Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araçlar her ne kadar üretimden önce defalarca test edilse de gerçek test kullanıcıyla buluşmasından sonra oluyor. Yeni kasa araç kullanmak çok havalı olsa da bazı riskler de taşıyor. Bir çok markanın ilk serilerinde bir yerlerinde problem olabiliyor. Olunca da garantiden yapıyorlar genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Arkadaslar 2009 symbol aracimi az once sattim

Yeni clio alicam dizel full paket

Hayırlı olsun Cihancım. :)

Bagaj küçük gelmesin Symboldan sonra.

Ekleme: Pazar günü açık noter bulabildiğin için ayrıca tebrik de ederim seni.

• İlk parti gelen hiçbir ürünü almam. Bu cep telefonundan tut otomobile kadar benim içi böyle. Size de tavsiyem, ilk gelen ürünü almayın, bir 6 ay bekleyin.

Öte yandan, yahu nasıl adamlar var bu forumda ? Daha satışı olmayan arabanın fanatikleri forumda oluşmaya başlamış. Aynı durum Golf 7'de de mevcut. Biraz gerçekçi ve mantıklı olun lütfen. Nedendir bu fanatiklik ? Hele bir araba çıksın, inceleyelim, ondan sonra yorumlarımızı forumda yaparız.

Bu forumda ağır fanatikler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memory Remains

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Arkadaslar 2009 symbol aracimi az once sattim

Yeni clio alicam dizel full paket

Hayırlı olsun Cihancım. :)

Bagaj küçük gelmesin Symboldan sonra.

Ekleme: Pazar günü açık noter bulabildiğin için ayrıca tebrik de ederim seni.

Acik notermi var abi

Adamin parasi hazirdi sordu hatta noter acik degil dedim abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok sevim arabayı sürekli inceliyorum
  • Siyah-kırmızı modeli mükemmel yaa. Jantlar fln on numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Arakdaşınızı ele verin diyen yok. Sadece sorun neymiş onu söyleyin. Ben inanmıyorum bunlara. Çünkü araç tamamen fransada yeni bir ekip tarafından geliştirildi. Bursadakilerin bunu bilmesi imkansız. Araçta nasıl bir sıkıntı var bunu söyleyin diyoruz. Arakdaşınızın adı adresini isteyen yok. Ha bir tek o biliyorsa bu sorunu o zaten tümden saçma olur.

Beni maraca da ilk çıktığında millet neler dedi. Yok yeni araç risk alma, 2-3 yıla dağılır, yeni araç illa sorun çıkar vs. vs. 1 yıl oldu bir sorun yok. Sorun olsa da 3 yıl garanti var gider yaptırırım. İçiniz rahat olsun derim.

yanliş biliyorsunuz.. aracin çeşitli geliştirme projelerinde çalışan sadece benim liseden veya dişaridan şahsen tanıdığım 3 mühendis arkadaşım var.. motorlar hariç tabi, onlar fransanin işi..

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

quote:

Arakdaşınızı ele verin diyen yok. Sadece sorun neymiş onu söyleyin. Ben inanmıyorum bunlara. Çünkü araç tamamen fransada yeni bir ekip tarafından geliştirildi. Bursadakilerin bunu bilmesi imkansız. Araçta nasıl bir sıkıntı var bunu söyleyin diyoruz. Arakdaşınızın adı adresini isteyen yok. Ha bir tek o biliyorsa bu sorunu o zaten tümden saçma olur.

Beni maraca da ilk çıktığında millet neler dedi. Yok yeni araç risk alma, 2-3 yıla dağılır, yeni araç illa sorun çıkar vs. vs. 1 yıl oldu bir sorun yok. Sorun olsa da 3 yıl garanti var gider yaptırırım. İçiniz rahat olsun derim.

yanliş biliyorsunuz.. aracin çeşitli geliştirme projelerinde çalışan sadece benim liseden veya dişaridan şahsen tanıdığım 3 mühendis arkadaşım var.. motorlar hariç tabi, onlar fransanin işi..

yürüyen aksamda ve motorda sıkıntı olmadığı sürece büyük problem teşkil etmez diye düşünüyorum..

ama yinede endişeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: yuci

29.990 lık baz donanımda dikkati çeken donanımlar

Sürücü ve Yolcu Hava Yastıkları
    Baş, Göğüs Yan Hava Yastıkları
    Direksiyondan kumandalı hız ayar ve sınırlayıcı
    Elektronik Patinaj Önleme Sistemi (ASR)
    Elektronik Denge Programı (ESP)
    Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS)
    LED Gündüz Farları
    Manuel Klima
    Yokuşta Kalkış Destek Sistemi (Hill Holder)
    Renault Kart Sistemi
    12V priz
    Sinyalli Yan Aynalar
    Elektrikli Buğu Çözücülü Yan Aynalar
    USB Ipod Uyumlu Audio Bağlantı Girişi
    Bluetooth Müzik ve Telefon Bağlantısı
    ..

reno rakiplerine göre bonkör davranmış

Gayet bonkör hemde. Arabada çok şık o yüzden çok satar Türkiye' de...

