanirim ?
Simdiye kadar alicam dediyipte almadigim tek araba var oda jazz o parayi vermek bir turlu nasip olmadi
Onun disinda soyledigim butun araclari aldim sattim bana inanip inanmamak senin elinde taniyan biliyor zaten
Ustad parandan cok sabrın dikkatimi çekiyor forumda. Bir de gs li olmasan :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: DH-DN
quote:
Orijinalden alıntı: r0x
Araştırma için teşekkürler.Listeyi biraz uzatabilirmisin hocam böyle daha iyi kıyaslama yapılabiliyor :)
Listeyi yeniledim hocam.
Tekrar teşekkürler hocam emeğin için,
Mazdanın içler acısı halini görelim tekrardan.Ayda 2-3 tane satabiliyorlarsa parti yapsınlar her ay... -
quote:
quote:
quote:
quote:
Lafin bana sanirim ?
peki hocam hayırlısı olsun hakkınızda
-
quote:
Orijinalden alıntı: crippax
quote:
clio 4 ilemi ....o zaman bu hafta gelecek bayilere değil mi??
Evet dostum haftaya cuma araba showroomlarda sergilenecek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X