Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

Cok ciddi bir soru
    42.000 tl'ye full yeni cliomu
    45.000 tl'ye 2012 model 1.6 tdi dsg leonmu

Leon la clio kıyaslanmaz kardeş .
  • bu clio donanım ve renk cesitliligi bakımından oldukca zengin,
    kombinasyon cesitliligi cok fazla, bir sene sonra dahada artacaktır.....

rakipleri nasıl bir yol izleyecek merak ediyorum,
    kısa zamanda sınıfının lideri olur bana oyle geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

quote:

size bir hayrim dokunsun..

bu arabayi alacaksaniz hemen atlamayin, bir alti ay bekleyin..

tabii bunu bana soyleyen kisinin kim oldugunu ve mevkiisini elbette soyleyemeyecegim..

mevkisini ve kim oldugunu söylemediniz bari sebebini söyleyin
    üretimi ile alakalımı kampanya ilemi alakalı

birden fazla noktada henuz cozemedikleri sıkıntılar var dedi aracta.. detayini sormadim, alti ay bekle ben de bekleyecegim dedi..

hocam ortaya birşey atıyorsunuz bari destekleyecek şeyler söyleyin...

bir kuyuya taş atıyorsunuz sadece...

sorun olması zor araç 1000 lerce testden geçiriliyor...

eğer bu sorun motor kaynaklı ise hangi motorlarda sıkıntı var?

değerli arkadaşlar bakin;

size çok dostça, aracin proje aşamasinda 4 seneden beri görev almiş bir arkadaşim tarafindan sohbet arasinda söylenmiş bir bilgi verdim.. sizin clio 4 denen şeyden haberiniz yokken ben araç hakkinda az da olsa bilgi sahibiydim.. bunu da size kanitlayacağim diye arkadaşimin kariyerini ve işini riske atmaya niyetim yok.. hele hele periyodik olarak ben gittim gidiyorum diye konu açip hala ortalikta dolaşan cihan denen kişinin akli sira dalga geçmeye çabalariyla hiç uğraşamam.. beni dikkate alinmaya değmez görüyorsaniz zaten cevap yazmaniza gerek yok, gidin alin gönlünüzce sağlikli günlerde kullanin.. ki alin da yani, gerçekten güzel araba.. ben de hanima düşündüğüm için laf arasinda sordum nasil diye, yukaridaki cevabi aldim.. gayrisi sizin bileceğiniz iş.. motor problemi değil bu arada, o kadarini söyleyebilirim..

tekrardan selamlar..

dostum sorun motor değilse donanımsal o zaman.. navigasyon mudur sorun? kapılar yanlış açıyla mı monte ediliyor? esp si iyi çalışmıyor mu? asr de mi sıkıntı var?

peki şimdi farkında oldukları sorun için neden şimdi müdahele itmeyip 6 ay sonrasını bekliyorlar onu anlayamadım?

• Orijinalden alıntı: cihanair

Hicbirsey yok rahat olun gonul rahatligi ile alin

Akli sira birseyler yaziyor iste

Reno bu arabaya kac milyon dolar para yatirdi biliyormusunuz siz biyle birsey olsa bu araci test eden dergiler bunu yazmszmiydi

En basit ornek vw yanlisi auto show araci test etmis auto motor sport test etmis

Bir olumsuzluk olsaydi kesin yazarlardi

Madem sorun var sen biliyorsun neden soylemeyeceksin neden insanlarin akkina suphe,kusku dusuruyorsun

düzgün açıklama yapması gerekiyor ve bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 30 Eylül 2012; 20:32:23 >
  • Orijinalden alıntı: swat882

Hicbirsey yok rahat olun gonul rahatligi ile alin

Akli sira birseyler yaziyor iste

Reno bu arabaya kac milyon dolar para yatirdi biliyormusunuz siz biyle birsey olsa bu araci test eden dergiler bunu yazmszmiydi

En basit ornek vw yanlisi auto show araci test etmis auto motor sport test etmis

Bir olumsuzluk olsaydi kesin yazarlardi

Madem sorun var sen biliyorsun neden soylemeyeceksin neden insanlarin akkina suphe,kusku dusuruyorsun

düzgün açıklama yapması gerekiyor ve bekliyoruz

Varsa aciklasin o zaman amaci madem bize iyilik yapmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sn swat882;

size söyledim lütfen ısrar etmeyin, sizi ikna etmek için arkadaşımın kariyerini sıkıntıya sokamam.. lise arkadaşlarımın çoğu şehir dışında öğrenimlerini tamamladıktan sonra Bursa'ya dönüp çeşitli kademelerde projelerde çalışıyor renault fabrika'da.. muhasebeden de adam tanıyorum, lojistikten de, proje geliştirme ve üretimden de.. dolayısıyla siz isterseniz cihan gibi dergiden sağdan soldan okuduklarıyla konuşan adama inanırsınız, bir şey diyemem.. söyleyeceklerim bu kadar..

bu arada cihan ben sözünde duran adamı severim.. gidiyorum deyip gitmeyen adam benim için düzgün adam değildir.. seninle konuşacak şeyim yok bana hitap etme, ben de sana hitap etmeyeceğim..
  • quote:

sn swat882;

size söyledim lütfen ısrar etmeyin, sizi ikna etmek için arkadaşımın kariyerini sıkıntıya sokamam.. lise arkadaşlarımın çoğu şehir dışında öğrenimlerini tamamladıktan sonra Bursa'ya dönüp çeşitli kademelerde projelerde çalışıyor renault fabrika'da.. muhasebeden de adam tanıyorum, lojistikten de, proje geliştirme ve üretimden de.. dolayısıyla siz isterseniz cihan gibi dergiden sağdan soldan okuduklarıyla konuşan adama inanırsınız, bir şey diyemem.. söyleyeceklerim bu kadar..

bu arada cihan ben sözünde duran adamı severim.. gidiyorum deyip gitmeyen adam benim için düzgün adam değildir.. seninle konuşacak şeyim yok bana hitap etme, ben de sana hitap etmeyeceğim..