• quote:

quote:

Araç yeni kurulan bir ekip tarafından fransada tasarlandı. İnanmıyorum böyle bişeye kusura bakmayın. Tasarım ekibinin başı da şu vidyoda ilk görünen adam. Renaulta geçeli 2-3 sene anca olmuş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 1 Ekim 2012; 8:50:48 >

• yabancı bir firmanın Türkiye'deki fabrikasında çalışan biri olarak açıkça söylüyorum.
    basından benim çalıştığım fabrika ile ilgili çıkan tamamen Türk mühendisleri tarafından tasarlandı. bilmem kaç tane Türk mühendis bilmem ne kadar zamanda tasarladı. diye yazan haberler -kendi çalıştığım yer için- KÜLLİYEN YALAN
    genelde devletten teşvik için ar-ge merkezi kuruluyor tasarım işi yurtdışındaki ana merkezde yapılıyor Türkye'de sadece incik boncuk denilebilecek küçük şeylere müdahale izni var.Bir de kullanım kılavuzu hazırlıyorlar
    Muhtemelen benzer durum da Türkiye'deki diğer fabrikalarda var
    bizim ar-ge bölümünün en iyi yaptığı şey pişpirik,okey..vb oynamak
  • Basliga ana konu yazmayi sevmiyorum

Mecbur kaldim arkadaslar birazdan konuyu duzenlemeyi dusunuyorum

• az önce fabrikadan sevkiyat için dağılan tırlari geçtim..

bir model var spor veya üst donanim galiba.. metalik, biraz vişneye çalan kirmizi renk, kapi eteklerinde piano black kaplamalar uzun ve üçgen şeklinde.. ulan gerçekten güzel olmuş!

• quote:

quote:

Arabadaki kusur/sorun ne?
    Arabs sorunlu demekle arkadaslarinin isini riske atmiyorsunda sorunu soyleyince mi atacaksin.
    Bu durumda iyilik yapmis olmuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

quote:

Arabadaki kusur/sorun ne?
    Arabs sorunlu demekle arkadaslarinin isini riske atmiyorsunda sorunu soyleyince mi atacaksin.
    Bu durumda iyilik yapmis olmuyorsun

pm yoluyla ulasan birkac kisiye gerekli bilgiyi verdim.. onun haricinde polemige gerek yok.. kimseye iyilik yapmak gibi bir niyetim de yok..

• quote:

Basliga ana konu yazmayi sevmiyorum

Mecbur kaldim arkadaslar birazdan konuyu duzenlemeyi dusunuyorum

Cihan dostum benim kilitlenen konudaki bilgileri komple alabilirsin

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=66428570&p=1#66429350

• Aha aveo ya rakip çıktı :D İyi ki varsın ESP
  • Bulut gri nasıl bir renk yakışır mı clio'ya?Babama alacağız o da beyaz veya bulut gri olsun diyor.Bana kalsa direk kırmızı alırım ama kırmızıya yok dedi.Panelin,döşemelerin kırmızı olmasını kabul ettirdim ama dışı maalesef
    Bu iki renk arasında hangisi yakışır sizce ?16'siyah jant seçtim.Krom çıtalar.Icon.
  • İlk 6 ay almayın muhabbetiyle ilgili hangi mesajı alıntılayacağımı bilemedim;

Clio 4 gibi tamamen yeni otomobiller satışa çıkmadan önce yüzbinlerce km testten geçirilse bile farkedilmeyen sorunlar olabiliyor, tüm markalar için geçerlidir bu. Araçlar satışa çıktıktan hemen sonra 1-2 ay içerisinde müşteri anketleri ve servis bildirimleriyle varsa yaşanan sorunlar tespit edilir, hızla önlem alınmaya çalışılır. Bu önlemler de problem çok büyük değil ise ilk 6 ay içerisinde tamamlanır. Normal bir süreçtir, Clio 4'e has bir durum değil.

Bir modelin minimum soruna/maksimum kaliteye sahip hali aracın makyajlı şekilde piyasaya çıktığı ilk aylardır. Çünkü yaşamayan müşterinin bilmediği bazı büyük maliyet gerektiren problemler (problemin kendisi küçük olabilir, ama iyileştirmek için gereken bütçe büyüktür) makyaj operasyonu gibi büyük bütçeli değişikliklerin arasında ele alınır, sorunlar giderilir. Ancak modelin ilk lansmanından itibaren yapılagelen "maliyet düşüm" çalışmaları makyaj sonrasında hız kazanır, bu sefer aracın sağından solundan kırpılmaya başlanır.

Yani; şimdi Clio 4 alınır mı? Evet alınır..

Peki 6 ay sonraki Clio 4 çok daha iyi mi olur? Çok daha iyi değil ama özellikle trim konularında daha başarılı olabilir.

Şimdi Clio 4 alanlar, 6 ay beklemedikleri için ne tarz problemlerle karşılaşabilirler? Clio 4'e özel değil ama yeni lansmanı yapılan her araçta "bebek hastalığı" denilen; kapı iç açma kolu yerinden çıkma, torpido gözü boşluk paralelsizliği, koltukta hafiften boşluk, ya da teyp düğmelerinin üzerinde soyulma vs vs gibi küçük problemler görülebilir. Peki bunlar alım için engel midir? Hayır..

Peki sevgili Integrale; sen alır mısın? Bana bakmayın ama ben sıfır araba alacaksam, makyajı beklerim..

Ancak almayı düşünenler varsa şimdiden hayırlı olsun, gönül rahatlığıyla güle güle kullansın.

• ARKADAŞLAR FULL PAKETTE 4 CAM OTOMATİKMİŞ

AZ ÖNCE BAYİ İLE GÖRÜŞTÜM BU HAFTA ARAÇ GELECEKMİŞ ARIYCAK BENİ SİZE BİLGİ VERİRİM

ÇOK SEVİNDİM YA
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.