Benim nerden nd okuyup ne yazdigim sen hic ilgilendirmez

Geri donup donmemem sozumu tutup tutmamam beni ilgilendirir seni hic ikgilendirmez

Ortaya laf atip arkadaslarimin is hayatini,kariyerini tehlikeye atamam demissin o zaman niye yaziyorsun sanami kaldi ortaligi karistirmak

İnsanlarin kafasini neden karistiriyorsun

Yarin ilk isim senin bu yazdigin mesajlari ss aldim
    Renoya mail aticam bakalim bir problem varmi
    İnsanlarin aklini karistirmak neymis gorursun

• quote:

Ciddiye almayin

Reno bu araca okadar guveniyorki daha piyasaya surmeden seri uretim yapmis adamlar aylardir araba uretiyor

Piyasaya surmesi demek sorunsuz olacagi anlamina gelmez. Daha once bir suru ornekleri var bunun. Zamanında Intel,Toyota,Apple gibi birçok ürününü toplattı piyasadan

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

quote:

Ciddiye almayin

Reno bu araca okadar guveniyorki daha piyasaya surmeden seri uretim yapmis adamlar aylardir araba uretiyor

Piyasaya surmesi demek sorunsuz olacagi anlamina gelmez. Daha once bir suru ornekleri var bunun. Zamanında Intel,Toyota,Apple gibi birçok ürününü toplattı piyasadan

Elektorinic esya degilki bu

• quote:

quote:

sn swat882;

Benim nerden nd okuyup ne yazdigim sen hic ilgilendirmez

Geri donup donmemem sozumu tutup tutmamam beni ilgilendirir seni hic ikgilendirmez

Ortaya laf atip arkadaslarimin is hayatini,kariyerini tehlikeye atamam demissin o zaman niye yaziyorsun sanami kaldi ortaligi karistirmak

İnsanlarin kafasini neden karistiriyorsun

Yarin ilk isim senin bu yazdigin mesajlari ss aldim
    Renoya mail aticam bakalim bir problem varmi
    İnsanlarin aklini karistirmak neymis gorursun

Cihan senin bu sinirin kesin elektirik kesintisindendir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

quote:

Ciddiye almayin

Elektorinic esya degilki bu

Toyota cep telefonu üretmiyor

• Manuel arka cam tam acılınca sonuna kadar camı indirmiyor. Bu da ilginç geldi bana.
  • simdi burada birkisinin kariyerimi onemli
    yoksa onlarca belki yuzlerce clio alacakların, magdur olusumu onemli

yinede uyardıgın icin sagol
  • bayilere gelsin de bir test sürüşü yapalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Icon Turbo'da arka camlar manuel mi bunu anlamadım konfigüratör yaptım manuel görünüyor sanki.

Turbo motorda otomatik vites ne zaman gelir?

otomatik vitesler 2013 ocakdan sonra...

icon da arka camlar elektrikli

Malasef degil

icon da arka camlar elektrikli. en azından sitedeki konfigüratöre girip opsiyon ve aksesuarlara baktığınızda elektrikli arka camlar diye bir seçenek var. icon donanımlı bir araç konfigüre etmiştim ve seçilen donanımda standarttır yazıyordu.

• Yahu 6 ay bekleyin demenin mantığı nedir ben anlamadım. Yeni çıkan bir araç 6 ay sonra makyaj yemiyeceğine göre ilk alan müşterilerde servise çağrılır sorun giderilir tabii gerçekten böyle bir sorun varsa ki bu araç sadece Türkiye'ye özgü değil yani böyle bir durum mutlaka ortaya çıkar.

• walla yeni çıkan bi şeyin hemen gidip alınmasındansa en az bi kaç ay belki 6 ay belki 12 ay beklenmesinin doğru olacağını anlamak için illa fabrikadan birilerinin bişey söylemesine gerek yok. Ha biz sabırsız milletiz ben de beklemem açıkçası gider alırım belki motorda bi sorun vardır da araç 100 km de 3,5 lt değil 2,5 lt yakıyordur: napalım bizde LPG taktırma hayallerimizden vazgeçeriz çok da dert değil....
  • Arka diz mesafesi dar gibi geldi.
  • kasayı beğendim ancak en çok merak ettiğim şey 898 cm3'lük ve 90 beygir güçüretecek motordur. bakalım nasıl performans verecek, kullananlar ne diyecekler ve bu çok yeni bir motor. zaman içerisinde sorun yaşanır mı göreceğiz.
  • Arakdaşınızı ele verin diyen yok. Sadece sorun neymiş onu söyleyin. Ben inanmıyorum bunlara. Çünkü araç tamamen fransada yeni bir ekip tarafından geliştirildi. Bursadakilerin bunu bilmesi imkansız. Araçta nasıl bir sıkıntı var bunu söyleyin diyoruz. Arakdaşınızın adı adresini isteyen yok. Ha bir tek o biliyorsa bu sorunu o zaten tümden saçma olur.

Beni maraca da ilk çıktığında millet neler dedi. Yok yeni araç risk alma, 2-3 yıla dağılır, yeni araç illa sorun çıkar vs. vs. 1 yıl oldu bir sorun yok. Sorun olsa da 3 yıl garanti var gider yaptırırım. İçiniz rahat olsun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 30 Eylül 2012; 22:51:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.